Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Daha geçen gün malum partinin kapatılması demokrasiye aykırı diyordu ona ne diyorsunuz?
Evet bence aykırı, beğensenizde beğenmesinizde seçilmiş gelmiş bir parti. Ben sorunuza cevap verdim şimdi size soruyorum çocuk istismarları, kadın cinayetleri, tecavüzler vs.... bunlara bir yaptırım uygulanmaması ceza verilmemesi sizin vicdanınıza sığıyor mu ?

Son düzenleme:
Kafanızda kuruyorsunuz derken en büyük sponsoru daha geçen gün malum partinin kapatılması demokrasiye aykırı dedi sizde haklı buluyorsunuz ozaman bende kafamdan uyduruyorum. Peki😂
Sorun parti kapatmak değil ki daha öncede kapatıldı parti. Ama sağolsunlar açılımla onunla bununla daha büyük bir oy oranıyla meclise tekrar soktular.Yani anlayın kapatmak bir çözüm değil ve evet demokrasiye aykırı.

Evet bence aykırı, beğensenizde beğenmesinizde seçilmiş gelmiş bir parti. Ben sorunuza cevap verdim şimdi size soruyorum çocuk istismarları, kadın cinayetleri, tecavüzler vs.... bunlara bir yaptırım uygulanmaması ceza verilmemesi sizin vicdanınıza sığıyor mu ?
Tabiki sığmıyor ama.... ile başlayan bir cevap bekledim sizden ama o bile yok

Bugüne kadar şehitlerimizin katillerine oy vermedim çok şükür. Onca suçsuz günahsız ananın babanın evladını şehit eden partinin kapatılmasını demokrasiye aykırı diyen bir partiye oy verecek kadar bilincimi kaybetmedim. Demokrasiye aykırı diyenlerde evlat katillerinin en büyük destekçisi bunu göremeyecek kadar bilincim kapalı değil çok şükür.
Biri kapali destek verir biri acik acik.. biri digerinden iyi degil.. daha once biri yazmisti burda ama Turkiyede sadece guc el degistirir, hortumlayan hep var yani..hangisi gelirse gelsin hepsi yiyor ve yiyecek..

Terör sempatizanlarının partisini desteklemiyorum beğenmemekten öte bir durum evet çok anti demokratiğim.
Saçma konuşmayın
Aynı ezber sözler
Kim vatan sever mhp mi
Mhp nin işene geliyorsa edirneden hakkariye kollala hdp liletle negri negri diye halay çekerler
Hdp nin tabanı 16 milyon türkiyenin 3. Büyük partisi tabiki partiler bunu gözetecek
Cumhur ittifakı yapabilse yapmaz mı sizce
Terör sen ben gibilere atılmış bir yemdir
Chp ye destek vermesinler diye balon gibi şişirilen istediklerinde kullanabilecekleri bir kozdur
Evet chp hdp nin desteğini almalı hdp den tek oy cumhur ittifakına gitmemeli
Ki emin olun hdp chp yi sevmez
Tarihte ilk kez oluyor bu rte nin bir başarısıdır
Ne diyordu chp diyarbakıra giremez
Girdi mi
Hadi hayırlı olsun
Sadece kıyı kesimlerin partisi değil artık chp
Teşekkür ederiz erdoğan

cumhur ittifakına oy verenlerin hepsi akp yi mükemmel görmüyor ki. en azından ben her yaptığını/yapmadığını onaylamıyorum. eleştirdiğim çok fazla konu var ama karşısında oy verebileceğim bir parti yok. o zamana kadar düşüncelerim değişirse belki zafer partisine oy veririm ama 6 lı masanın benim açımdan hiç şansı yok

Sanarsin o partiyi açmaları için ben ön ayak oldum ulan ya 🤣🤣
Ya bir de tek sorun o mu su an? Aclik, adaletsizlik, mantar gibi cogalan multeci sorunu, kadin cinayetleri, cocuklara taciz tecavuz vs vs. Begenmedikleri Avrupada daha yeni benim yasadigim yerde,bir adam okula giden bir cocuga yaklasip adres sordugu icin gozaltina alindi. Cocugu korkutamazsin,soramazsin kardesim kimsenin cocuguna bir sey diye. Bizim ulkede de taciz tecavuz edenler uc gunde cikiyor.

Ben objektif bakıcam. Sağı solu umrumda bile değil. Chpnin kalesi denilen bir şehirde doğdum büyüdüm. Güzelim şehir gelişmiyor. Lağım kokuyor. Ha rahatlık isteyen için rahat. Gece kaçta gidersen git evine. Sabahlara kadar mekanlar açık. Bunu isteyen birinin beklentisini karşılar. Etrafı mok götürsün ama dilediğim yerde içebileyim diyen biri için süper bir alternatif.
Ailemin ev yapmak için aldığı arsaya 7 yıldır ev izni verilmiyor çok basit haritalık bir işi var. Belediye erteleyip duruyor işi çözmüyor. Mimarımız, babam sürekli belediyeye işin çözülmesi için gidiyor ama yok. Ki arsanın sağı solu her yeri ev dolu kalabalık bir ilçenin merkezi. Bu sadece bizim problemimiz. Birçok tanıdığım var mağdur olan.
Kardeşim. Sen oy istiyorsun da, en ufak bir işi halledemiyorsun. Biz sana nasıl güvenelim? Rüşvet bekleniyor olabilir diyen oldu bizzat içlerinden. Yıllardır seni destekleyen şehirle ilgilenmiyorsun ki. Önce ver bir o güveni. İşte o zaman kaparsın bizim gibi iki tarafa da eşit mesafede olan insanları. Suanda ak partinin kalesi olarak bilinen bir şehirde yaşıyorum 1 yıl oldu. Şehrin düzenine, temizliğine hayret ettim ben. Yani irdelemeyen kimin aldığı yerler daha bakımlıysa ona verir geçerim diyen basar geçer cumhura. Böyle böyle oy kaybediyorlar zaten.
Herkesin beklentisi düşünceleri kırmızı çizgileri farklıdır. Ben kullanmayacağım. Biri gelirse cok iyi olur diyebileceğim bir parti yok. Keşke olsaydı en azından bir umudumuz olurdu.
Mesela cumhura vermemek için Suriyelilerin Afganların hala gönderilmemiş olması bile bir sebeptir. Çözüm süreci. Bla Bla. Sıralanır buraya. Demirtaş tahliye edilmeli diyen akşener, demirtaşın diline yüreğine sağlık diye övgüler yağdıran İmamoğlu.
Atatürk’e yakışır hareketler değil bunlar. Atatürk yaşasa suan hepsini sittir ederdi partiden. Yani ne diyeyim. İki ucu boklu değnek.

Seçim tarihini belki biraz öne çekeceğiz dedi RTE.

Ya bir de tek sorun o mu su an? Aclik, adaletsizlik, mantar gibi cogalan multeci sorunu, kadin cinayetleri, cocuklara taciz tecavuz vs vs. Begenmedikleri Avrupada daha yeni benim yasadigim yerde,bir adam okula giden bir cocuga yaklasip adres sordugu icin gozaltina alindi. Cocugu korkutamazsin,soramazsin kardesim kimsenin cocuguna bir sey diye. Bizim ulkede de taciz tecavuz edenler uc gunde cikiyor.
Maalesef ellerinde başka argümanları yok, parti liderleri ne söylüyorsa onlarda onu tekrarlıyor gerçek mi değil mi araştırmıyorlar bile körü körüne inanç gibisi yok zarar veriyor bu ülkeye

Başka tutunacak birşeyleri kaldımı sence napsınlar yazık pedofili sapıkıklık herseye göz yumuyorlar biyerden tutmalari lazim

Ben objektif bakıcam. Sağı solu umrumda bile değil. Chpnin kalesi denilen bir şehirde doğdum büyüdüm. Güzelim şehir gelişmiyor. Lağım kokuyor. Ha rahatlık isteyen için rahat. Gece kaçta gidersen git evine. Sabahlara kadar mekanlar açık. Bunu isteyen birinin beklentisini karşılar. Etrafı mok götürsün ama dilediğim yerde içebileyim diyen biri için süper bir alternatif.
Ailemin ev yapmak için aldığı arsaya 7 yıldır ev izni verilmiyor çok basit haritalık bir işi var. Belediye erteleyip duruyor işi çözmüyor. Mimarımız, babam sürekli belediyeye işin çözülmesi için gidiyor ama yok. Ki arsanın sağı solu her yeri ev dolu kalabalık bir ilçenin merkezi. Bu sadece bizim problemimiz. Birçok tanıdığım var mağdur olan.
Kardeşim. Sen oy istiyorsun da, en ufak bir işi halledemiyorsun. Biz sana nasıl güvenelim? Rüşvet bekleniyor olabilir diyen oldu bizzat içlerinden. Yıllardır seni destekleyen şehirle ilgilenmiyorsun ki. Önce ver bir o güveni. İşte o zaman kaparsın bizim gibi iki tarafa da eşit mesafede olan insanları. Suanda ak partinin kalesi olarak bilinen bir şehirde yaşıyorum 1 yıl oldu. Şehrin düzenine, temizliğine hayret ettim ben. Yani irdelemeyen kimin aldığı yerler daha bakımlıysa ona verir geçerim diyen basar geçer cumhura. Böyle böyle oy kaybediyorlar zaten.
Herkesin beklentisi düşünceleri kırmızı çizgileri farklıdır. Ben kullanmayacağım. Biri gelirse cok iyi olur diyebileceğim bir parti yok. Keşke olsaydı en azından bir umudumuz olurdu.
Mesela cumhura vermemek için Suriyelilerin Afganların hala gönderilmemiş olması bile bir sebeptir. Çözüm süreci. Bla Bla. Sıralanır buraya. Demirtaş tahliye edilmeli diyen akşener, demirtaşın diline yüreğine sağlık diye övgüler yağdıran İmamoğlu.
Atatürk’e yakışır hareketler değil bunlar. Atatürk yaşasa suan hepsini sittir ederdi partiden. Yani ne diyeyim. İki ucu boklu değnek.
Belediye seçimleri yani yerel seçimler ile genel seçimler farklı şeyler, şehrinizi kim daha iyi yönetecekse kim daha iyi tanıyor sorunlarını biliyor ve çözüm üretiyorsa ona vermeniz gerekir. Parti ile alakası olmamalı bence.

X