- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Ay iyi geceler takıldık burayaSilinebilir yazmışlar ama bilemiyorum.Bu adam bunları anlatmaya başladıysa durum çok vahim demektir.İyi geceler bu arada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay iyi geceler takıldık burayaSilinebilir yazmışlar ama bilemiyorum.Bu adam bunları anlatmaya başladıysa durum çok vahim demektir.İyi geceler bu arada.
Silinse bile gazetecilerimiz çoktan araştırmaya başlamışlardır bu iddiaları. Teşekkür ederim :)Silinebilir yazmışlar ama bilemiyorum.Bu adam bunları anlatmaya başladıysa durum çok vahim demektir.İyi geceler bu arada.
Beyaz TV de sanırım.Bu Osman Gökçek A haber de mi çalışıyor?
Kendi kanalları beyaz tv.Beyaz TV de sanırım.
biraz da gülelim
Hiç Arapça bilmiyorum ama eski Türkçeden sıkça ayet okuduğumdan kelimelere az çok aşinayım, özetle diyor ki Allah’a, ahiret gününe, meleklerine kitaplarına ve peygamberlerine iman. Tam çevirisini yapabilmeniz için Bakara/177‘den alıntı olduğunu belirteyimAbla Arapça 3. seviye kurs aliyorum ama burda ne kastettigini tam anlamadim:)))
1994’de Cizre’de henuz evleneli 6 ay olmamisken PKK ile girdigi catismada 25 yasinda sehit olan dayimin oglu; annemin ilk yegeni genc degil miydi?
12 yasimda dugun sevinci yasarken beni olumle tanistirdiginizda ben cocuk degil miydim? Dilerim omrunun sonuna kadar gun isigi gorme! Selahattin Demirtas teroristtir!
Seni secen İBB Baskanligi’na secti. Neden hem Cumartesi hem de Pazar milyonlarin katilimi beklenen planli 2 miting varken izindesin?
İstanbul’a da bekliyoruz kendisini. Ya tatilde ya da secim propagandasinda. “İsi bileceksin, ise gitmeyeceksin” diyenler bile bu kadarina pes diyordur.
Muhalif kanat yapınca garip onlar için, imtiyazlı sınıf değil çünkü.Seçim çalışmaları için izin almış olabilir, usulüne uygun bir izin belgesi düzenlenmiş nesi garibinize gitti?
Birilerinin yaptığı ispatlanan şeyleri başkalarına yamamaktan vazgeçin. Bankamatik personellerin kim tarafından alındığını herkes biliyorSize manevra tanimak icin “2019’da ise alinan” diye ilk paylasima yazmamis olma ihtimalimi dusunmeme olasiliginiz beni uzer. Saka saka uzmez.
Vallahi ben sirketime personel alirken bile sosyal medyasini inceliyorsam koskoca İBB’nin ihmal ettigini dusunmek korkunc.
Ama amac zaten İSE GİTMEYEN bir personele para akitmak olunca; adli sicil kaydini sumen alti yapmak da isten degil.
Tarım ve içişleri bakanı gibi miKilisdar kafi gelmeyince canta misali en onemli 2 Belediye Baskani’ni yaninda tasimasindan mutevellit olabilir mi?
“Tum servetim bu yuzuktur” yalancilarinin gozu yasli.
Çok özür diliyorum ama bir şey sormak istiyorum sadece meraktan, bunu da belirteyim.
Chp yi hdp hatta terörizm ile ilişkilendirip iktidarı savunuyorsunuz da bunca zaman iktidarın verdiği sözlerle parti kurduklarını, açılımları, faili meçhul cinayetlerin yargılamalarını, kürtçe kanalları neden saymıyorsunuz?
Şimdi kürt türk meselesi başka, terörizm başka.
Eğer ki chp teröristlerle işbirliği içinde ise 22 senedir vaadedilen her şeyin gerçekleşmesi bu iktidar partisi sebebiyle oldu, onlar sözlerini tuttu da biz bugün bunları konuşuyoruz.
Bunlar teröristse ulusal kanalda ne işleri var, değilse chp neden terörist, açıklayabilir misiniz?
Mitingler belediyelerin değil emniyetin sorumluluğundadır. Belediye en fazla sahne kurar bunun için de belediye başkanına ihtiyaç yoktur. Ayrıca belediye başkanları resmi izin haklarını kullanabilirler, o esnada da yerlerine belediye meclis üyelerinden biri vekalet eder, yani yine seçilmiş bir insan bakar yerine. Mansur yavaş bunun için ÜCRETSİZ İZİN kullandığını açıkladı. Bakanlarımız il il dolaşmak için resmi izin mi kullandı yoksa gideceği ile resmi görev mi yazdı. Bu konuda bilginiz var mı acaba.
Muhalif kanat yapınca garip onlar için, imtiyazlı sınıf değil çünkü.