Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne enteresan yorumlarınızAynen dusundugum gibi çıktı daha önce akp ye oy verip burda hdp ye ateş püskurmen benim icin inandıriciligini kaybetmiştir zira ak parti de zamaninda hdp kitlesinin oyunu çok dilenmiştir ve almıştır da, şimdi chp ile ittifak olunca mı kötü oldular( hdp savundugum yok yanliş anlasılmasin) ama bir insan yasal bir partiye bu kadar karsı çıkıyorsa zamaninda ayni partiyle el ele gezmiş kitlesinin oyunu kullanmiş diger bir partiye oy vermez veripte inandıgıyla çelişmez..
Yani oyunuz reiseNe enteresan yorumlarınız
Sadece kimseyi inandırmak durumunda asla değilim
Ha bu arada oyum İnce ye
Ne cumhur ne millet 1 milyon oy hakkım olsa ikisine bir oyumu bile ziyan etmem
Sen bunu çekmişsin kuzum ama hüloğ kesim tl ye çevirir hemenGecen gun cektim, halâ yanlışı savunanlar azicik olsun üzülmüyor musunuz bunlari görünce?
İnce ikinci tura bırakmayı hedefliyor, kendisinin kalacağına da inanyor RT ve KK kalınca son noktayı koymayacak mısınız?Ne enteresan yorumlarınız
Sadece kimseyi inandırmak durumunda asla değilim
Ha bu arada oyum İnce ye
Başımı yastığa rahat koyacağım tek kişiye diyelimYani oyunuz reise
İkisi kalırsa gidecek yer belli o oyunİnce ikinci tura bırakmayı hedefliyor, kendisinin kalacağına da inanyor RT ve KK kalınca son noktayı koymayacak mısınız?
noktayı koyacağım tabii kiİnce ikinci tura bırakmayı hedefliyor, kendisinin kalacağına da inanyor RT ve KK kalınca son noktayı koymayacak mısınız?
Allah Allah ne tuhafsınız illa ki erdoğana ver diyorsunuzİkisi kalırsa gidecek yer belli o oyun
noktayı koyacağım tabii ki
Ya neden ki bi görelim inanın benim gibi o kadar insan var kiAma oy ziyan etmiş olacaksınız.
Fesleğen fiyatı beğenmedi. İyi bari, gelişme varEvett,sinir tellerimiz hazır mı?
Bence siyaset tarihinden bu seçimle silinip gidecekYa neden ki bi görelim inanın benim gibi o kadar insan var ki
İncenin oyu inanın herkesi şaşırtacak
Bölünen ak oylarının çoğunluğu memleket partisine gidecek
Hatta ben kadın kollarına üye olmayı bile düşünüyorum
Ben tam tersini düşünüyorumBence siyaset tarihinden bu seçimle silinip gidecek
Hiç umut vermiyor
Hayırlısı artık
Tamam da ikisine de oy ziyan etmem deyince ikinci tura İnce'nin kalmama ihtimalini hiç düşünmediğinizi mi anlayalım? İnce ikinci tura asla kalamaz. O durumda ne yapacaksınız? B planınız nedir son nokta için?Ya neden ki bi görelim inanın benim gibi o kadar insan var ki
İncenin oyu inanın herkesi şaşırtacak
Bölünen ak oylarının çoğunluğu memleket partisine gidecek
Hatta ben kadın kollarına üye olmayı bile düşünüyorum
Ben de İnce'ye oy verme tarafıydım listeler belli olana dek ama ince 5 yıl bekleyebilir ama şimdiki hükümet değil 2.tur 5 dk bile kalmamalı artık.Rahat yastığım da beğenilmemiş
Ne yapim dostlar herkesi memnun edemem
Çok samimiyetle söylüyorum asla cumhuru desteklemeyeceğimTamam da ikisine de oy ziyan etmem deyince ikinci tura İnce'nin kalmama ihtimalini hiç düşünmediğinizi mi anlayalım? İnce ikinci tura asla kalamaz. O durumda ne yapacaksınız? B planınız nedir son nokta için?
Çok haklısınızBen de İnce'ye oy verme tarafıydım listeler belli olana dek ama ince 5 yıl bekleyebilir ama şimdiki hükümet değil 2.tur 5 dk bile kalmamalı artık.
Çoğunluk önemli çoğu anketin durumu da belli.