- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 26
Evet bu hükümet bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa bile bize yaranamayacak, başka soru?Devlet sana ne yapsa yaranmicak o yüzden mümkünse sen hiç bişeyden memnun kalma şaka gibisin ya Cidden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bu hükümet bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa bile bize yaranamayacak, başka soru?Devlet sana ne yapsa yaranmicak o yüzden mümkünse sen hiç bişeyden memnun kalma şaka gibisin ya Cidden
Şafak 14
Bende bu şarkıya takıldım durup durup dinliyorum Şafak 14
Biri umut biri coşku İkisi de ihtiyacımız olanSezen'in şarkısı umut aşılıyor banaaaa
Refah her gün bizim caddeden geçiyor, dün göz göze geldik ekşi ekşi baktım beleeeeeSen beni çok değiştirdin. Hüdapar ile refah arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersin?
Bizim burayı tüm partiler gözden çıkarmış galiba kimse yok İlginç bir şey farkettim ama semt pazarının girişinde hep Akp standı olurdu bu sene sadece Chp var...İlginçRefah her gün bizim caddeden geçiyor, dün göz göze geldik ekşi ekşi baktım beleeeee
Bize de CHP hariç maşallah herkes geliyor.Bizim burayı tüm partiler gözden çıkarmış galiba kimse yok İlginç bir şey farkettim ama semt pazarının girişinde hep Akp standı olurdu bu sene sadece Chp var...İlginç
Dün Yeşil Sol Parti Kemal Kılıçdaroğluna destek vereceklerini resmen açıkladı.Bize de CHP hariç maşallah herkes geliyor.
Hüdapar - refah - yeşil sol parti
Herkes bu düzen değişsin istiyor artık, bir kesim hariçDün abimle konuştum,Kocaeli'de olan millet ittifakı mitingine gitmiş.İzdiham vardı,çok kalabalıktı diyor.Sarikli,cübbeli amcalar bile vardı diyor.Vallahi benim umudum var.
Versinler valla sonuçta oy, ki onların oyu az değil cidden kendi köyüm komple yeşil sol partili zaten doğu olduğu için. 2 3 hüdapar 3 5 AKP o kadar. Güneydoğudan çok oy alır Millet ittifakı.Dün Yeşil Sol Parti Kemal Kılıçdaroğluna destek vereceklerini resmen açıkladı.
Hadi biraz gülün yav
Trabzonspor detayı
Bazıları inadına Erdoğana oy verecek bazılarının ki tamamen duygusal ...Gözlerinden dolarlar fırlayan emojiHerkes bu düzen değişsin istiyor artık, bir kesim hariç
Kesinlikle çok oy alacakVersinler valla sonuçta oy, ki onların oyu az değil cidden kendi köyüm komple yeşil sol partili zaten doğu olduğu için. 2 3 hüdapar 3 5 AKP o kadar. Güneydoğudan çok oy alır Millet ittifakı.
Bazıları inadına Erdoğana oy verecek bazılarının ki tamamen duygusal ...Gözlerinden dolarlar fırlayan emoji
Bende bu şarkıya takıldım durup durup dinliyorum Şafak 14