- 13 Mayıs 2015
- 4.592
- 13.344
İyi ki Kılıçdaroğlu nu desteklemiyor
Ayy gördüm bunu çok fena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi ki Kılıçdaroğlu nu desteklemiyor
çevrenizi değiştirin.mesela bizim buraya gelebilirsiniz.çok kozmopolit bir yer.yedi milletten insan var.surisi,afganı,türkmeni,kürdü,lazı,rusu,tek tük de biz varız yani türkler.bu vatanın asıl sahibi.kimimizin başı kapalı,kimimiz çarşaflı,kimimiz yazın askılı giyer,kimimiz şort.öyle güzel yaşıyoruz ki.Ortamıniz bizim gibi değil ki nerden anlayacaksınız. Ve ortamımız sadece cami mi. Bizi normal hayatta istemiyor laik olarak tanıdığım binlerce insan var ve hepsi de böyle tahammülleri yok . Halbuki özgürlük onlar için en önemli kural. Neyse lütfen kavgaya dönüşmesin. Siz bildiğinizi yapın ben bildiğimi iyi geceler
Ben tesettürlüyüm. Ben de aynı şeyi ssvunuyorum. Laiklik bu değil mi?Ben laik bir insan olarak,şort giyen kadınının da,başı kapalı olan kadının da aynı haklara sahip olmasını istiyorum.Ne yapmış bu laikler size?
Cok ustune gitmeyin, verecek bir cevabi olmadigi icin cevap verememesi normal. Kendisi de bilmiyor ki ne yazdigini.Niye rahatsız oldunuz ki etiketlenmekten? Pozitif bir uye Siz de benimkini etiketleyin, pek rahatsız olmam. Mesajı görün diye yaptım.
İki de bir lafi kavgaya getiriyorsunuz. Hiç anlamıyorum sizi. Ben size basit bir şey soruyorum. Ekonomi iyi mi AKP yaptı bunu ülkeye?
Laiklik İslama nasıl karşı? Size nasıl laikler, laikliği kullanarak müdahale ediyor? Hayır anlamadık cevap bekliyoruz.
Yoksa laiklik İslama karşı derken bunu önyargılarınaza dayanarak sadece kötülemek için mi yazdınız?
Sen çok özel bir insansın,seviyorum seni kuzum.Ben tesettürlüyüm. Ben de aynı şeyi ssvunuyorum. Laiklik bu değil mi?
Laiklik din yok demez.Yönetim ve ordudan inancı uzak tutar. Halk içinde ben inancım doğrultusunda tesettürlü olabilmeliyim.İnancı hristiyanlık olan kilisesine gidip ibadetini yapabilmeli. Ya da inancı olmayan da istediği gibi hür bir şekilde ifade edebilmeli.
Çok sevdiğimiz Hatay'ın mesela. Bu birleştiriciliğini de çok seviyorum ben. Bırakalım artık başörtüsü,şort,mini etek. Bırakalım şu Atatürk düşmanlığını. Ne benim başörtüm sana zarar verir ne senin görünen bacağın bana.Öyle değil mi Borel?
Ünivde tkpli,solcu,sağcı,deist oturur saatlerce tatlı tatlı tartışırdık. Hala görüşürüz ara ara. Neden farklılıklardan istifade etmek yerine kusmuk gibi davranıyoruz. En çok buna üzülüyorum.
Avrupa Atatürk'e saygı duyuyor.Biz hakaretler,küfürler. Eleştir ama doz bil doz. O seninde Ata'n...
Etiketlemeyin plizzzzzAsla cevap alamayacağız sanırım. O zaman şöyle düşünebilir miyiz sayın Pozitif bir uye
Siz laikliği vs bilmiyorsunuz, bu konu hakkında hiçbir şey okudupunuzu da sanmıyorum. Sadece Akp savunmak, laikleri kötülemek için önyargılarınıza dayanarak laiklik islama karşı diye yalan söylüyorsunuz.
Sonra bana niye muhafazakar islamcılardan tiksiniyorsun diyorlar?
emine şenlikoğlundan beslenince bu kadar oluyor işte.Bir şey diyorsunuz, sonraya kendinile çelişiyorsunuz? Üstü kapalı anlatın? Laik dediğiniz bu insanlar laikliği kullanarak İslama, size nasıl karşı? ANLATIN bilelim. Yaşam şeklinize mi müdahale ediyor? Ne yapıyor hanımefendi? karakol orada gidin? Tabii uydurmuyorsanız? Sözylediklerinizi bile savunmaktan acızsınız.
Gitmem lazım, hiç kusura bakmasın. Yalan söyleyip sonra yok etiketlmeyin demekle olmuyor. Cehalet çok başka bir şeyCok ustune gitmeyin, verecek bir cevabi olmadigi icin cevap verememesi normal. Kendisi de bilmiyor ki ne yazdigini.
Canımsın canımmSen çok özel bir insansın,seviyorum seni kuzum.
Gücünü terör örgütünden alan bir partiyi asla desteklemiyorum.Şehitlerimizin kanları hala yerlerde.kolunu bacağını kaybeden onca gazı,yetim kalan bir sürü evlat var sen hala ATATURKCUYUM cart curt .tingir mingir boş teneke.neyi araştircaksam ben siyasal mezunu bi insanım neyi araştıracak.sen gibi medyadan mi siyaset öğrendik biz.darbenin olacağını 3 sene önceden biliyorduk .Evet ben ağzıma alabilirim Mustafa Kemal Atatürk ismini ama sen asla alamazsın..biraz araştırırsan megri megri derken halaylar çekiliyordu..biraz araştırsana sen araştırmaktan neden korkuyorsun?doğruları görmek canını mı acıtacak?vatanımızı bölmeye çalışmak?onu sizler yaptınız gerçekten araştır konuştukça batıyorsun..benim beynim küçük değil ama seninki baya küçük görünüyor..onca şeyler anlattık hala anlamıyorsan küçük beyinli sensin demektir
Kaşlarımı beğendin mi bu arada?Canımsın canımm
Aynen katılıyorum, maalesef Atatürk’ün laiklik anlayışıyla uygulanan laiklik anlayışı bile aynı değil, topikte lafı geçti diye yazıyorum.Ve ben şuan partilerde Atatürk düşüncesini göremiyorum kendi partisinde bile... ne yazik ki sadece ismi var ruhu yok o ruh bozuldu... sadece kavga ediyorlar
Seferoğulları tellioğulları o arsa kavgası gibi koltuk kavgası
Ve burda fanatiklik var kavga var aynen siyasiler gibi başka düşünceye saygı yok illa sen şu partisin vay neden ama neden kavgası
Ve yasli siyasetci artık yeter yani cidden yeter
Kaşlar lens mi?Kaşlarımı beğendin mi bu arada?
Özelden yazarım kuzum,geyikten gitmeyelim şimdi.Kaşlar lens mi?
Sonra tiyatro deyince vatan haini oluyoruzGücünü terör örgütünden alan bir partiyi asla desteklemiyorum.Şehitlerimizin kanları hala yerlerde.kolunu bacağını kaybeden onca gazı,yetim kalan bir sürü evlat var sen hala ATATURKCUYUM cart curt .tingir mingir boş teneke.neyi araştircaksam ben siyasal mezunu bi insanım neyi araştıracak.sen gibi medyadan mi siyaset öğrendik biz.darbenin olacağını 3 sene önceden biliyorduk .
Boş teneke?hem de ben?şehitlerimizin kanları yerlerdeyse bu chp den kaynaklanmıyor emin ol..bak seni insan gibi uyarıyorum seviyeli bir şekilde tartışmak istiyorum..sen siyasal mezunu musun birde eyvah eyvah..valla ben senden daha bilgiliyim buna emin olabilirsin..darbenin olacağını 3 sene önceden nasıl biliyordun?sen onu anlat bize birGücünü terör örgütünden alan bir partiyi asla desteklemiyorum.Şehitlerimizin kanları hala yerlerde.kolunu bacağını kaybeden onca gazı,yetim kalan bir sürü evlat var sen hala ATATURKCUYUM cart curt .tingir mingir boş teneke.neyi araştircaksam ben siyasal mezunu bi insanım neyi araştıracak.sen gibi medyadan mi siyaset öğrendik biz.darbenin olacağını 3 sene önceden biliyorduk .
Bu sefer siz benim ağzımdan aldınız lafı.Sonra tiyatro deyince vatan haini oluyoruz