- 14 Aralık 2021
- 3.528
- 14.374
Bir önceki seçimde sen koyu akp li değil miydin?Hiçbiri seçeneği de olsaydı keşke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir önceki seçimde sen koyu akp li değil miydin?Hiçbiri seçeneği de olsaydı keşke
Bu nerden çıktı?Bir önceki seçimde sen koyu akp li değil miydin?
Karıştırdım mı acaba?Bu nerden çıktı?
Yok bidaha aday olmicakmis oyle dedi ya.Neden son ölüyor mu bi dahakine kesin olarak
Mart sonu gibi bence. Bu Eyt rüzgarının unutulmasına fırsat vermeyecekler.Sizce seçim ne zaman yapılır
Bende öyle düşünüyorumMart sonu gibi bence. Bu Eyt rüzgarının unutulmasına fırsat vermeyecekler.
Hayır, ben burada ilk defa yorum yaptım o da genel bildirim geldiği için dikkatimi çekti.Karıştırdım mı acaba?
Bundan önceki seçimde burada siyaset meydanında yorumlarınız var mıydı?
Daha erken yapılacağı sinyali verdi bizzat RTE, nisan gibi olacağını düşünüyorum.Sizce seçim ne zaman yapılır
Teşekkür ederim, bana da bu yakışırdı.filmdelisi bu mesajından dolayı ceza almıştır. Sitede olmayan birine yani babasına, atasına, anasına kimse burada böyle cümle kuramaz. filmdelisi Tanımadığımız birine hakaret edip ilk ceza alan kişi olarak tarihe geçmiştir. Cezayı beğenmeyen bu mesaja beğenmedim emojisi koyabilir.
Yandı gülüm keten helva…Şimdi bakın konuyu işinize geldiği gibi çevirmeyin biri çıkıp diyor ki bildirim yollayıp davet edip sonra atıyorsun ben ona istinaden bildirim yollamadık dedim. Bunu çok net anladığınızı ama anlamazdan geldiğinizi düşünüyorum. Konuyu işinize geldiği gibi anlarsanız bende okuduğunuzu ya anlamadığınızı düşünürüm ya da işinize gelmediğini. Laf ebeliği yapmayalım.... Bahsi geçen üyeye ceza mı verdim? HAYIR hala burada mı? Evet! Siz nasıl bir algı yaratmak istiyorsunuz? Hala burada ve yazıyor eee ? yahu kovsam yazmaz, atsam yazamaz, hala burada bu nasıl kovulma?
Burada babasına yarım akıllı haline bir gönderme yapıp X grubuna oy verenlerin akılı da böyle gel git diyen biri ceza alır. Burada verilen mesajı alması gerekenler alıp şikayet etmiş.
Diyorum ya kk ya bak ülkenin özetini gör bir erkek güya bütün kadınlara ağza alınmayacak şeyler yazsın herkesde eyvallah etsin uzaktan baksın bakmayanlarda şutlansin neyse ilk olmazTeşekkür ederim, bana da bu yakışırdı.
Tarih unutulmazları yazar
Lakin, beni neden öne atıyorsun, aksiyon mu aradın?
Banlayacaksan banla, sebep mi sordum, biriyle ağız dalaşına mı girdim?
Yoksa yine seneler seneler önce yaptığın gibi, parçalatmak, şeytan taşlamaya döndürmek adına ‘aaa babasına neler diyor’ u mu kullanmak istedin, ha kazen?
Burada kimse yok anasına yok atasına böyle konuşamaz deyip, kendince nooption a verdiğin gibi terbiye ayarı mı çekmek istedin?
Sahi, sen misin o?
Ama tutmadı, caağnııım kadınlarım, her birinizin alnından tek tek öperim
Bibiye bilmem neyin kafasıdır o yazan, istenmediğin yerde durana ne denir cümleleri kullanan ve daha sayamayacağım ‘aklı çalışmayan bile’ bla blası çeken sen?
Gerçekten sen mi vereceksin bana saygıyı, terbiyeyi!
Yandı gülüm keten helva…
Sen bana örf adet ayarı çekeceğine babam hakkında konuşurken bir destur çek!
Sen kime yarım akıllı diyorsun, nooption a rahatlıkla dediğine göre söylemekte bir sıkıntı yok ‘terbiyesizleşme’!
Yarım akıllı dediğin babam, adamın aklını halır, hala tüm mesleki becerileri yerinde merak etme!
Birinde zeka geriliği var demekle gerizekalı demek aynı şey mi sayın laf ebesi, güya bizim oyunlarımızdı bu kelime oyunları?
İşte diktatörlük işte ülkece yaşadığımız şeyin tam özetisin!
Ağzına geleni say, kadınları aşağıla, canının istediğini elindekinin gücüne kapılarak yap, sonra eşitlik adalet naraları at, yersen…
Kelimeler kifayetsiz be bibi.Diyorum ya kk ya bak ülkenin özetini gör bir erkek güya bütün kadınlara ağza alınmayacak şeyler yazsın herkesde eyvallah etsin uzaktan baksın bakmayanlarda şutlansin neyse ilk olmaz
Sen şu mal vanessanın konusunda bana yazdıklarını okusan dicem ama okumaya utanırsin adam bunları icinden gecirip yaziyorKelimeler kifayetsiz be bibi.
Sana yazılanları okurken çatladım sinirimden!
Tam da dediğin gibi ülke mozaiği!
Kime neyi anlatıyoruz diyorum ya, her yerde var bu ben yaparımcıdan, hakmış adaletmiş senle ben eşitmişiz yalan dolan.
Onlar insan, biz alt bir soy ellerinde oynadıkları.
Küçücük yerde yapılan şeyler bile korkunç!
Bilmiyorum ve inan bilmek istiyor muyum, onu da bilmiyorum, içim almaz çünkü!Sen şu mal vanessanın konusunda bana yazdıklarını okusan dicem ama okumaya utanırsin adam bunları icinden gecirip yaziyor
Nisan gibi olacak ve emeklilere yapılacak yeni zamdan sonra muhtemelenSizce seçim ne zaman yapılır
Selamlar saygılar efendim, hiçbir haksızlığa susmayacağız!
alınan insanların biri MHP milletvekilinin evinden çıktı, evindenYoldan geçerken bir kavga sonucu Sinan Ateşin kim olduğunu bile bilmeden bir Kürt kökenli vatandaş öldürseydi şu an Kürtlerin azınlıkta olduğu her ilde Kürtlerin iş yerleri basılıyor olurdu. Ama böyle ne güzel kendileri yaptılar ya tek bir ses bile yok kimseden. Sinan ateşin bağlantıları güçlü olduğu için ve ülkücü camiasında çok sevilen birisi olduğu için Ankara emniyet müdürünün girişimleriyle konu bir şekilde ortaya çıktı. Yoksa alacak verecek davası der birisinin üstüne yıkıp kapatırlardı dosyayı. Hoş alınan insanların neredeyse hepsi bırakıldı. Emniyet müdürünün gücü bir yere kadar :)
Olay olduktan 2 saat içinde ne taraftan kimlerin yaptığı zaten biliniyordu.alınan insanların biri MHP milletvekilinin evinden çıktı, evinden
herhangi bir HDP'li
onu geçtim ya herhangi bir başka X partili milletvekilinin evinden suikastçı çıksa şu ülkede şu dakika her sokaktan tek tek topluyor olurlardı seçmenlerini siz terör iltisaklısınız diye.