- 23 Aralık 2012
- 7.227
- 47.970
Acil şifalar dilerim annenizeBen değilim hasta annem hasta
Beraber kalıyoruz reFaketciyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acil şifalar dilerim annenizeBen değilim hasta annem hasta
Annenize acil şifalarBen değilim hasta annem hasta
Ben yazmışım,bundan da utanacak değilim.Nedense uzun süredir ortalarda olmayan ve seçime son on gün kala sırf insanları germek adına,trol paylaşımlar yapan biri mi diline doluyor bunu?Dünden beri burada millet ittifakına gönül vermiş olan insanlara,tepeden bakmaya çalışarak,yok ben şunu yaptım,bunu ettim diye böbürlenerek sinir harbi yaşatmaya çalışan bir insanin böyle şeylere takılması da hiç umurumda değil.Bel altı vurmada çok iyi biliriz Cincap hanımı.O yüzden istediği yazsin,çizsin hiç umurumda değil.Ben onun gibi üst düzey bir insan değilim ve istediğim şekilde vurgularim.İsteyen de istediğini beğenir.Sizin kültürünüz ve bilgi,birikimiz de zaten ortada noegthy .Burada Erduvan diye yazanlara eğitimsiz demiyorum o çıkarımı siz yapıyorsunuz.
Aldığınız eğitimi vurgulayıp sürekli Kılışlar yazdığınız için yazdığımı biliyorsunuz. Evet hepsini okumadığımı önceden belirtmiştim zaten konusu açıldığında 13 bine yakın kitabım var. O yüzden elimde her türden kitap mevcut.
Gecen gün Almanya'da yaşayan bir hanım ablamız,Erduvan rejimini devirmek isteyenlerin Çorum'da bir yere tonlarca sovan döktüğünü ifşa etmeye çalışıyordu.O kadar kendinden emin ve konuya hakimdi ki taaa Almanya'dan,sen kalmışsın Makro egonomi falan diyorsun [IMG alt="theblackswan"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1012/1012545.jpg?1676991208[/IMG] theblackswan ..... Mesaj buymuş evet beğendim. Ama ben hiç bir zaman Erduvan yazmam. Siz bilinçli olarak yazıyorsunuz o yüzden yakıştıramadım.
Seni secen İBB Baskanligi’na secti. Neden hem Cumartesi hem de Pazar milyonlarin katilimi beklenen planli 2 miting varken izindesin?
Aynı hassasiyeti Bakanlıktan istifa etmeyip Milletvekili adayı olanlara da gösteriyor musunuz? Onlar da miting miting dolaşıyor. Mesela dolar almış başını gidiyor Hazine ve Maliye Bakanımız nerede?İstanbul’a da bekliyoruz kendisini. Ya tatilde ya da secim propagandasinda. “İsi bileceksin, ise gitmeyeceksin” diyenler bile bu kadarina pes diyordur.
Seni secen İBB Baskanligi’na secti. Neden hem Cumartesi hem de Pazar milyonlarin katilimi beklenen planli 2 miting varken izindesin?
İstanbul’a da bekliyoruz kendisini. Ya tatilde ya da secim propagandasinda. “İsi bileceksin, ise gitmeyeceksin” diyenler bile bu kadarina pes diyordur.
Yerine birini vekaleten bıraktığı sürece yıllık izine çıkması neden garibinize gidiyor? O mitinglerden birinde kendisi de olacak zaten.
Aynı hassasiyeti Bakanlıktan istifa etmeyip Milletvekili adayı olanlara da gösteriyor musunuz? Onlar da miting miting dolaşıyor. Mesela dolar almış başını gidiyor Hazine ve Maliye Bakanımız nerede?
İşi bileceksin işe gitmeyeceksin, nereden geldiğini soran olursa işten geliyorum diyeceksin....Yıllarca İBB den maaş alan Bankamatik memurlarına daha uyumlu sanki bu söz.
8 yıl önce yapılmış paylaşım İBB o zaman AKP ye aitti. İBB de terörist varsa bunun sorumlusu işe alan kişi midir yoksa adli sicil kaydını veren kurum mu ?Evet bankamatik memurlarina da uyuyor. Terorist paylasimlarda bulunan, dagdan inmeyenlere ozellikle.
#post_title — Diken
www.diken.com.tr
“Nasreddin hocaya dert yanıyorlar: yahu hoca senin karın çok geziyor. Hoca: Olur mu canım? O kadar gezse arada bir bizim eve de uğrardı.”Seçim çalışmaları için izin almış olabilir, usulüne uygun bir izin belgesi düzenlenmiş nesi garibinize gitti?
“Nasreddin hocaya dert yanıyorlar: yahu hoca senin karın çok geziyor. Hoca: Olur mu canım? O kadar gezse arada bir bizim eve de uğrardı.”
Calisanlari maas alamiyor. Asli gorevlerini terketti. Otesi var mi?
“Nasreddin hocaya dert yanıyorlar: yahu hoca senin karın çok geziyor. Hoca: Olur mu canım? O kadar gezse arada bir bizim eve de uğrardı.”
Calisanlari maas alamiyor. Asli gorevlerini terketti. Otesi var mi?
8 yıl önce yapılmış paylaşım o dönem İBB o zaman AKP ye aitti. İBB de terörist varsa bunun sorumlusu işe alan kişi midir yoksa adli sicil kaydını veren kurum mu ?
Benim yerime buldunuz sağ olun :) Chp döneminde işe alınmış olabileceğini düşünerek bunun sorumlusu işe alan kişi midir yoksa adli sicil kaydını veren kurum mu ? diye sormuştum.2019’da CHP yonetimi tarafindan ise alindigini bir kac tikla bulurdunuz ama neyse.
Halk Ekmek videosu da duser. Paylasirim denk gelirsem.Resmî belge var mı eksik yatırıldığına dair? Troll olduğunu düşünüyorum. Belge varsa paylaşır mısın?
Haklısınız Ekrem İmamoğlu izin belgesi alarak hata etti usulüne göre iş Yapılmasına değil yolsuzluğa alışmış İstanbul halkının kafasına çay fırlatmalıydı