- 30 Aralık 2009
- 4.151
- 15.685
Seninkileri değilde onunkileri merak ettim . Hangi mesleği icra ediyorlar acep.Benimkiler de çalışıyor ama evim yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninkileri değilde onunkileri merak ettim . Hangi mesleği icra ediyorlar acep.Benimkiler de çalışıyor ama evim yok.
Pavyonda tarla yiyiyorum.Borellus80 paraları nerde gömüyon bu abla nerden biliyo?? Dgru söyle arkadasmısınız
okumadan atıyor zaten. Cumhur ittifakı destekçisi üye kılıçdaroğlunu yermek için video koydu birkaç sayfa önce. ona da beğenmedim atmış. Sırf kılıçdaroğlunu gördüm diye. :)Okumadan attığını düşünüyorum
Ahha orda da değerli merak etme ama burda ki gbi değil. Cünkü onların 2 bin euro su türkiyede 40 binlira anlıyon muuuValla bizim avrupacilarda diyorlar ki bizim paramız burda değerli orda hiç bir şey etmiyor
Esenyurt'ta da kiralar yükseliyor artıkEmriniz olur.
Şaka mısınız siz? Oturduğum yer Beylikdüzünğn sıradan bir semti. Ortaköyde , Sarıyerde oturmuyorum.
Ayrıca o yovmiye değik yevmiye.
Daha yazı yazma yetiniz yok, gelmiş burda boş boş konuşuyorsunuz.
Oldu, kiralar yüksek diye 85 milletn aynı anda yaşadığı Esenyurt’a taşınayım isterseniz? Aksama marketten dönerken eskaza bir kurşuna denk gelmedim diye oturur şükrederim devamlı.
Ay yemin ederim Aysun Kayacı’ya her seçim dönemi daha çok hak veriyorum!
PuhahahhahshahahahahahahahahahaKayınbabam la oturuym canım
Selena çarpılıcaksınız cidden diyorum.Yalan atın ama bu derece olmaz mübarek gün agzınız yamulacakValla bizim avrupacilarda diyorlar ki bizim paramız burda değerli orda hiç bir şey etmiyor
Kaynak:Canım 20000 kazanan bir insan beş bine kiralık ev bul beşbin de elektrik için felan gitsin on bin sana kalır yanı 25bin kazanacak da 20bin eve verecek atmayın ya
Anlamiyor.Ahha orda da değerli merak etme ama burda ki gbi değil. Cünkü onların 2 bin euro su türkiyede 40 binlira anlıyon muuu
Of haykırdım.İş bölümü yapmışlar. Konyalı kızımıza eve kapanıp ahaberden başka kanal çekmeyen tv izleme görevi düşmüş. Kimse de onu dinlemiyor galiba. Hayal dünyasını paylaşmak için bizi seçmiş.
Ha sorunda şurdan kaynaklanıyor ek olarak değersiz değil paraları burda aşırı değerli anormal olanda bu ?? Neden değerli sence cünküüğğğğ tayyip baba ekonomiyi ucurduValla bizim avrupacilarda diyorlar ki bizim paramız burda değerli orda hiç bir şey etmiyor
Kofinin kıymetini bilemedik hacı. Kadınla iki satır mantıklı tartışma yapabiliyoduk. Yine iyi kötü akıllı, güngörmüş biri vardı karşımızda.Kofi'nin bile kendince bir nedeni vardı. Bu neymiş böyle
Selena 3.cocugu yaptınız mı?ahaber izlemek dısında 3 cocuk dogurup misyonunuzu tamamlarsınız artık.Kayınbabam la oturuym canım
Mantık konusunda hemfikir değilim.Kofinin kıymetini bilemedik hacı. Kadınla iki satır mantıklı tartışma yapabiliyoduk. Yine iyi kötü akıllı, güngörmüş biri vardı karşımızda.
Çocukları mı çalıştırsınlar ?Dört kişilik ailede iki kişi çalışsa 60.000 TL yapar yetmiyor mu size