- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.940
En fazla %52 bence, güvenmediğim gurbetçiler, mülteciler ve ensar zihinliler çok. Lütfen ilk turda bitsin!Hadi oran tahminleyelim
Ben %55 gibi bi oran diyorum millet ittifakı İçin ve ilk tur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En fazla %52 bence, güvenmediğim gurbetçiler, mülteciler ve ensar zihinliler çok. Lütfen ilk turda bitsin!Hadi oran tahminleyelim
Ben %55 gibi bi oran diyorum millet ittifakı İçin ve ilk tur
Yoo onu genelde siz yapıyorsunuz kaybedince sonra tekrar seçim yapılıp daha büyük farkla kaybedip yerine oturuyorsunuzYenilginin bahanesi de hazır şimdiden.
Bazi gercekler…
Hayatım boyunca hiç bir konuda bahane uydurmadim ama sizdeki bu gereksiz özgüven felaketiniz olacak.Ben kimseye bir şeyler kanıtlamak zorunda değilim.Yenilginin bahanesi de hazır şimdiden.
Herşeyi siz bilin tamam
Bahane miYenilginin bahanesi de hazır şimdiden.
Siz de haklısınız tabi.Ben yirmi yıl CHP iktidarında yaşadığımı hayal bile edemiyorum.Çok zor olmalı sizin için.Biz de yaş aldıkça gençleşiyoruz reisle.Yıkım mı? Gürbüz güzel bir kız idim, saçım başım ağardı. Ne kadar yıkılabiliriz ki biz? Sürpriz mi olur sence bize?
Ben de millet ittifakı kazanacak diyorum , hislerim çok kuvvetlidirBütün anketler bu yönde,ben de en az %53 diyorum.Cumhur %40'i geçemiyor.Tek yapmamız gereken sandıklara sahip çıkmak.
Fox yada halk tv izlememiz gerekiyor dimiSürekli a haber izleyen aliyi takip eden kesim işte burada kendini değil Erdoğan'ın yaptığını anlatıyor
keşke bebekliğe doğru iyice evrilsenizSiz de haklısınız tabi.Ben yirmi yıl CHP iktidarında yaşadığımı hayal bile edemiyorum.Çok zor olmalı sizin için.Biz de yaş aldıkça gençleşiyoruz reisle.
Oylar çalındıYenilginin bahanesi de hazır şimdiden.
Evet. Yani? Gemi mi o?“Kisi sevdigiyle beraberdir”.
Uçaklar gemiler gelip gidiyorEvet. Yani? Gemi mi o?
Gri olmuş kemal bey dünya liderleri sırayla destek yagdırıyormuş gençlerin amcasıymışSiz de haklısınız tabi.Ben yirmi yıl CHP iktidarında yaşadığımı hayal bile edemiyorum.Çok zor olmalı sizin için.Biz de yaş aldıkça gençleşiyoruz reisle.
Seçim sonrası da sıkıntılar olabilir Kılıçdaroğlu açıklama yapmış seçim sonrası sokağa çıkılmasın herkes evinde otursun kutlama yapılmasın diye, katılıyorum ben de , malum olabilecekler..Bahane mi
Biz bi yere gitmiyoruz diye milleti galeyana getirenlerden haberiniz yok sanırım
Umuyorum seçim öncesi bir sıkıntı çıkarıp iptal etmezler seçimi
En büyük tedirginliklerimden
Ee en sonki İstanbul seçimleri için ne düşünüyorsunuz?Oylar çalındı
Komik olan ne?Biz sizin dünya liderine bir şey dediğimiz zaman kıyamet kopuyor ama.Gri olmuş kemal bey dünya liderleri sırayla destek yagdırıyormuş gençlerin amcasıymış
Haksıza haksız*Ee en sonki İstanbul seçimleri için ne düşünüyorsunuz?
Eminim ben haklıya haklı,haksıza haklı derim diye başlarsınız şimdi:)
Kendi ağzıyla diyor daha ne yapsın ki dertleri bu ülkeyi kaosa sürüklemek