Tabi gerçekten veriyor musun kizBir oy Reis'e, bir oy Fatih'e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi gerçekten veriyor musun kizBir oy Reis'e, bir oy Fatih'e
Kız seni mi kırayım, alt tarafı bir oyTabi gerçekten veriyor musun kiz
Sandığa giderken aynaya yansıyan görüntüm, hâlâ inanmıyor musun ?Tabi gerçekten veriyor musun kiz
Vallahi beni kiracagina kafanı kır daha iyi teşekkürler canımKız seni mi kırayım, alt tarafı bir oy
Sandığa giderken aynaya yansıyan görüntüm, hâlâ inanmıyor musun ?
TamamHepinize yazıyorum rica ediyorum topiği çocuk parkına çevirmeyin, canınız geyik yapmak istiyorsa siyaset ve din karıştırmadan gider Mizah Geyik Sohbeti bölümüne konu açar yaparsınız geyiğinizi.
Ben güzel güzel uyarırım kurallara uymadığınızda banlarım ama Kazen’e denk gelirseniz ne uyarır ne gözünüzün yaşına bakar demedi demeyin.
Mizah paçalardan akiyor.Vallahi beni kiracagina kafanı kır daha iyi teşekkürler canım
Hakkı olana hakkını verse ekonomi bu halde olmasa..aslnda herkes sigortasınıda kendi yapar biliyomusunKızlar Erdoğan ev hanımları için sigortali yapacam dedi yarısı bizden yarısı ondan
Ekonomi düzelecek inşallahHakkı olana hakkını verse ekonomi bu halde olmasa..aslnda herkes sigortasınıda kendi yapar biliyomusun
Ev hanımlığına teşvik etmenin ne anlama geldiğini biliyorsun, değil mi?Kızlar Erdoğan ev hanımları için sigortali yapacam dedi yarısı bizden yarısı ondan
İnşallah maşallahla olmuyo ki o işler.. ülkeyi kalkındıracak kalıcı adımlar gerek.. kapatılan satılan özelleştiriln fabrikalar eski haline gelmeli, tarım hayvancılık dedteklenmeli,, tarım alanlarına yapılan binalr yıkılmalı vs vssEkonomi düzelecek inşallah
Halamda bıyık olsa amcam olurdu gibi mi düzeliyorEkonomi düzelecek inşallah
Bilmiyorum anlatır mısın çok bilmişEv hanımlığına teşvik etmenin ne anlama geldiğini biliyorsun, değil mi?
Anlatmam, yaşa ve gör.Bilmiyorum anlatır mısın çok bilmiş
He bunu CHP'den mi bekliyorsunuz kusura bakmayın Tayyip Erdoğan yapmazsa hiç birisi. Yapamaz keşke öyle biri çıkıp da yapsa ben ülkemin kötü olmasıni istermiyim keşke daha iyisi yapa bilseİnşallah maşallahla olmuyo ki o işler.. ülkeyi kalkındıracak kalıcı adımlar gerek.. kapatılan satılan özelleştiriln fabrikalar eski haline gelmeli, tarım hayvancılık dedteklenmeli,, tarım alanlarına yapılan binalr yıkılmalı vs vss
Vallahi şu seçimi bir atlatsak bakıp görelim az kaldı ya haydin bismillahHalamda bıyık olsa amcam olurdu gibi mi düzeliyor
Yok kör oldumAnlatmam, yaşa ve gör.