- 9 Şubat 2010
- 17.908
- 39.975
Bizde sandık görevlileri halen belirsiz, kura usulü resen atamaları bekliyoruz. Hayırlısı bakalımSon 14 gün. Seçim sandık görev belgemi aldım. Hayırlı sonuçlar dileğiyle.
Tepki gösterenlerin cevaplarını kullanmıştır kesin. Bazıları şampanya içecek bazıları namaz kılacak, demek istemiştirBozdağ tepki çeken 'şampanya-seccade' kıyasının 'birleştiren dil' olduğunu öne sürdü
Son açıklamayla çift maaşla yine yoksulluk sınırının altında kaldık.
Narsist bunlar, ben karar verdim artık. Uzman teşhisi gerektirecek bir durum yok, bütün işaretler varBozdağ tepki çeken 'şampanya-seccade' kıyasının 'birleştiren dil' olduğunu öne sürdü
İsmailağa hep onlardandı ama süleymancılar da alttan alta onları destekliyor. Cemaat içinde istanbul sözleşmesi hakkında söylenenleri cemmat mensubunun ağzından dinledim. Akılları sıra politik davranıyorlar sadece
Bu arada destek açıklama sebepleri büyük ihtimalle Yeniden Refah ve Hüda- Par ın da ittifakta olması. Çünkü daha önce ki yıllarda Akp ye destek vermeyeceklerini açıklamışlardı yanlış hatırlamıyorsam....Düzeltme: Karıştırdım sanırım Süleymancılarla
Süleymancılar daha önce ki seçimlerde Akp-Mhp karşısında kim varsa ona oyumuz diyorlardı. Bu seçimde ne yaparlar bilmiyorum.İsmailağa hep onlardandı ama süleymancılar da alttan alta onları destekliyor. Cemaat içinde istanbul sözleşmesi hakkında söylenenleri cemmat mensubunun ağzından dinledim. Akılları sıra politik davranıyorlar sadece
Bu filmin sonunda huzurlu bir 15 mayıs göremiyorum, allah yardımcımız olsun
İyice zıvanadan çıktılarVideoda ki kişiler afişleri indirmişler.
Faiz gibi dinin yasakladığı şeyleri hükümet serbest bıraktığı için Cübbeli'nin cemaati Erbakan'a oy verecekti bu sefer. Birleşince mecbur kaldılar desteklemeye.
Bu arada destek açıklama sebepleri büyük ihtimalle Yeniden Refah ve Hüda- Par ın da ittifakta olması. Çünkü daha önce ki yıllarda Akp ye destek vermeyeceklerini açıklamışlardı yanlış hatırlamıyorsam....Düzeltme: Karıştırdım sanırım Süleymancılarla
Seçimde hangisi ne yapar bilmem ama seçimden sonra hepsi yok olsun. Bu ülkenin kanunlarına göre yaşamayı reddedenler çıksın gitsin defolsun.Süleymancılar daha önce ki seçimlerde Akp-Mhp karşısında kim varsa ona oyumuz diyorlardı. Bu seçimde ne yaparlar bilmiyorum.
Ölürse diye heraldeNeden Erdoğan açısından riskli diye düşünüyorsun?
Oğlu olursa Tayyip, kızı olursa Tayyibe koyup ismini yaşatabilir.Ölürse diye heralde
Bugun reis İzmir’deRefah her gün bizim caddeden geçiyor, dün göz göze geldik ekşi ekşi baktım beleeeee
Yatıp kalkıp bundan bahsediyor bir derdi var ama anlayamadım
Tehdit ediyor aklı sıra,iyice zıvanadan çıktı bunlar iyice
Yarında Millet İttifakının mitingi var Konak taBugun reis İzmir’de
Dünden beri telefonla arıyorlar sapık gibi
Biri kendisine anlatsın artık ama şu işi. Yetişkin bir erkeği kimse zorla evlendiremez. Hayır desin kurtulsun, bize neyi şikayet ediyor? Topuğuna sıktırma potansiyeli de var ama çekiniyor sanırım dedikodu olur diye
Yatıp kalkıp bundan bahsediyor bir derdi var ama anlayamadım