- 13 Mayıs 2015
- 4.606
- 13.388
Nolur bana canım demeyin, çok gıcık olmaya başladım bu kelimeye Selena bacım sağolsunSağolasın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nolur bana canım demeyin, çok gıcık olmaya başladım bu kelimeye Selena bacım sağolsunSağolasın canım
Belki defalarca yazdım ben akp ve chp ye oy vermem diye bunu dedim zaten ama sizler chp yi eleştirince sen akpnlisin diyorsunuz oyle kaldı kalsın ne diyeyim sizler karar veriyorsunuz yaEe yani ben oy verecek olsaydım da asla oy atmazdım bu nedenle diyor musunuz yani hala anlamadım ne demek istediniz
Eeee her şey reise bakıyor işte Niloya,neden serbest piyasaya izin veriliyor?Neden ev sahipleri kafalarına göre kira belirliyor?Serbest ekonomi piyasası işte değişmesi gerek aslında bakalım değişecek mi
Niye işine gelmedi dimi icraatlar anca laylaylom yazarsın ben eski Bursalıyım 7 kuşak Bursa nereye ne yapılmış harabe pislik olan yerlerin ne hâle geldiğini çok iyi biliriz tinercilerden geçemediğimiz yerleri deYani, paylaşsın artık da Bursa belediye başkanımızı şimdiden netleştirelim. Seneye ikamet aldırır yükleniriz. Bu üyenin emekleri boşa gitmemeli, genel seçim döneminde araya girip belediye başkan adayı çıkarıyor karşımıza.
Eline saglik, cok guzel yazmissin. Anlatmak istedigim iste buydu.Ya hiç uzağa gitmeye de gerek yok, komşumuz Batum. Karadenizin herhangi bir şehrinden minibüse binip kimlikle geçiş yapılan yerde sehrin göbeğinde öyle bir yeşil alan var ki. Ve asla araba gelemeyecek şekilde,tamamıyla yayalara ve bisikletlilere ait
Eki Görüntüle 3243064
Bizde çocuklara park alanı yapıyorlar, dört tarafi vizir vızır araba, insan çocuğunu bırakmaya korkuyor.
Üstelik bizde güneşten yakan, çocuğun saçını elektriklendiren, kullanım amacı dışında bir b.ka yaramadığı için yaratıcılık geliştirmeyen,bedensel yararı olmayan saçma sapan plastik kaydıraklar salıncaklar var. Çocuğunu tüm gün bir saat çıkar, sadece koşar yorulur, sağlığına bir katkısı olmaz. Oysa beğenmediğimiz fakir Gürcistan'da maymun parkları gibi parklar var, ister tırman, ister asılarak git, ister ipe sarıl kendi gücunle kay... Neler neler ...
Bizde yeşil alan diye çim koyuyorlar her yere,yalandan bir iki ağac,bol bol asfalt. Parkta misin yeri yeşil AVM'de misin belli değil.
İnsanlar da bunu görüyor, seviniyor, 'etraf park dolu,masallah' diye. Oysa ben görünce sinir oluyorum ya. Neden iğrenç plastik yerine ahşaptan,çocuğun yaratıciligina göre çok amaçlı kullanılabilecek aletler yok? Neden yüz defa da gelse aynı kaydiraktan kaymak, salıncaktan sallanmak zorunda? Neden çocuğu spora teşvik edecek bir şey yok? Neden parkın yanında arabalar geçiyor? Koskoca ülkede neden düzgün çalışan şehir planlamacilar yok? Neden bizden daha fakir ülkeler bile bazı şeyleri aşmışken biz az ile, plastik ile tamah ediyoruz?
Beni de böyle yaftaladılar yaftaladılar oy kullanmıcaktım beni zıvanadan çıkardılar şimdi Receeepp Tayyipppp Erdoğannnn diyorum beni bu hale getirdiler inan bak kaç senedir hiç desteklemem evde Recepppp Tayyip Erdoğannnn dedirttiler bana demek ki zıtlaşınca inada biniyorBelki defalarca yazdım ben akp ve chp ye oy vermem diye bunu dedim zaten ama sizler chp yi eleştirince sen akpnlisin diyorsunuz oyle kaldı kalsın ne diyeyim sizler karar veriyorsunuz ya
Zaten basindan beri reisciydin, simdi rengini tam olarak soyledin sadece.Beni de böyle yaftaladılar yaftaladılar oy kullanmıcaktım beni zıvanadan çıkardılar şimdi Receeepp Tayyipppp Erdoğannnn diyorum beni bu hale getirdiler inan bak kaç senedir hiç desteklemem evde Recepppp Tayyip Erdoğannnn dedirttiler bana demek ki zıtlaşınca inada biniyor
Vermiyoruz siz ne yazdığınıza balım isterseniz genel olarak.Belki defalarca yazdım ben akp ve chp ye oy vermem diye bunu dedim zaten ama sizler chp yi eleştirince sen akpnlisin diyorsunuz oyle kaldı kalsın ne diyeyim sizler karar veriyorsunuz ya
Ampule bas gitsinBeni de böyle yaftaladılar yaftaladılar oy kullanmıcaktım beni zıvanadan çıkardılar şimdi Receeepp Tayyipppp Erdoğannnn diyorum beni bu hale getirdiler inan bak kaç senedir hiç desteklemem evde Recepppp Tayyip Erdoğannnn dedirttiler bana demek ki zıtlaşınca inada biniyor
Benim sorduğum soruya cevap değil bu yazdığınız, Laf kalabalığı yapmışsınız sadece. Maşallah TOGG u da her önüne gelen yapıyor sizinkinin yerlilik oranı kaç ?
Siz ki Atamizin okudugu kitabin 3 katindan fazlasina sahipsiniz. Nasil geldiginizi anlamanizi beklerdim.
Kilislarin gumbur gumbur gelecek tek seyi ifsa videolari olacak. Ciksa da inanip inanmayacagimiza karar versek. Hos son roportajinda Mikro İfade egitimi alan biri olarak deep fake urunu olmadigi birini soyleyebilirim. Ama uzman olmadigim icin iddia etmem. Size de bir TOGG kondurayim madem.
Ee bizim buradakiler tırmanmalı yahu yakında oraya da gelir bizim burada ahşaptan bir park yapıldı denirlerden notalar falan çalınıyor-du geçen gittik demir parçaları sökülülmüş çalınmış öylece avel avel baktık döndük yere çöpünü atan denize pet şişesini atan bu millete parklar fazlaYa hiç uzağa gitmeye de gerek yok, komşumuz Batum. Karadenizin herhangi bir şehrinden minibüse binip kimlikle geçiş yapılan yerde sehrin göbeğinde öyle bir yeşil alan var ki. Ve asla araba gelemeyecek şekilde,tamamıyla yayalara ve bisikletlilere ait
Eki Görüntüle 3243064
Bizde çocuklara park alanı yapıyorlar, dört tarafi vizir vızır araba, insan çocuğunu bırakmaya korkuyor.
Üstelik bizde güneşten yakan, çocuğun saçını elektriklendiren, kullanım amacı dışında bir b.ka yaramadığı için yaratıcılık geliştirmeyen,bedensel yararı olmayan saçma sapan plastik kaydıraklar salıncaklar var. Çocuğunu tüm gün bir saat çıkar, sadece koşar yorulur, sağlığına bir katkısı olmaz. Oysa beğenmediğimiz fakir Gürcistan'da maymun parkları gibi parklar var, ister tırman, ister asılarak git, ister ipe sarıl kendi gücunle kay... Neler neler ...
Bizde yeşil alan diye çim koyuyorlar her yere,yalandan bir iki ağac,bol bol asfalt. Parkta misin yeri yeşil AVM'de misin belli değil.
İnsanlar da bunu görüyor, seviniyor, 'etraf park dolu,masallah' diye. Oysa ben görünce sinir oluyorum ya. Neden iğrenç plastik yerine ahşaptan,çocuğun yaratıciligina göre çok amaçlı kullanılabilecek aletler yok? Neden yüz defa da gelse aynı kaydiraktan kaymak, salıncaktan sallanmak zorunda? Neden çocuğu spora teşvik edecek bir şey yok? Neden parkın yanında arabalar geçiyor? Koskoca ülkede neden düzgün çalışan şehir planlamacilar yok? Neden bizden daha fakir ülkeler bile bazı şeyleri aşmışken biz az ile, plastik ile tamah ediyoruz?
Sen öyle san kaç kez eşimden babasının yanında AKP ye karşıt cümleler kullanmayayım diye uyardı beniZaten basindan beri reisciydin, simdi rengini tam olarak soyledin sadece.
Yeşil Bursa olmuş beton yığını Bursa ve Türk'ten çok mülteci var.Bununla mi ovünuyorsun?Niye işine gelmedi dimi icraatlar anca laylaylom yazarsın ben eski Bursalıyım 7 kuşak Bursa nereye ne yapılmış harabe pislik olan yerlerin ne hâle geldiğini çok iyi biliriz tinercilerden geçemediğimiz yerleri de
Sağlosın bacım kardeşimNolur bana canım demeyin, çok gıcık olmaya başladım bu kelimeye Selena bacım sağolsun
İnşAllah basıcam bunlara inat basıcam beni her türlü yaftaladılar burda iktidarın olumlu da olumsuz yanlarını da hep yazdım bir tane beğeni almadım bir tane hep beğenmedim seçmeni böyleyse iktidara gelirse bunlar napar bize be korktum vallaAmpule bas gitsin
Di mi cinimm.Sağlosın bacım kardeşim
Sen nasıl istersen
Ya da bir kilo mama neden 40 lira?Peki Omo bir yerde 120Tl, baska yerde neden 160TL?
Reisiniz buna bir sey diyemiyor mu ki? Istese durdurur halbu ki, bir imzaya bakar.
Evet geriden geliyorum haklısınız ama bu yazdığınızın yanlış olmadığı anlamına gelmez. Sanki Chp iktidarda gibi yazan sizdiniz.Ya arkadaşım sen konuyu geriden takip ediyorsun o konu konuşuldu bitti hayret ya chp belediyesinden bahsettim ben ne iktidarı koalisyon yaptı dedim konuştuk geçti
Ay zaten ortam daral yer iyiden daral geldi bayilicam cidden
Aaa beni görüyor musunuz artıkSayenizde 83 e bastım