- 19 Ekim 2016
- 3.047
- 7.266
pringles rezervi de olsa çok kıymetli olur bakCikilop daha kiymetli
Topitop ve lolipop rezerv yataklarında da çalışmalar başlamış.
Müjde vermelerinin eli kulağındadir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pringles rezervi de olsa çok kıymetli olur bakCikilop daha kiymetli
Topitop ve lolipop rezerv yataklarında da çalışmalar başlamış.
Müjde vermelerinin eli kulağındadir.
Aşermeyin gece gecepringles rezervi de olsa çok kıymetli olur bak
O da bozdu sanki çok tuzlu gelmeye başladı artık bana, eskiden tuz ayarı iyiydi.pringles rezervi de olsa çok kıymetli olur bak
Yeni şeyh mi diyor? Neresi yeni bu adamın?
Samuel Beckett’in “Hep denedin, hep yenildin. Olsun. Gene dene, gene yenil. Daha iyi yenil.” cumlesinini kendisine dustur edinenlere oy vermeyecegim kesin.
Sen iste reis en uygun tuz oranıyla çıkarsınO da bozdu sanki çok tuzlu gelmeye başladı artık bana, eskiden tuz ayarı iyiydi.
47 tl olmuş utanmaz pringles. Aşeremem şuanAşermeyin gece gece
Mehmet Akif Ersoy adam gibi adamHabertürk'te yine çok komik bir program var. M.A.E. soruyor, biz ne zaman beka meselesi olmayan normal bir seçime gideriz?
Evet ama yine de piyasadaki iyilerdenO da bozdu sanki çok tuzlu gelmeye başladı artık bana, eskiden tuz ayarı iyiydi.
Samuel Beckett’in “Hep denedin, hep yenildin. Olsun. Gene dene, gene yenil. Daha iyi yenil.” cumlesinini kendisine dustur edinenlere oy vermeyecegim kesin.
Bir sorunumuz daha bitti ülke meselesi aydınlandı artık rahat rahat uyuyalım ha şeydi bu montaj troll
Öyle yada böyle yalanların ortaya çıkma gibi bir huyu vardır ama olsun sen yalan demezsin
Çünkü bunlar montaj ve trollerin işi
Yemeyiverin, şu an aşağıda Zigana Tüneli reklamı görüyorum hayırlı olsun47 tl olmuş utanmaz pringles. Aşeremem şuan
Depremden beri hükümete tepkili. Orada zor anlar yaşadı.Mehmet Akif Ersoy adam gibi adam