- 9 Aralık 2009
- 17.083
- 54.285
Bir araştırıp cevap vereydi ya belki fiyatları görürdü belki Altın fiyatını araba fiyatlarını falan bilmiyordur:)Shdhshhss çaktırmasana 23luk bebe feleğin çemberinden geçmiş bizlere egonomi dersi veriyah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir araştırıp cevap vereydi ya belki fiyatları görürdü belki Altın fiyatını araba fiyatlarını falan bilmiyordur:)Shdhshhss çaktırmasana 23luk bebe feleğin çemberinden geçmiş bizlere egonomi dersi veriyah
En azından kendi çalışıp,kazanıp,yiyiyor.Onurlu bur şekilde.Git marka marka giyin çakma kıyafetlere kabullenme sonrada deki ekonomi herşey pahalı çalıştığın para senin Markana yetiyor kira evine yetiyor gaza yetiyor mutfak masrafına yetiyor elektrige yatıyor ama her şey pahalı millet aç nasıl acliksa bu bir doyamadiniz karnınız tokta gözünüz aç
Kaç sene yapamadın sonradan mı yapacanKredi çekebiliyoz mu tek aylık iki altınla mı yapıyoruz anlattığını?Ona göre hesap yapayım bu mantıkla çoookk uzun yıllar sürüyor çünkü
Ay delirecem. Kpler de böyle değişik gelinlere ev veriyor ha. Benim kp anca kendi aç karnını doyursun tövbe tövbeeeBu hanım kızımız kocis parası yiyerek,kayinpederin evinde keyif çatarak bize ekonomi dersi veriyor.Yani vizyon sahibi kendisi.
23'luk bebe şimdi senin olmayan o ekonomi bilgini öpsünlerGit marka marka giyin çakma kıyafetlere kabullenme sonrada deki ekonomi herşey pahalı çalıştığın para senin Markana yetiyor kira evine yetiyor gaza yetiyor mutfak masrafına yetiyor elektrige yatıyor ama her şey pahalı millet aç nasıl acliksa bu bir doyamadiniz karnınız tokta gözünüz aç
Bize kp evinde oturamadigimiz için beceriksiz dedi zaten.Ay delirecem. Kpler de böyle değişik gelinlere ev veriyor ha. Benim kp anca kendi aç karnını doyursun tövbe tövbeee
Güzel kardeşim çalıştığın çalıştığın diye millete burda laf sokuyorsunuz ama,siz çalışmıyorsunuz herhalde,çalışma zorluğu,geçim sıkıntısı,borç nedir hiç bilmiyor musunuz?Git marka marka giyin çakma kıyafetlere kabullenme sonrada deki ekonomi herşey pahalı çalıştığın para senin Markana yetiyor kira evine yetiyor gaza yetiyor mutfak masrafına yetiyor elektrige yatıyor ama her şey pahalı millet aç nasıl acliksa bu bir doyamadiniz karnınız tokta gözünüz aç
Hadi kendimizi geçtik gelişim çağındaki çocuğumuza da mı iki ayda yırtılacak ayakkabı alalım.Git marka marka giyin çakma kıyafetlere kabullenme sonrada deki ekonomi herşey pahalı çalıştığın para senin Markana yetiyor kira evine yetiyor gaza yetiyor mutfak masrafına yetiyor elektrige yatıyor ama her şey pahalı millet aç nasıl acliksa bu bir doyamadiniz karnınız tokta gözünüz aç
İşte demekki iyi kazanıyor ki yapıyor kazanmasa nerden gelecek onurlu arkadaşlarEn azından kendi çalışıp,kazanıp,yiyiyor.Onurlu bur şekilde.
Böyle olmasa zaten birlik oturtamazdi.Ay delirecem. Kpler de böyle değişik gelinlere ev veriyor ha. Benim kp anca kendi aç karnını doyursun tövbe tövbeee
Kardeşim 20bin kazanıyorsam tabiki kaliteli giyinirim, sanane bundan?Git marka marka giyin çakma kıyafetlere kabullenme sonrada deki ekonomi herşey pahalı çalıştığın para senin Markana yetiyor kira evine yetiyor gaza yetiyor mutfak masrafına yetiyor elektrige yatıyor ama her şey pahalı millet aç nasıl acliksa bu bir doyamadiniz karnınız tokta gözünüz aç
Sen de çalışsana Selena.İşte demekki iyi kazanıyor ki yapıyor kazanmasa nerden gelecek onurlu arkadaşlar
Sizi yeni tanıdım çünkü. Bundan sonrası için azimli ve umutluyum ama keşke on sene önce tanısaydımKaç sene yapamadın sonradan mı yapacan
Canım benim sen sırtını krediye bağlarsan borç peşini birakmazGüzel kardeşim çalıştığın çalıştığın diye millete burda laf sokuyorsunuz ama,siz çalışmıyorsunuz herhalde,çalışma zorluğu,geçim sıkıntısı,borç nedir hiç bilmiyor musunuz?
Okuyorum su andaSen de çalışsana Selena.
Çocuğun ayakkabısını iki bin TL ye mi alıyorsunHadi kendimizi geçtik gelişim çağındaki çocuğumuza da mı iki ayda yırtılacak ayakkabı alalım.
Ve neden alalım?
Ayak sağlığı önemli hele gelişim çağında olanlar için daha önemli
O ütopyada yaşıyor.Sen de çalışsana Selena.
Bb canımBen gidiyorum konudan kalırsam kufrederim.
Selametlen