- 13 Mayıs 2015
- 4.606
- 13.388
Bilinmedik bir yerden çok gizli para getirdi temiz para bide ondandır maaşa zam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilinmedik bir yerden çok gizli para getirdi temiz para bide ondandır maaşa zam
Benim sorduğum soruya cevap değil bu yazdığınız, Laf kalabalığı yapmışsınız sadece. Maşallah TOGG u da her önüne gelen yapıyor sizinkinin yerlilik oranı kaç ?
Sevgili Musa;
İsinize gelmeyince laf kalabaligi mi oluyor?
13.000’e yakin kitabiniz arasinda var mi bilmem. Okumaniz gereken protokol bu. Neyse ki WTO sistemi Mense kurallarini gayet net tanimliyor. Ve sukur ki bu tanimlari, haliyle belirtilen oranlari konunun uzmani olanlar yalanlamiyor. Tipki Karadeniz gazimizin misss gibi tertemiz oldugunu soyleyen CHP MV ve BB gibi.
Bunun yani sira Global Value Chain’i de idrak etmek gerek. Ona da bir kaynak onereyim asagida.
Ben devlet malı olan bu gemiler ve uçaklarla ne yapmaya çalıştığınızı anlamıyorum. Şimdi KK seçilince RTE buna binip bununla beraber mi gidecek? Kendi malı mı?
Atma ZiyaaaaaBeni de böyle yaftaladılar yaftaladılar oy kullanmıcaktım beni zıvanadan çıkardılar şimdi Receeepp Tayyipppp Erdoğannnn diyorum beni bu hale getirdiler inan bak kaç senedir hiç desteklemem evde Recepppp Tayyip Erdoğannnn dedirttiler bana demek ki zıtlaşınca inada biniyor
Ne gerek var halbukiBilinmedik bir yerden çok gizli para getirdi temiz para bide ondandır maaşa zam
Neden Musa diye hitap ediyorsunuz? Ben kaçırdım.Sevgili Musa;
Çok çok tehlikeli birisin, isin komik tarafi 'tarafsizim' diyip bizi kandirdigini dusunmen.Canım bak bunları gözardı et dikkate alma biz senle icraatları sabağa kadar anlatırız onlar bir proje göstersinler yahu
Zitlasinca inada biniyormusAtma Ziyaaaaa
Yemiyoruz diyoruz günlerdir size Niloya hanım, yeter artık yani.Beni de böyle yaftaladılar yaftaladılar oy kullanmıcaktım beni zıvanadan çıkardılar şimdi Receeepp Tayyipppp Erdoğannnn diyorum beni bu hale getirdiler inan bak kaç senedir hiç desteklemem evde Recepppp Tayyip Erdoğannnn dedirttiler bana demek ki zıtlaşınca inada biniyor
İyice salak belledi bu biziYemiyoruz diyoruz günlerdir size Niloya hanım, yeter artık yani.
Ne tehlikelisi ya minnoş bişey, günlerdir milleti kandırdığını falan sanıyo burda.Çok çok tehlikeli birisin, isin komik tarafi 'tarafsizim' diyip bizi kandirdigini dusunmen.
YazıkNe tehlikelisi ya minnoş bişey, günlerdir milleti kandırdığını falan sanıyo burda.
Sen her gülücük yada beğenmedim yapınca ben soruyormuyum niye böyle yaptın diyeMssPARE hanımcığim niye gülücük attınız,adam doğruları söylüyor ve bu videolardan çok var.Buna da yalan,yanlış,iftira diyebilir misiniz?