- 19 Ekim 2016
- 3.047
- 7.266
Hayırlı olsunYemeyiverin, şu an aşağıda Zigana Tüneli reklamı görüyorum hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsunYemeyiverin, şu an aşağıda Zigana Tüneli reklamı görüyorum hayırlı olsun
Merakımdan soruyorum
Kendisine neyi düstur edinmiş kişilere oy vereceğiniz kesin
Ben soru sordum varsayım yok yukarıdaKesin oldugunu dusundugunuz varsayimlarinizla size iyi forumlar diliyorum.
Neden olmasinYazmayacağım şarap akan ırmak keşfi hayalimi
Önceki seçimlerde de anketlerde Erdoğan'ın ,sandıkta da Kılıçdaroğlu'nun kazandığı hiç görülmedi zaten.Siz yine çok güvenmeyin o anketlerinize ,sonra seçim gecesi yıkımınız büyük oluyor.Anketler öyle söylemiyor ama,bu sefer olmayacak ve bunu siz de biliyorsunuz.
Yok herhangi hile ve çalma durumu olmazsa %90 millet ittifakı kazanıyor,buna kendinizi hazırlasaniz iyi olur.Önceki seçimlerde de anketlerde Erdoğan'ın ,sandıkta da Kılıçdaroğlu'nun kazandığı pek görülmedi zaten.Siz yine çok güvenmeyin o anketlerinize ,sonra seçim gecesi yıkımınız büyük oluyor.
Hadi oran tahminleyelimYok herhangi hile ve çalma durumu olmazsa %90 millet ittifakı kazanıyor,buna kendinizi hazırlasaniz iyi olur.
Ben soru sordum varsayım yok yukarıda
Soru işareti koymuştum çıkmamış ondan varsayım sandınız sanırım
Bi daha sorayım
Siz neyi düstur edinmiş kişilere oy vereceğinizi kesinleştirdiniz ?
Yıkım mı? Gürbüz güzel bir kız idim, saçım başım ağardı. Ne kadar yıkılabiliriz ki biz? Sürpriz mi olur sence bize?Önceki seçimlerde de anketlerde Erdoğan'ın ,sandıkta da Kılıçdaroğlu'nun kazandığı pek görülmedi zaten.Siz yine çok güvenmeyin o anketlerinize ,sonra seçim gecesi yıkımınız büyük oluyor.
Bütün anketler bu yönde,ben de en az %53 diyorum.Cumhur %40'i geçemiyor.Tek yapmamız gereken sandıklara sahip çıkmak.Hadi oran tahminleyelim
Ben %55 gibi bi oran diyorum millet ittifakı İçin ve ilk tur
Kendi ağzıyla diyor daha ne yapsın ki dertleri bu ülkeyi kaosa sürüklemek
Hala varsayimda bulunuyorsunuz. Birakin neyi nasil anladigimi ben bileyim olur mu?
Sadece enerji ve savunma sanayilerindeki gelismeler bile kafi.
Herşeyi siz bilin tamamHala varsayimda bulunuyorsunuz. Birakin neyi nasil anladigimi ben bileyim olur mu?
Sadece enerji ve savunma sanayilerindeki gelismeler bile kafi.
Kendi ağzıyla diyor daha ne yapsın ki dertleri bu ülkeyi kaosa sürüklemek
Yenilginin bahanesi de hazır şimdiden.Yok herhangi hile ve çalma durumu olmazsa %90 millet ittifakı kazanıyor,buna kendinizi hazırlasaniz iyi olur.
Samuel Beckett’ın “Hep denedin, hep yenildin. Olsun. Gene dene, gene yenil. Daha iyi yenil.” sözünü kendine düstur edinenlere selam olsun