- 3 Ocak 2011
- 6.287
- 16.386
- 39
Ben asıl bu seçimden umutluyum..en özel seçim bence o seçim bu seçimdirEğer şaibeli işler olmazsa, ben yarından umutluyum kaybetmedim umudumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben asıl bu seçimden umutluyum..en özel seçim bence o seçim bu seçimdirEğer şaibeli işler olmazsa, ben yarından umutluyum kaybetmedim umudumu
Evet herkes istediğine oy veriyor haklısınızSonuç olarak herkes istediğine veriyo kendine en mantıklı gelene o zaman ben sana karismiyosam karışma oyuna istediğime veirirm bana gorede verdiğim kişi mukemmel
Kör olsan bile oyle göremezsin adfffEvet herkes istediğine oy veriyor haklısınız
Özel olmazsa bi sorum olacak
Nasıl mikemmel görüyorsunuz. Yani Allah esirgesin düzen böyle devam ederse ne önerirsiniz öyle mikemmel görmem için
ben de öyle düşünmüştümKör olsan bile oyle göremezsin adfff
Çevremizdeki herkesi uyaralımİş sandık başında beklemekten geçiyor. Muhalefet uyanık olacak. Son belediye seçimleri özellikle İstanbul ve İmamoğlu örneğindeki gibi. Şehir merkezlerinde zaten sandık başı oylar açılırken kalabalık oluyor ama kırsalda da sandıklara sahip çıkılmalı
Bunların çoğu yurtdışında yaşıyor bir de canım.Yalnız sitede baya akpci varmıs he 333 nedir arkadaş ya
Ben o akşam oy kullandığım yerde olacağım sizlerde nerde oy kullandıysanız orda olun lütfenÇevremizdeki herkesi uyaralım
E tabi Türkiye'nin ekonomisi düzelirse, dolar, euro düşerse kendi zararlarına (!) olacak. Buraya gelip paşa paşa yatarak tatil yapamayacak, yatlar, katlar alamayacaklar. Fukarayı düşünen kim?Bunların çoğu yurtdışında yaşıyor bir de canım.
Yurtdışında yaşayanların benim ülkem için oy kullanmaları kadar saçma bir şey yok..neden yani niye?Bunların çoğu yurtdışında yaşıyor bir de canım.
Ya öyle deme, yurt dışında aklı selim insanlar da var ama. Benim tanıdıklarım uzun yolculuk yapıp oy kullanacakYurtdışında yaşayanların benim ülkem için oy kullanmaları kadar saçma bir şey yok..neden yani niye?
Onların biri bin olsun inşallahYa öyle deme, yurt dışında aklı selim insanlar da var ama. Benim tanıdıklarım uzun yolculuk yapıp oy kullanacak
Yurtiçinde de tatilll ohhh missss vallaaBunların çoğu yurtdışında yaşıyor bir de canım.
Ne desem bilemedim..inşallah herşey istediğimiz gibi olurYa öyle deme, yurt dışında aklı selim insanlar da var ama. Benim tanıdıklarım uzun yolculuk yapıp oy kullanacak
İnanıyorum ya ben, olacak inşallahNe desem bilemedim..inşallah herşey istediğimiz gibi olur
Beni güldürdün :)Yani elbette biz parlementer sistemde kalmak isteyenler bir şekilde Kılıçdaroğluna oy vereceğiz. Herkes kafayı ona takmış durumda ama ben şahsen çay bardağı olsa akp karşısında,çay bardağına oy vereceğim bu düzenin değişmesini istiyorum. Karşımda eğitimli,ağzı temiz ve kültürlü insan istiyorum. Kriterlerim bunlar. Ama halk tam tersine oy veriyor. Ağzı bozuk,cahil,okul yüzü görmemiş tipleri seviyorlar. Şaşkınlıkla izliyorum. Şurada düzgün şekilde yorum yapıyorum,bir baktım alıntılanmışım,he he yav ho ho diye yamuk ağızdan çıkmış gibi yorumlar gelmiş. Arkadaşım üslupsuzsunuz anladık ama bari başımıza üslupsuzu getirmeyin yani Sayın Celal beyin dediği gibi,onların cahilliği benim hayatımı etkiliyor.
kendini özellikle mi bu durumua düşürüyorsun.Sorguladım diyelim bütün her ülkede ekonomik kriz var bunun nedenini az çok bilirsiniz heralde,neyse cevap yazdıklarım tırnaklarını çıkarmış durumda herkese cevap yazamam vaktim yoksiz ülkemizi beyensenizde beyenmesenizde son söz sandıkta olacak yalan yanlış haberleri dinlemeye devam edin canım ülkem yaralarımızı saracağız daha iyi olacağız ,gelecekte ki iki güçten rte sayesınde biri olacağız biri çin biri türkiye söylemedi demeyin ,ha sizin demenizle yozlaşmış bi ülke değil çağ atlamış olararak