Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Size gelmiş olamaz çünkü bildirim yollanmadı. Bu başlıkta ceza yok konusuna gelince gidip karşılıklı ana avrat küfür edin mi dedik? konu sahibine bağlı olarak ceza yok dedik. Kafası çalışmayan biri bile ne demek istediğimizi anlar. Konudan bağımsız 2 kişi birbirine giriyorsa bu onların hatasıdır. Ceza yok diye orada herşeyi birbirlerine söyleyemezler.
Kafası çalışmayan biri bile anlıyorsa konudaki onlarca tepki sizce neden vardı? Sizin yaptığınız yorumun yanlış anlaşılmaya müsait bir yorum olma ihtimali yok mu mesela? Kaldı ki laf sokar gibi kafası çalışmayan biri bile anlar yazmanız da size göre hoş bir üslup oluyor sanırım? Ben mesela 2 kere Türkiye’nin en iyi üniversitelerini, üstelik ikincisi olan hukuk fakültesini dereceyle bitirmiş birisi olarak anlamadım yorumunuzu. Kafası çalışmayanlar sıfatına bile giremedik sanırım. Birincisi de iletişimdi ama iletişimimde de bir sıkıntı var sanırım :)

Bakın laf ebeliği yapmayalım, bildirimin ne olduğunu sizde bende biliyoruz, ben kimseyi konuya davet etmedim, kimseyi de kovmuyorum. Bu sebeple çağırdın da şimdi kovuyorsun kimse diyemez. Spot haberde başlık var, oradan gelen gelmiş. Dileyen yazar dileyen yazmaz, yazmayana ceza da yok.

Terimlere bu kadar takılmayalım da ; davet edilen yerden kovulmak nezaketsizliktir ama davet edilmediğiniz yerde durmak ta ne bileyim ...

sizin dediğiniz gibi terimlere takılmayalım ...
Yalnız yorumları karıştırdınız sanırım. Ben davet ettiniz kovuyorsunuz yazan üye değilim :)

Yok sorum su aslinda
80milyonun %70 akpden rte bikmis
Neden her seferinde kazaniyo?

%30 ile kazanamaz demi
Tarihsel, dinsel, ekonomik, sosyolojik sebepleri var. Bu aslında çok alt başlığı olabilecek bir soru ve hepsini ayrı ayrı açmak gerekiyor bazıları şöyle:

AKP’nin teşkilatlanma becerisi diğer hiçbir partide yok. Bu eğitim ve sosyoekonomik seviyesi düşük halkı ellerinde tutma konusunda çok organize çalışmalarına olanak veriyor, seçim zamanı yoksul bıraktıkları halkı erzakla, kömürle kazanıyorlar. Seçmenini tanıyorlar. Halk ben neden yoksulum diye sorgulamıyor, sorgulama muhakeme yetisi yok; karnını doyurursan şükreder, kahramanı olursun.

Sürekli dini, başörtüyü kullanarak bu bahsettiğimiz kesime damardan girmesi, halkı kutuplaştırmaları, nefret tohumu ekmeleri. Bu ülkede çalıyorsa da o çalsın, en azından Müslüman, hanımı başörtülü diye oy veren azımsanmayacak afyonlanan bir kitle var. Yani bir diğer etken bu halkın cahilliği, eğitimsizliği hafife alınacak gibi değil. Dolayısıyla demokrasinin bu insanlarla nasıl büyük felaket olduğunu yaşayarak öğrendik. Cahil bırakılan insanların oyuyla demokrasi olmaz, halk seçti(!) halk seçti(!), halkın seviyesi ortada. Ve maalesef kontrolsüzce üredikleri için baskınlar.

Muhalefetin yanlış politikaları, geçmişteki hataları, organize olma konusunda sıkıntıları, halkı tanımamaları, basiretsizliği, koltuğa yapışıp bırakmayan kadayıflaşmış siyasetçileri. Ölse sola oy vermeyecekler için alternatif bir sağ parti olmayışı.

Hukuksuzluk. Yasama yürüme yargı organlarının bağımsız olmaması bunu çok açamayacağım, devletin bu organlarında amiyane tabirle at koşturuluyor. Ortada devlet kalmadı. Bunu açarsam Silivri soğuğuna maruz kalırım.

Basının özgür olmaması, demin bahsettiğim kitleyi kolayca algılarla bol bol yalanla manipüle ediyorlar. Kitle zaten sorgulamıyor, araştırmıyor, muhakeme ve mukayese edemiyor.

Türkçem bu kadar bunun için de bamlayabilirsin bence
Sizde bende biliyoruz yazan birinin mi bağlacını düzeltmesini Türkçem kötü diye yorumlama Bibi.
Burda mi,ki,de bağlaçlarına takılırsak Türkçesi iyi olan bulamayız nerdeyse.
Zeka kısmına yorum yapamam tabii.
Bir sözcüğün Tdk’de bile üç anlamı çıkarken.

Sizde bende biliyoruz yazan birinin mi bağlacını düzeltmesini Türkçem kötü diye yorumlama Bibi.
Burda mi,ki,de bağlaçlarına takılırsak Türkçesi iyi olan bulamayız nerdeyse.
Zeka kısmına yorum yapamam tabii.
Bir sözcüğün Tdk’de bile üç anlamı çıkarken.
Hayır bana demek istiyorki sana etmediğim hakaret kalmadı burdasın hala o senin ayıbın ben napim 🤷🏼‍♀️ üzülürüm sadece kadınlara böyle rahatça ağzına geleni yazan soyleyen bir adam olduğu için ve sırf onun içinde eğlendiğim vakit geçirdiğim siteden gidecekmiyim çok bekler :KK53:

Yaşadığınız ülke gerçek demokrasi ve insan haklarının uygulandığı bir ülke tahminimce ama Türkiye'de artık bu kavramlar yok.Güc iktidar partisinin elinde artık.Demisti ya,atı alan Üsküdar'ı geçti diye.
Yasadigim ulkenin suan 2019 yilindan beri federal hukumeti kurulamadi
Cok karisiik bi siyaset yapisi var ama demokrasi seklinde yasayip gidiyoruz :)

Insan haklari cok yuksek seviyede.
Kanun onunde hatta halk arasinda bile copcude ogretmende ayni seviyededir hic birinin digerinden ustunlugu yoktur. Ornek olarak veriyorum bunu yanlis anlasilmasin.

Hayır bana demek istiyorki sana etmediğim hakaret kalmadı burdasın hala o senin ayıbın ben napim 🤷🏼‍♀️ üzülürüm sadece kadınlara böyle rahatça ağzına geleni yazan soyleyen bir adam olduğu için ve sırf onun içinde eğlendiğim vakit geçirdiğim siteden gidecekmiyim çok bekler :KK53:
Gitme seviyoruz seni Türkçen de iyi yani ben anlattığını mi ekini ayırmasan da anlıyorum:)

Bakın laf ebeliği yapmayalım, bildirimin ne olduğunu sizde bende biliyoruz, ben kimseyi konuya davet etmedim, kimseyi de kovmuyorum. Bu sebeple çağırdın da şimdi kovuyorsun kimse diyemez. Spot haberde başlık var, oradan gelen gelmiş. Dileyen yazar dileyen yazmaz, yazmayana ceza da yok.
spot haber nedir diye de bir başlık açsanız sitede bilecek kaç kişi çıkacak acaba? bal gibi biliyorsunuz bildirim diye onu kast etti insanlar.

ha bu arada
-de'ler de ayrı

K Kazen bu topikte top bende 👍bu bölüme özel kuralları yeniden yazayım, ”siyaset bölümüne özel polemik serbest, polemik adı altında hakaret, aşağılama, küfür vb yasak.
Aynı şekilde siyasi partilere, parti liderlerine de aşağılayıcı, hakaret içerikli vb yazmak yasak.

Buranın raporlarına ben bakıyorum yalnız şunu yazmadan geçemeyeceğim, Bibibella Bibibella bu konudaki kaç hakaret içerikli yorumu rapor ettiniz? Mesela o bahsettiğiniz “terör sevici” mesajını rapor ettiniz mi ? Sanmıyorum.
Kusura bakmayın ama hem rapor yapmıyorsunuz hem de falan yorum işlem gördü mü diye soruyorsunuz, biz her dakika burayı okuyamayız, sitenin her bölümü yoğun, her bölümle eşit ilgilenmeye çalışıyoruz, sizler otokontrol sağlayacaksınız, hakaret, küfür vs içerikli mesajlar varsa da şikayet et butonuna basacaksınız.

Ayrıca bugün bu topikte birkaç mesaja işlem yapıldı ama mesela bir tanesi ki akp karşıtı bir görüştü maşallah kimse rapor etmemişti nasıl olduysa mesajı fark edip işlem yaptım.

Hepiniz için yazıyorum şikayet et butonu tek taraflı işlemesin lütfen.

Yasadigim ulkenin suan 2019 yilindan beri federal hukumeti kurulamadi
Cok karisiik bi siyaset yapisi var ama demokrasi seklinde yasayip gidiyoruz :)

Insan haklari cok yuksek seviyede.
Kanun onunde hatta halk arasinda bile copcude ogretmende ayni seviyededir hic birinin digerinden ustunlugu yoktur. Ornek olarak veriyorum bunu yanlis anlasilmasin.
Sizin gibi objektif gurbetçilere can feda☺️.

K Kazen bu topikte top bende 👍bu bölüme özel kuralları yeniden yazayım, ”siyaset bölümüne özel polemik serbest, polemik adı altında hakaret, aşağılama, küfür vb yasak.
Aynı şekilde siyasi partilere, parti liderlerine de aşağılayıcı, hakaret içerikli vb yazmak yasak.

Buranın raporlarına ben bakıyorum yalnız şunu yazmadan geçemeyeceğim, Bibibella Bibibella bu konudaki kaç hakaret içerikli yorumu rapor ettiniz? Mesela o bahsettiğiniz “terör sevici” mesajını rapor ettiniz mi ? Sanmıyorum.
Kusura bakmayın ama hem rapor yapmıyorsunuz hem de falan yorum işlem gördü mü diye soruyorsunuz, biz her dakika burayı okuyamayız, sitenin her bölümü yoğun, her bölümle eşit ilgilenmeye çalışıyoruz, sizler otokontrol sağlayacaksınız, hakaret, küfür vs içerikli mesajlar varsa da şikayet et butonuna basacaksınız.

Ayrıca bugün bu topikte birkaç mesaja işlem yapıldı ama mesela bir tanesi ki akp karşıtı bir görüştü maşallah kimse rapor etmemişti nasıl olduysa mesajı fark edip işlem yaptım.

Ben zaten hiç birşeyi rapor etmiyorum ki eminim edenler vardir film delisini rapor mu etmişlerdi mesela herkes şoka girdiğine göre ilk sayfada kabak gibi olan hakaret daha görünür bence

Ben rapor ettim işlem yapmadınız ki baya zaman geçti üzerinden. Daha bir kaç sayfaydı konu

X