Daha şu meshur kahvecilerin kapisinin girisine ayak basmiş insan degilim ..gecen yil eski arkadaslarimla bir avm nin cafesine oturup 3 icecege 100 lira verince yutkundugum dogrudur ..
yani demem o ki lüks icinde yasamiyorum.
tekrar tekrar soyluyorum esimin aldigi maasla birikim yapmaya calisirsam yemeden icmeden kismam gerekiyor bunu anlamak bu kadar zor mu ya
lüks parfumum yok ,lüks giyim kusamim yok ipek esarp hic örtmedim mesela ..
ilk defa lüks sayilayacak ogluma ayakkabi aldim oda 15 yillik evliyim ilk defa ..
yani zenginn yasamindan ben sorumlu degilim ki zengin lüksü yasayip niye ben kafelerde pahali kahve iciyormus da sıkıntı cekiyormusum muamelesi goreyim
ben yillarca salca ekmekle buyutulmus isci bir babanin 4 cocugundan biriyim
yoklugu benden ala cogu insan gormemistir burda ..
kendim baskalarinin yirtik kiyafetleri ile buyudum diye..cocuklarima da o ezikligi arkadas icindeki mahcubiyeti mi yasatayim evlatlarima ..
senelerce yeni kiyafetim olmamis ..ve benim 2000li yillarda yasadigim duyguyu bugun binlerce cocugun yasadigini gormek benim icimi sızlatıyor ..
yani mevcut hukumetle hemfikir degilim diye kafelerde bir fincan kahveye 50 lira vermiyorum ..
durumum Allah a sükür iyi diyorsam ya ayda yada 2 ayda bir evime et kiyma giriyor ..ben buna sükür ediyorum ama bunun zırnıgıni yasamayan insanlar adina konusuyorum
cevremde çok var malesef boyle insan
sadece kendimizi degil, ulkemizi, insanimizi dusunecegiz ..
yoksa butunlugu saglamayiz kendimize sahip cikamayiz" Biz" olamayiz bu ulkede .
sorunda bu biz olup baska birinin sorunu kendi sorunumuz gibi gorsek cogu sorunu asacagiz
ama malesef benim corbamin tuzu iyi deyip gecemeyiz
ben cok mu yanlis dusunuyorum ..yoksa insanlarimizin gozunu ne kapatiyor bu kadar ..gormiyormusunuz psikolojisi bozulan insanlari
gelecek kaygisi olan gencleri,cocugunun isteklerini yerine getiremeyen babanin caresizligini goremeyecek kadar vicdansiz olmasin kimsr
her cocuga kendi cocugumuz gibi ..her anayi kendi anamiz gibi ,her babayi kendi babamiz gibi gorsek onlarin sorununu bizim sorunumuz gibi kabul etsek kabullecrksiniz bazi seyleri .