- 13 Mayıs 2015
- 4.640
- 14.625
- 208
Görüntülenme ve beğeni sayıları dikkate değer. Bu milletin ağzı bozuldu evet ama belli ki kaliteye de hasret kalmışız bir yandan.
Şunu da şuraya bırakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görüntülenme ve beğeni sayıları dikkate değer. Bu milletin ağzı bozuldu evet ama belli ki kaliteye de hasret kalmışız bir yandan.
Evet seçim zamanı partiler vaatlerde bulunur sizde bu vaatlere bakar ona göre bir partiye oy verirsiniz. Normali budur. Biz hükümetleri bizim refahımızı arttırsın diye başa getiriyoruz. Halife seçmiyoruz bu yüzden de yönetecek kişinin adaletli, liyakatli, güvenilir olması benim için yeter. Çalmadığınızda, işi ehline verdiğinizde, ülkenin itibarını saraylarla değil hukukla geri kazandırdığınızda her şey düzelir. İBB güzel işler yapıyor önce alt yapıyı düzeltmek zorunda, İstanbul un alt yapısı ihmal edildiği için berbat durumdaydı. Heykel konusunu hiç açmayın bana sinirden gülme geliyor![]()
Adam gibi adam sadece Recep Tayyip Erdoğan ben ondan başkasını göremiyorum diğerlerinin hepsi komedyen gibi biraz gülmek istediğimde açıyorum kılıçtaroğlunun vodeolariniOlmasa niye anket açsınlar? Hatta artırıyorum niye seçim yapılsın ve oy kullanalım
Kendisinin burada olduğunu sanmıyorum ama hissetmiştir iyi dileklerini.Daha nice bayramlara reisim
Bu ülke sensiz olmaz
İlginç bir espri anlayışı var sizin tarafın.Adam gibi adam sadece Recep Tayyip Erdoğan ben ondan başkasını göremiyorum diğerlerinin hepsi komedyen gibi biraz gülmek istediğimde açıyorum kılıçtaroğlunun vodeolarini
gerçekten mi ?Adam gibi adam sadece Recep Tayyip Erdoğan ben ondan başkasını göremiyorum diğerlerinin hepsi komedyen gibi biraz gülmek istediğimde açıyorum kılıçtaroğlunun vodeolarini
şu sorumu yineliyorum,önce buna bir cevap verseniz.erdoğan gidince başımıza ne gelecek,bunları tek tek açıklar mısınız?gerçekten bilmek istiyorum.
Dramdan hoşlanıyorsa demekİlginç bir espri anlayışı var sizin tarafın.
Dramdan hoşlanıyorsa demek
Adını bile dogru düzgün bilmediğiniz biri hakkında bu kadar kesin yargılarınız olması ilginçAdam gibi adam sadece Recep Tayyip Erdoğan ben ondan başkasını göremiyorum diğerlerinin hepsi komedyen gibi biraz gülmek istediğimde açıyorum kılıçtaroğlunun vodeolarini
Eğlensinler bol bol. Hoşlarına gider bu tür haberler.
Bence de öyle. Suları ısındı, canları yanıyor.Adıyaman da olması Menzil in işidir.