- 9 Aralık 2009
- 17.086
- 54.296
Başka kim uyuyor kiBende uyuyorum hadi İyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka kim uyuyor kiBende uyuyorum hadi İyi geceler
Bide Şafak sözü yazayım: ne İnebolu ne Safranbolu, şafak 14 BoluGünaydın hanımlar. Kaldı 2 hafta. Hiçbir seçimi bu kadar sabırsızlıkla beklememiştim. Şafak sayayım bari sayılı gün çabuk geçermiş Şafak 14
Düzeltsin neyi bekliyor ülkeyi yöneten Erdoğan değil mi yoksaEkonomi düzelecek inşallah
Mesela 2023 de süper güç oluyorduk uçacaktık başkanlık sisteminde yetkiyi verin dolarla onla bunla nasıl uğraşılır görün dediHangi dediğini yapmadı
Nerden biliyorsun ki Tayyipden başka ülkeyi yöneten yok 20 senedirBazı söylediklerinize hak veriyorum ama hepsine değil oturup düşüncede farklı bir aday olsa versem diyorum ama diğerleri ülkeyi daha çok mahveder biliyorum o yüzden gene devam cumhur ittifakına
Ona fazla şaapmamak gerekNerden biliyorsun ki Tayyipden başka ülkeyi yöneten yok 20 senedir
Birde kılıçtarı görelim hiç görmedik nasıl yönetecek
Daha önce de demişti ama yapmadı. Nineler torunlarına baksın maaşları benden de dedi ama onu da yapmadı, öküzden buzağı istedi ön koşul olarak.Kızlar Erdoğan ev hanımları için sigortali yapacam dedi yarısı bizden yarısı ondan
Bedava vermesin zaten ötvyi kaldırsın yeter. Kimsenin sadakaya ihtiyacı yok. Traktörü bedava verse mazotuna para yetmediğinden insanlar kullanamaz şu pahalılıktaTraktör bedava deseydi daha çok inanirdiniz
soruya soru,hangi dediğini yaptı?Hangi dediğini yapmadı
Sana güveniyorum kuzum,inşallah bu sefer olacak.Son 14 gün. Seçim sandık görev belgemi aldım. Hayırlı sonuçlar dileğiyle.
Hamdolsun karnımız tok. İdeal ne demek.
CHP'nin vaadi çok daha iyi. ücretsiz kreş çalışan kadınlara kolaylık sagliyorOhh ne güzel değil mi ya, evden hiç çıkmadan üre, içli köfte yap, halı çırp, esra erol diriliş ertuğrul izle, elti kaynana çekiştir sonracıma misler gibi sigortan ödensin evden cıkmadan emekli ol. Ol ki kadınlar köle gibi sosyal hayattan yalıtılmış,hiç yokmuş gibi kendi varlıgından bi haber olarak, dogsun büyüsün evlensin üresin ölsün ne güzel ne güzel.
Selena adayların projelerini, vaatlerini hiç adayın kendi ağzından duydun mu tv de ? Yoksa sadece Erdoğanın onlar hakkında söylediklerini mi biliyorsun ? Lütfen bu mesajıma foruma girince cevap yazar mısınBazı söylediklerinize hak veriyorum ama hepsine değil oturup düşüncede farklı bir aday olsa versem diyorum ama diğerleri ülkeyi daha çok mahveder biliyorum o yüzden gene devam cumhur ittifakına
Neden Erdoğan açısından riskli diye düşünüyorsun?Vallahi bu seçim çok riskli ha kazanabilirde kaybedebilirde Erdoğan çok riskli