- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.197
2 satır dedi ama 3. Satırda işler değişiyodu onu kastetti katipMantık konusunda hemfikir değilim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 satır dedi ama 3. Satırda işler değişiyodu onu kastetti katipMantık konusunda hemfikir değilim.
İyi kötüyle, az çokla yetinmeyi de öğrendik bu konuda. Yine şükür.Kofinin kıymetini bilemedik hacı. Kadınla iki satır mantıklı tartışma yapabiliyoduk. Yine iyi kötü akıllı, güngörmüş biri vardı karşımızda.
Hızlı gel doktor, ileride işler değişiyor sinirin geçiyorÇocukları mı çalıştırsınlar ?
ALLAH'ım saçımı başımı yolasım geliyor ahahahaa
Kayinbaba bunları bir kapı dışarı etse,o zaman görecek gerçek dünyayı.Kayınbabamla dedi o dimi? Niye onla oturuyon kız ??? Bu devirde bu ekonomide ayrı evlere cıksanıza hersey cok ucuz
Gülmekten sinirim gevşedi. Yine de boşa efor sarf etmenin burukluğu var içimde.Kızgınlığım geçti şuanda benim. Çünkü fazlasını beklemek saçmalık olurdu.
15 yasındaki kızım çalışsa 10 bin verirler mi acaba yaHızlı gel doktor, ileride işler değişiyor sinirin geçiyor
Neyse ki ben geç geldim sizin kadar yorulmadım.Gülmekten sinirim gevşedi. Yine de boşa efor sarf etmenin burukluğu var içimde.
Adam ölsünde evi onlara kalır diye bekliyodur yeminle..Kayinbaba bunları bir kapı dışarı etse,o zaman görecek gerçek dünyayı.
Birikim yapacaksak çocukları okula gönderecek halimiz yok. Tabii çalışacaklarÇocukları mı çalıştırsınlar ?
ALLAH'ım saçımı başımı yolasım geliyor ahahahaa
“Yovmiyeler” 850/1000 arasıymış. Öyle dedi kendisi.15 yasındaki kızım çalışsa 10 bin verirler mi acaba ya
ben nasıl düşünemedim anasını satayım bu muhteşem fikri
Sunum yapacaklar diye çıldırdılar. Koskocaman servis tabağına çatal bıçak koyup üstüne kakao serpip şekil şukul yapıyorlar. Bir keklik kakao gidiyor. Kendi kazansa veya parayı idare etseler kıymetini bilirdi bu pembiş sunum gelinleri. Öylelerine de ayrı gıcığım.Ay ahahshshshshshsh sinirim geçti şu an, dkfkkffkkffk altın günü ablası pembiş gelinle ile konuşuyomuşuz fkfkfkkf ayyy ne biçim oldum sinirlerim gevşedi flflf.
Yevmiye yazmasını bilmiyy ama please yazmasını biliy bilesiiiinnnn“Yovmiyeler” 850/1000 arasıymış. Öyle dedi kendisi.
Maliye bakanısı olmuş“Yovmiyeler” 850/1000 arasıymış. Öyle dedi kendisi.
Olsun padişahım cok yaşa, dötünün gılıyık, çocugumdan al ona ver yarabbiii, dünya liderii, tekbirrrKayinbaba bunları bir kapı dışarı etse,o zaman görecek gerçek dünyayı.
Ben ona da güldüm ne yalan diyim. Bizde de kp var ama ekmeğimizi veren türden değil.Şimdi uzaktan okuyan da kp ile oturuyor diye gülüyoruz sanacak bizi
Ondan iyi yönetir Selena ablam.Maliye bakanısı olmuş
Bizim Şirinevler’de Gümüşhaneli tanıdıklar var. Eltiler kayınbaba kaynana falan terasta aynı evde yaşıyorlar. Yeme içme hepsi bir arada. Öyle öyle apartman diktiler ayol. Bu da bir zengin olma yöntemi.Kayınbabamla dedi o dimi? Niye onla oturuyon kız ??? Bu devirde bu ekonomide ayrı evlere cıksanıza hersey cok ucuz
Oradaki parada orda bişey etmiyor geçen lerde dayımın kızı buradan kocasına kıyafet alıp yolladı orda bir kıyafet eşofman 3000tl diyeAhha orda da değerli merak etme ama burda ki gbi değil. Cünkü onların 2 bin euro su türkiyede 40 binlira anlıyon muuu