Evet seçim zamanı partiler vaatlerde bulunur sizde bu vaatlere bakar ona göre bir partiye oy verirsiniz. Normali budur. Biz hükümetleri bizim refahımızı arttırsın diye başa getiriyoruz. Halife seçmiyoruz bu yüzden de yönetecek kişinin adaletli, liyakatli, güvenilir olması benim için yeter. Çalmadığınızda, işi ehline verdiğinizde, ülkenin itibarını saraylarla değil hukukla geri kazandırdığınızda her şey düzelir. İBB güzel işler yapıyor önce alt yapıyı düzeltmek zorunda, İstanbul un alt yapısı ihmal edildiği için berbat durumdaydı. Heykel konusunu hiç açmayın bana sinirden gülme geliyorSanırım partiniz bu saydıklarınızin duzeltecegini vadediyor size peki nasıl yapacaklarmış bir açıklamaları varmi İstanbulun başına gelen gezmekten başka bir iş yapmadı tek yaptığı icraat heykel dikmek
Allah aşkına nolacakmış o gidince, başımın belaya gireceğini bilmesem seçim günü meydanlara inip kutlama yapmak isterdim, fotoğrafları asılı her yerde onları indirmek isterdim kendi ellerimleDaha kanal ismi yazardım da uzatmamak için yazmamıştım evet herkesi dinlediğim için bu dusuncedeyim evet buradaki gibi malesef kanallarda
Biz soğan patates adı altında oynanan oyunların farkındayız Erdoğan i yikamayanlar ekonomi ile yıkma peşine düşmüşler bu millet Erdoğan gidince başına neler gelecegini çok iyi biliyor
Ayyyy bir felaket daha mı yaşadılar
Bitmedi gitti çileleri. Doğa olayları sırayla yüklendi insanlara.Ayyyy bir felaket daha mı yaşadılaraylardır yaşamadıkları acı çekmedikleri çile kalmadı Allah sabır versin
Bu insanların psikolojisi nasıl toparlanacak bilmiyorumBitmedi gitti çileleri. Doğa olayları sırayla yüklendi insanlara.
Çadır çözüm değil. Sel oluyor, fırtına oluyor, ısınmaya çalışırken yangın çıkıyor. Güvenli de değil, kapısı bacası yok ki nasıl uyusunlar içinde? Hırsızı var, tecavüzcüsü var. Oradan gitmeleri, güvenli yerler yapılana kadar bir yere yerleştirilip tedavi edilmeleri gerekiyor. Hiçbir şey olmasa orada artçılar devam ediyor, psikolojileri altüst olur.Bu insanların psikolojisi nasıl toparlanacak bilmiyorumyaşadıkları deprem zaten tam bir felaketti, günlerce enkaz altında kurtarılmayı beklediler, çadırdı yardımdı derken başlarını sokacak bir çadıra bile razıyken soğuk, yağmur, çamur, selle mücadele ettiler, şimdi de hortum
Bitsin artık çileleribu kadar acı çok fazla
Şimdi buna çıkıp yurtdışında oy kullancam işte ne dert oldu size inadına rte ye vericem derHanımefendi bu ülkenin yarısı sizin gibi insanlardan oluştuğundan, bu kafa yapısını da çirkin düşünce tarzını da köşeye sıkıştığınız zaman nasıl ahlak yoksunu olabildiğinizi de biliyorum. Zaten başka ülkede yaşamayı tercih edip bu ülke sistemini övüyor oluşunuzdan tutunda lgbtyi ileştirirken muhtemelen gideceğiniz ülke de çok daha iç içe yaşayacak oluşunuzu sorun etmiyor olmanıza varana kadar ahlak anlayışınızı ortaya koymuş oluyorsunuz. Siz ve sizin gibilerden o kadar yoruldum ki sabahlara kadar anlatsam dahi hiçbir şey almayacak kafanıza daha fazla çaba sarfetmek istemiyorum.
Ben ekonomi sebebiyle soğan patates fiyatı yüksek sanıyordumBiz soğan patates adı altında oynanan oyunların farkındayız
Kemal dedem çok pis sinirlendirmiş, gözlerde ışıltı mışıltı, o sevimlilikten eser kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?