- 11 Mart 2013
- 9.602
- 12.967
Ben maras ve hatay bolgesiyle calistim Adiyamana hakim degilim yalan bisey yazamam ama tvlerde catir catir yayin vardi nasil girilemedi onu anlamadim10 gün sonra girilebilen Adiyamandan mi bahsediyoruz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben maras ve hatay bolgesiyle calistim Adiyamana hakim degilim yalan bisey yazamam ama tvlerde catir catir yayin vardi nasil girilemedi onu anlamadim10 gün sonra girilebilen Adiyamandan mi bahsediyoruz ?
İnanç başka ülkenin yararına hareket etmek başkadır. Yüzyıldır sömürge bu ülke. İha siha düşmanı bir ittifak ne vadediyor size anlamak mümkün değil. Çocuğunu torununu düşünmez mi bir insan. Hayretler içindeyimSiz %52 ile seçilen bir insan hakkında konuşurken, önce seçmenine saygı duymanız gerekir. Demokrasinin manası bu. Diğeri ülkeyi 100yil geriye götüren darbe seviciligi olur ki, bu halk ona izin vermiyor artık. Hep beraber şahit olduk. Ayrıca eyalet sistemi, terör sempatizanı olan bir insana bu daha iyidir deyip oy vermek, ülkeye ne kazandırır ? Bence korkunç bu düşünceler
Diğer yarısına da siz saygı duyuyor musunuz peki disklike atmak dışında?Siz %52 ile seçilen bir insan hakkında konuşurken, önce seçmenine saygı duymanız gerekir. Demokrasinin manası bu. Diğeri ülkeyi 100yil geriye götüren darbe seviciligi olur ki, bu halk ona izin vermiyor artık. Hep beraber şahit olduk. Ayrıca eyalet sistemi, terör sempatizanı olan bir insana bu daha iyidir deyip oy vermek, ülkeye ne kazandırır ? Bence korkunç bu düşünceler
Sen istanbuldasin buraların halini gelde gor .He 20 yildir donmedi simdi seriat gelecek ulke afganistana donecek hadi ordan yahu
Evet oy kullanmayı düşünmüyorum fikirlerimi yine de belirtemez miyim yani bir tarafın kusurlarını söyleyince sen AKP lisin diğer tarafın söyleyince sen teröristlere oy verirsin ben hep tarafsız oldumBikaç saat önce oyun belliydi yazmıştın buraya
Kimse kusura bakmasın, içinde HDP nin bulunduğu ittifaka oy veren insan, vatanseverligini sorgulamalı. Şehitleri hesaba katmalı. Bırakın şehitleri, HDP binasının önünde çocuklarını terör örgütünün elinden kurtarmak isteyen analara saygısı olan, o gruba oy vermez veremez.
Adı üstünde çözüm süreci, şuan sarı torba koleksiyonu oldu hatırlarım. Sihalar girilmedik in bırakmadı . Siz şuan kime destek oluyorsunuz. Korkunç bu zihniyetÇözüm sürecinde de sorguladinız mi?
Saygı duymam gereken kişi savunduğun kişiyse zor valla, kalmadı biz de napalmSiz %52 ile seçilen bir insan hakkında konuşurken, önce seçmenine saygı duymanız gerekir. Demokrasinin manası bu. Diğeri ülkeyi 100yil geriye götüren darbe seviciligi olur ki, bu halk ona izin vermiyor artık. Hep beraber şahit olduk. Ayrıca eyalet sistemi, terör sempatizanı olan bir insana bu daha iyidir deyip oy vermek, ülkeye ne kazandırır ? Bence korkunç bu düşünceler
Afganistan'da ki Taliban kafasi bu, kiz cocuklarinin hic biri okula gidemiyor artik orda.Tabi yıllarca tesettürü yüzünden eğitim hakkı elinden alınan kadınlar insan değildi. Yıllardır kimse eğitim alan kimseye dokunmamış. Korkacak bişey yok
Ne alaka kardesim islam hosgoru dinidir ki sen bir inana dinsiz kafir diyemezsin kendin dinden cikarsin olen ateiste oldu dinsiz diyemezsin belki son anda iman etti tovbe etti hakka sigindi bilemezsin din kulla Allah arasindadirŞimdi biz böyle konusunca bir kesim bize din düşmanı olarak bakıyor, Allaha şükür ben dinime düşkün biriyimdir, ama din iman adı altında böyle şeyleri kabul etmiyorum artık.
Eyalet sistemi diyorlar hanımefendi! İha siha uretmeyecez. Bütün büyük projeler iptal diyor muhalefet . Bu delilik görmüyor musunuz?HDP millet ittifakı içinde değil. HDP her seçimde kendi adayını çıkararak dolaylı olarak AKPye destek çıkmış oluyordu Son yerel seçimlerde bunu görüp vazgeçtiler. Bu seçimde de aynı politikayı izliyorlar
Ben niye vatanseverliğimi sorgulayayım savaşa gitmiyoruz seçime gidiyoruz
Her seçimde de aman Öcalan hapisten çıkar aman su faturalarını PKKlılar dağıtır diye mi oy vereceğiz? Hep aynı tantana.
İyide bu ülkeyi 20 senedir yönetenler isteseler o terörü bitirirlerdi degilmi?Kimse kusura bakmasın, içinde HDP nin bulunduğu ittifaka oy veren insan, vatanseverligini sorgulamalı. Şehitleri hesaba katmalı. Bırakın şehitleri, HDP binasının önünde çocuklarını terör örgütünün elinden kurtarmak isteyen analara saygısı olan, o gruba oy vermez veremez.
Yok sizin için demiyorum ki ben. Malum kesimi kastediyorum, adamı istemediğim için beni dinden çıkaracaklar neredeyse. Allah ıslah etsin.Ne alaka kardesim islam hosgoru dinidir ki sen bir inana dinsiz kafir diyemezsin kendin dinden cikarsin olen ateiste oldu dinsiz diyemezsin belki son anda iman etti tovbe etti hakka sigindi bilemezsin din kulla Allah arasindadir
Evet istanbuldayimSen istanbuldasin buraların halini gelde gor .
Zaten artık bitmek üzere. Dağ kadrosu kendi ifade ediyor. Eğer bu adam bidaha seçilirse durum çok vahim diyeİyide bu ülkeyi 20 senedir yönetenler isteseler o terörü bitirirlerdi degilmi?
Çünkü yeterli ekipman yoktu biz deprem bölgesiyiz nasıl bu kadar hazırlıksız olunabiliyor ben de onu anlamadım.Ben maras ve hatay bolgesiyle calistim Adiyamana hakim degilim yalan bisey yazamam ama tvlerde catir catir yayin vardi nasil girilemedi onu anlamadim
Yaşınız genç galiba.Afganistan'da ki Taliban kafasi bu, kiz cocuklarinin hic biri okula gidemiyor artik orda.
Dogru Huda par sutten cikmis baak kaşık zatenKusura bakmasın kimse, eğer iki seçeneği olan bir insan, teröristlerle ortak olan bir ittifaka oy veriyorsaد، ben ne yapıyorum diye kendini sorgulamasi lazım.
Ağzım açık okuyorum yorumlarınızı vallahiİnanç başka ülkenin yararına hareket etmek başkadır. Yüzyıldır sömürge bu ülke. İha siha düşmanı bir ittifak ne vadediyor size anlamak mümkün değil. Çocuğunu torununu düşünmez mi bir insan. Hayretler içindeyim