- 20 Ekim 2009
- 4.374
- 4.724
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de laiklik elden gidiyeeehhhh de de tam olsun.cahilliği ve beceriksizliğidir...çünkü bu son zamana kadar çok imkan verildi.hele de pandemiye kadar...)
her evde araba hatta 2 araba.her hafta sonu avm ler eli kolu dolu gezmeler...
iphone mağazalarında kuyruklar...
cafelerde oturacak yer yok...
tabi hep fakirlikten bunlar :))
vay ülkenin haline :):):)
Bakalım neler olacak? 11 yıl sonra Esad ile üst düzey temas kuracaklar. İlk olarak Dış İşleri Bakanları buluşacak, sonra liderler bir araya gelecek. Bu kadar sığınmacıyı ne yapacaklar merak konusu.Ekonomiyi geçtim.. bu mülteci politikasıyla çocuğumun yarınını her anlamda gölgeleyenlere hakkım helal değil.
Kafanızda kuruyorsunuz tabi halüsinasyon gören hastalar gibi olmayan bir şeye inaniyorsunuz. Siz önce meclise kim soktu onu soyleyin? Meclise girebiliyorsa kapatılması demokrasiye aykırı tabi bunu birinin demesine gerek yok yasalara göre bu böyle. Meclise sokanlara et lafını.Kafanızda kuruyorsunuz derken en büyük sponsoru daha geçen gün malum partinin kapatılması demokrasiye aykırı dedi sizde haklı buluyorsunuz ozaman bende kafamdan uyduruyorum. Peki
Aha da işte geldim burdayım Office de getirem miGelir birazdan
Gel gel su çok güzelKızım Bibibella beni niye çağırdın buraya yeminle ben burdaki kafasızlara head shot yapar mapuslara düşerim
Ülkemizin aynı topraklarda yaşan orduda askere giden aynı devlete vergi veren içinde öğretmeni polisi doktoru akdemisyeni olan 16 milyon terörist düşmanımı varBakın çok basit:
Pkk,
bölücü hainler
ve ülkemizin tarih boyunca düşmanı olanlar
kime oy vermenizi istiyor?
Karşısındakine oy atacaksınız.
Bu benim de aklımda.
Haziran 2018 secimini hatırlayan var mı?
Ben Üsküdar'da bir mekandan izlemiştim. Daha önce hiç denk gelmedigim tekinsiz kalabalık erkek gruplari gördüm yol boyunca,bir uçtan bir uca. Hepsinin de kılık kıyafet benzer.
Yanımdaki arkadaşlarla 'bu seçim bir şeyler değişirse olay cikabilir' diye konuştuk hatta,gerildik biraz, 'sandiklar acilmadan eve mi geçsek' diye.
Hatırlayan var mı?
Hatta o gün kazandiklari belli olunca (gerçi bazı saibeler vardı ama) olaysız dağıldılar,sadece havaya ateş açtılar.
O zaman çok net hatırlıyorum, Türkiye'nin çeşitli yerlerinde insanlar benzer gruplar gördüğünden bahsetmişti.
Şimdi netten şöyle bir baktım, birkaç yazi-video buldum konuyla ilgili
Yazi olarak da şu kişiye katılıyorum .
Bu seçim benim de korkum benzer insanların sokağa çıkması ve bazı şeylerin değişeceği bir sonuç çıkarsa ortalığı karıştırıp her şeyi daha beter hale getirecekleri
O yüzden kalabalık bir yerde ,maç izler gibi izlemeyi hayal ettiğim seçimleri arkadaşımın evinde, camlardan uzak durarak izleyeceğim
Bugün evimden gideceğim yere 3 aktarma yaptım, 1 saat içinde odedigim para ;Eki Görüntüle 3187229
İyi sövdüm ibb'ye.
İlk mesajımda "hepsi birbirinden kötü ama biri daha kötü,o yüzden oyum öbürüne" demiştim. Ama benim için iki ucu oklu değnek. Gerçekten hicbirine en ufak bir sempatim yok. Benzini bu hale getirene de, halkin tıklım tikis bindiği otobusu metroyu bu kadar fahiş fiyata cikarana da
kimsenin halki bir gram düşündüğü yok. TV'lere çıkıp "ekmek beş lira" diyorlar, hükümeti eleştiriyorlar, üç durak gittiğin otobüs on lira!
İBB'nin kültür-sanat etkinliklerini takip ediyorum, çok kaliteli tiyatroları her hafta kültür merkezlerine getiriyor, bileti dünya paraya satılacak oyunların prömiyerini cemil topuzlu açık havada ve halka ucretsiz yapıyor, çoğuna katılıyorum, Açık alanda güzel konserler düzenliyor,sandalyemi çekip izliyorum,Hatta şehiriçi turlarına, İBB miras ile restorasyondaki saray-kale gezilerine de katılıyorum. Kültür sanat ile İstanbul'u yeniden keyifli hale getirdi,takdir ediyorum . Ama kisacak,tasarruf edecek tonla şey varken ulaşımı bu kadar ulaşılmaz hale getirmek bence rezalet.
Çok daha fakir ulkelere de gittim, en azından aktarma diye bir şey var oralarda. Basıyorsun,bir saat boyunca in-bin ücretsiz.
Ha bir de seçim zamanı ulaşımın ulaşılabilir olmasıyla ilgili ne vaatler vermişti. Üç yılda onu unuttun, ben sana nasıl guveneyim ki?
Kıl oluyorum hepsine.
Ha birine daha çok kil oluyorum,ona nefretim daha büyük. O yüzden atacağım oy degismeyecek ama gidip gururla da basmayacağım
Bankamatikciler magduruz kelimemi siz üstünüze alinmayin. Siz her türlü yalayacak birini bulursunuz.Son cümlen dışında hepsine imzami atiyorum. Çünkü bunlarda ekepe tayfasindan asla farksiz değil gözümde ve ilerde bunlara da katkim olmadi diyebilmek istiyorum.
Sadece şunu aklım almıyor ya bizim hak ettigimiz bu tipler mi ya. Hani bu millet hic mi iyiye layik gormeyecek kendini.
Bu vatan zaten zorlukla kitlikla yoklukla kuruldu. Yapıştı yakamiza bu magduriyet sanirim silkeleyemiyoruz da. Hep magdur olan halk.
Ben yönetimin değişmesini istiyorum ama artik bunlarla da 5-10 yil kaybedecek takatim kalmadi. Biz kobay miyiz biz niye kötünün iyisini reva görüyoruz kendimize.
Bu düzen bizi düze düze ilerliyor ya hadi hayırlısı..
Kısacık bir yorum yapmak istiyorum buna. Benzinin motorinin fiyatı ortadayken ulaşımın zamlanmamasının pek mümkünatı olmuyor. Ben toplantıları ve konuşmaları takip ediyorum yayınladıkları zaman. Aynı şekilde çıkan haberleri de. İBB iettyi 10 milyon tl finanse ediyor ancak şu an fiyatlar sebebiyle zam da yapmak zorunda kalıyorlar. Geçen yıl bile (2021) 2 tam bilet ile 1 lt motorin alınırken şu an 4 tam bilet ile 1 lt motorin alınıyor.Bugün evimden gideceğim yere 3 aktarma yaptım, 1 saat içinde odedigim para ;Eki Görüntüle 3187229
İyi sövdüm ibb'ye.
İlk mesajımda "hepsi birbirinden kötü ama biri daha kötü,o yüzden oyum öbürüne" demiştim. Ama benim için iki ucu oklu değnek. Gerçekten hicbirine en ufak bir sempatim yok. Benzini bu hale getirene de, halkin tıklım tikis bindiği otobusu metroyu bu kadar fahiş fiyata cikarana da
kimsenin halki bir gram düşündüğü yok. TV'lere çıkıp "ekmek beş lira" diyorlar, hükümeti eleştiriyorlar, üç durak gittiğin otobüs on lira!
İBB'nin kültür-sanat etkinliklerini takip ediyorum, çok kaliteli tiyatroları her hafta kültür merkezlerine getiriyor, bileti dünya paraya satılacak oyunların prömiyerini cemil topuzlu açık havada ve halka ucretsiz yapıyor, çoğuna katılıyorum, Açık alanda güzel konserler düzenliyor,sandalyemi çekip izliyorum,Hatta şehiriçi turlarına, İBB miras ile restorasyondaki saray-kale gezilerine de katılıyorum. Kültür sanat ile İstanbul'u yeniden keyifli hale getirdi,takdir ediyorum . Ama kisacak,tasarruf edecek tonla şey varken ulaşımı bu kadar ulaşılmaz hale getirmek bence rezalet.
Çok daha fakir ulkelere de gittim, en azından aktarma diye bir şey var oralarda. Basıyorsun,bir saat boyunca in-bin ücretsiz.
Ha bir de seçim zamanı ulaşımın ulaşılabilir olmasıyla ilgili ne vaatler vermişti. Üç yılda onu unuttun, ben sana nasıl guveneyim ki?
Kıl oluyorum hepsine.
Ha birine daha çok kil oluyorum,ona nefretim daha büyük. O yüzden atacağım oy degismeyecek ama gidip gururla da basmayacağım
Merak etmeyin biz halk olarak giden yönetimin pisliğini yuklendigimiz gibi gelen her yonetimin de cebini vergilerle zamlarla doldururuz.Ben zaten bunlardan sonra gelenlerin vay haline diyorum. Bir enkaz devralacaklar. Soyup soğana çevirdiler sonra gelenler beceriksiz ilan edilecek. Çok kısa bir yorum olmadı ama idare edin
Zaten mesajın içinde benzini bu hale getirene de laf ettim. Ama bu rakamlar normal rakamlar değil ki. Senin yonettigin yerde vatandasin sadece evden bir yere gidişi ve geri gelişi 50 lira tutuyorsa hayat pahalılığıni seçim malzemesi yapmamalisin.Kısacık bir yorum yapmak istiyorum buna. Benzinin motorinin fiyatı ortadayken ulaşımın zamlanmamasının pek mümkünatı olmuyor. Ben toplantıları ve konuşmaları takip ediyorum yayınladıkları zaman. Aynı şekilde çıkan haberleri de. İBB iettyi 10 milyon tl finanse ediyor ancak şu an fiyatlar sebebiyle zam da yapmak zorunda kalıyorlar. Geçen yıl bile (2021) 2 tam bilet ile 1 lt motorin alınırken şu an 4 tam bilet ile 1 lt motorin alınıyor.
Ayrıca dünyanın neredeyse tüm ülkelerinde ulaşımı hükümet finanse ederken bizde belediyeler finanse etmek zorunda kalıyor. Bakanlık Thy ve tcddye ha bire zam yaparken insanlar bunu görmezden geliyor. Thy mesela korkunç fiyatlarda, önceden var olan sınıfları bile yüz parçaya böldüler. 8-23-30 kilo seçenekleri yapmışlar (ki ekonomi sınıfında önceden direkt 30 kilo hakkın oluyordu geçtiğimiz Nisan ayından sonra değişti) bu şekilde bile çok çok yüksek fiyatları. Üstelik zaten yakıtı da vergi olarak ekliyorlar bilet fiyatına. Ülkede bir şekilde ekonominin kötü gitmesi hükümetin suçudur. Kötü ekonomi de devletin her kurumuna ve insanlara etki eder bundan kaçış yoktur.
Ben zaten bunlardan sonra gelenlerin vay haline diyorum. Bir enkaz devralacaklar. Soyup soğana çevirdiler sonra gelenler beceriksiz ilan edilecek. Çok kısa bir yorum olmadı ama idare edin
Gerçekten çocuklarima kıyafet alamıyorum... Doğum günleri ve ben sadece birer tayt alabildim.Çunku pazara deli para harcadım her şey aşırı pahalıBim'de 5 kg yoğurt 95 lira. Vicdanı rahatlara...
Çocuğunuza kıyafet alamıyorsunuz ama sizi bu duruma sokanlara oy vermeye vicdanınız rahat.
Haklı dağılın kahve sizin neyinize
Office nerelerde ya ?Aha da işte geldim burdayım Office de getirem mi