- 24 Temmuz 2013
- 1.138
- 990
- 36
Ağzına sağlık. Görmek istemeyene ne söylersen nafile.Keşke bazı sarayların elektrik faturasıyla fakir fukaraya yardım edilseydi mesela?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağzına sağlık. Görmek istemeyene ne söylersen nafile.Keşke bazı sarayların elektrik faturasıyla fakir fukaraya yardım edilseydi mesela?
Benim 8 yaşındaki kız soruyor sizin zamlar ne oldu, istediğinizi vermediler mi yine diyeGerek kalmadı artık sokaktaki çocuklar bile konuşuyor artık.
Maşallah ona nasılda öğrenmiş zamları öyle.Benim 8 yaşındaki kız soruyor sizin zamlar ne oldu, istediğinizi vermediler mi yine diye
Evde başka konu yok ki anacım, ne yapsın çocuk. Gıdaya zam, doğal gaza zam, yakıta zam, maaşa gelmeyen zamMaşallah ona nasılda öğrenmiş zamları öyle.
Duya duya öğreniyor işte.Evde başka konu yok ki anacım, ne yapsın çocuk. Gıdaya zam, doğal gaza zam, yakıta zam, maaşa gelmeyen zam
O çapla çıkarım mı yaptın sen, yesinler bırakılan emojilerde gülen surat 3'ü geçmez. Daha çok sinirden patlatmış gibiyim . Bu konuya daha fazla mesai harcamıycam. Çav bellaValla aynısı.
En marjinal düşünen, en Zeki, en Farklı perspektiften bakan benim sanıyor ama insanlar bakıp gülüyor
Sizin demokrasiden anladığınız bu. "Ben söyleyeyim, sen cevap verme" kimsin ki sen ? Sen yazmazsan, varlığından haberim bile yok. Karşındakinin susmasını istiyorsan, konuşturma yada susSusar misiniz artik. Alintilamayin beni rica ediyorum.
Gercekten. Tartisma adabi olmayan birine cevap vermem zaten.Nowaybabe kible geç. Cevap verme çoluk çocuğa ben muhattap olmuyorum.
Kendi kendine gider valla üzücü göründüğü durumGercekten. Tartisma adabi olmayan birine cevap vermem zaten.
senin profil bu.
Gerçekten çok boş muhabbetler yapıyor farkında değil. Yaşı 20den çok büyük değil o kadar belli ki. On sene sonra dönüp okusa utanacak yazıkKendi kendine gider valla üzücü göründüğü durum
Yok canım kazık çakıcaktımKendi kendine gider valla üzücü göründüğü durum
Düşün etmiyoruz bile kendi kendine eğleniyor yazıkAy çok güzel kavga ediyorsunuz ajshxhdh
Yazık vallaDüşün etmiyoruz bile kendi kendine eğleniyor yazık
Hayır bide savunduğu birşeyde yok derdi nedu bu kadar paraladı kendiniYazık valla
Kendi kendine kavga etmeye çalışıyor
Siyasi fikri olmadan siyaset kavgası yapmaya çalışıyorHayır bide savunduğu birşeyde yok derdi nedu bu kadar paraladı kendini