Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Şimdi bişery d,iyecem dişlerim yapılıyor şükretmem lazım demi yoksa dişsizmi olmalıydım o kadan para saydım hastane veznesine :olamaz: :KK49::duduk:
Şükret Hanım Abla, bizim köydeki Sadide Nine öndeki tek dişiyle elma kemiriyor üstelik 100 yaşında, yarı yaşındasın diş yaptırabiliyorsun.

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir geçmiş olsun ahretlik😌

Bu topikte konu dışına çıkılabilir bunu neden yazıyorum çünkü dün karşıt görüşten üyelerin içeriğinde hakaret vb olmayan mesajları dahi konu dışı/geyik diye rapor edilmiş ama şu an yapılan geyikle ilgili tek bir rapor yok🤔
Dediğim gibi konu dışı/geyik sayılan mesajlar yazılabilir ama görüşleri size uymayan kişileri kışkırtmak için değil, zira o geyik olmuyor.

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir geçmiş olsun ahretlik😌

Bu topikte konu dışına çıkılabilir bunu neden yazıyorum çünkü dün karşıt görüşten üyelerin içeriğinde hakaret vb olmayan mesajları dahi konu dışı/geyik diye rapor edilmiş ama şu an yapılan geyikle ilgili tek bir rapor yok🤔
Dediğim gibi konu dışı/geyik sayılan mesajlar yazılabilir ama görüşleri size uymayan kişileri kışkırtmak için değil, zira o geyik olmuyor.
Çok sağol ahretliğim teşekkürler :KK200:

Arada geyik yapıyoruz zaten,oda olmasa buralar yangın yerine döner dün şikayetimide yaptım üye hakkında.
Hakaret oldumu bildiriyorum hemen,ben nasıl yapmıyorsam karşımdaki kişide bunu yapmayacak.
Tartışma olur o apayrı bir konu,çözüme ulaşır nasılsa yada cevap verilmez olur biter.

Çok sağol ahretliğim teşekkürler :KK200:

Arada geyik yapıyoruz zaten,oda olmasa buralar yangın yerine döner dün şikayetimide yaptım üye hakkında.
Hakaret oldumu bildiriyorum hemen,ben nasıl yapmıyorsam karşımdaki kişide bunu yapmayacak.
Tartışma olur o apayrı bir konu,çözüme ulaşır nasılsa yada cevap verilmez olur biter.
Geyik yapmanızda sıkıntı yok zaten ahretlik, bölüm konu dışına çıkmanızda sorun olmayacak bir bölüm, her an ciddi ciddi siyaset konuşamazsınız ama lütfen rica ediyorum hakaret vs içerikli mesajları şikayet et butonuna basarak rapor edin ama yorumcuları kışkırtacak dalga geçilen yorumlar yazmayın.

Geyik yapmanızda sıkıntı yok zaten ahretlik, bölüm konu dışına çıkmanızda sorun olmayacak bir bölüm, her anda ciddi ciddi siyaset konuşamazsınız ama lütfen rica ediyorum hakaret vs içerikli mesajları şikayet et butonuna basarak rapor edin ama yorumcuları kışkırtacak dalga geçilen yorumlar yazmayın.
Kesinlikle haklısın ahretlik,gerekirse yemek tarifide veririz burada kafamız rahat olsun hiç değilse.
Geçmiş senlere göre gayet usluyuz,neydi öncekiler havada konfeti gibi yağardı hakareter filan.
Sen hiç merak etme gereken mutlaka yapılacaktır. :KK200:

Gerçekten inanılmaz :p aç değilmişiz çok zenginmişiz bir de nankörmüşüz :p yahu işte anlaşmamız o kadar imkansız ki. Bir arada yaşamak o kadar zor ki. Neyse ki bir internette maruz kalıyorum. Çevremde kıyısından köşesinden akpyi öven herkesi çıkarttım huzurluyum.
Aynen ben de sendenim 🙋🏻‍♀️

Şimdi bişery d,iyecem dişlerim yapılıyor şükretmem lazım demi yoksa dişsizmi olmalıydım o kadan para saydım hastane veznesine :olamaz: :KK49::duduk:
sukret tabi hanim abla, ben yaptiramadim dedemin köydeki takma dişlerini istedim yolladilar bugun onlari kullanicam artik
seni zengin şey birde şikayet ediyorsun

sukret tabi hanim abla, ben yaptiramadim dedemin köydeki takma dişlerini istedim yolladilar bugun onlari kullanicam artik
seni zengin şey birde şikayet ediyorsun
Ölüyorum zenginlikten hiç sorma beş beş ödedim parasını bide,hem benim olsun hem şikayet edeyim demi cıkkkss bana cıkkss :olamaz:

insanoğlu nankördür nankör...
burda konuşanların daha kendini idare etmeye,eşini,evini yönetmeye aklı becerisi yetmezken;tüm türkiyeyi düşünmeye çalışıp,dünyaya kafa tutmayı barbie bebek oynamak zannediyolar belliki...
ne anlatasınki bu zihniyete bu körlüğe...
fakir fukarayı lafta düşünüpte,sarayı takip edenler!! az yiyin az gezin de kendiniz de doyurun onları...
herkes olmuş ev sahibi ( ki olamayanların da kendi cahilliği ve beceriksizliğidir...çünkü bu son zamana kadar çok imkan verildi.hele de pandemiye kadar...)
her evde araba hatta 2 araba.her hafta sonu avm ler eli kolu dolu gezmeler...
iphone mağazalarında kuyruklar...
cafelerde oturacak yer yok...
tabi hep fakirlikten bunlar :))
vay ülkenin haline :):):)
özgürlük desen ayyuka çıkmış edepsizliğe varmış.
körülere bile onca laf edenler,eski yolları kullanmayıp yeni yolları en çok kullananlar.gerçekten gurursuz ve komiksiniz...
dünyanın korkuyla el pençe divan durmasına alışkın olmayan bünyeler,sevinip gurur duyacağına,farkına bile varmıyor...
açlık nedir kriz nedir haberiniz bile yok...
neymiş efendim son zamanlarda her şey çok pahalıymış
eee pahalı nedir yani...
olur böyle dönemler...
evinde bile her hafta kriz yaşayıp buraya düşüyosun...
hatalar yapıyosun bazen...
el insaf be el insaf el vicdan...
karşınızdaki de insan...
amaaaaaaaa neydi
kaybetmeden anlaşılmıyor...
ha son olarak başkanımızın yanındaki hainlerden bile onu sorumlu tutan beyinler, kendi eşinizin,aynı yatağa yattığınız eşinizin bile hainliğini çok sonra öğreniyorsunuz.bilseydiniz beraber aynı yola çıkarmıydınız...
Şuan sana yapmak istediğim;

Kafanızda kuruyorsunuz derken en büyük sponsoru daha geçen gün malum partinin kapatılması demokrasiye aykırı dedi sizde haklı buluyorsunuz ozaman bende kafamdan uyduruyorum. Peki😂
Malum parti malum parti nedir ya? Off kimlerle muhatap oluyoruz. Ne oluyor ismini yazınca? HDP yazınca kalp krizi geçirip ölüyor musunuz? Seçilmiş meşru bir partidir.

Zamanında MHP ile birbirlerini nelerle itham ettikleri ortada iken şu an kol kola yürüyorlar. Fazla büyük konuşmayın seçimler yaklaşıyor diye bugün ayaklarına gidenler HDP’den yeşil ışık alsa onlarla da kol kola girerlerse ne diyeceksiniz? Zaten kalkıp gittiler ama HDP ile anlaşamadılar herhalde 😂

Ve kendileri de evet gittik sonuçta meşru bir parti dediler. Onlar söyleyince sorun yok başkası söyleyince terörist. Suriye’nin iç savaşına karışıp, 3-5 öfkeli genç dedikleri terör örgütü ile savaşması için askerlerimizi Suriye’ye gönderip öldürtenlere ne gibi bir yorumunuz var? Askerin kaderi, maden işçisinin kaderi ölmek diyenlere ne gibi bir mesajınız var merak ediyorum. Ölüm şekline onlar karar verince problem etmiyorsunuz herhalde.

Önce Sinan Ateş e suikast şimdi de MHP Taşköprü eski Kadın Kolları Başkanı Gizem Memioğlu, evinde ölü bulunmuş.
Yoldan geçerken bir kavga sonucu Sinan Ateşin kim olduğunu bile bilmeden bir Kürt kökenli vatandaş öldürseydi şu an Kürtlerin azınlıkta olduğu her ilde Kürtlerin iş yerleri basılıyor olurdu. Ama böyle ne güzel kendileri yaptılar ya tek bir ses bile yok kimseden. Sinan ateşin bağlantıları güçlü olduğu için ve ülkücü camiasında çok sevilen birisi olduğu için Ankara emniyet müdürünün girişimleriyle konu bir şekilde ortaya çıktı. Yoksa alacak verecek davası der birisinin üstüne yıkıp kapatırlardı dosyayı. Hoş alınan insanların neredeyse hepsi bırakıldı. Emniyet müdürünün gücü bir yere kadar :)

X