Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Enginar incir domates gibi sebzelerden bahsedebiliyorsunuz alabiliyorsunuz ki bunları telaffuz edebiliyorsunuz. Bu ülkede insanlar bunları evine götüremiyor artık hatta çocuğuna süt bile alamaz hale geldi. Ben Almanya’da evine bunları alamayan görmedim.
Kuruyemiş mesela. Çocuklar tadını unutacak. Kajunun bademin kilosu 300 -400 TL. Yüzer gram çocuğa aklı çalışsın yararlı şey yesin diye alsak kasada kalbimiz atıyor. Nowaybabe Nowaybabe sen söyle sizde ne kadar?

Yazdıklarınızdan yaşınız yetmediğinden kullanmamışsınız gibi duruyor.
Ama oy kullanmadıysanız iyi kötü bu konulara da tarafsız kalın. Seçimde tarafsız kalan sonradan da konuşmasın bir zahmet
Yazdıklarımı, baktığınız gibi gördüğünüzden olmasın o? Icazet mi alıcam sizden? Yerinizi bilin. İstediğime güler, istediğime söver, istediğime oy atarım yada atmam. Bu milletçilerde misyonerlik ruhu sıfır. Ortada durduğumu söylüyorum, bir Allah'ın kulu da , millet ittifakıyla alakalı iyi bir şey söylemedi. Varsa yoksa laf sokma çabası.. sizden olmaz üzgünüm.

Bazı gurbetçilere göre
O kadar güzel ülkemiz vardır
Çokta iyi şartlara sahibizdir
Eee gel denildiğinde
Ama orada bir düzenleri vardır
Çocukları okuyordur
Çok sıkıştırırsan gelecektir ama biraz para birikimine ihtiyacı vardır
E Gel buraya çocuukların burada okusun burada çalış para biriktir
Batının nimetlerinden yararlanıp siz nankörsünüz muamelesi yapmak kolay

Batıda erdoğan ismini duyunca bi itibar görüyorlarmış sormayın gitsiñ
Bence erdoğan bu kadar yaptığı halde nasıl gene seçilebilir diye şaşırıyorlardır
%1yapsa ordaki yöneticiler ömürleri boyunca o halk tarafından lanetlenirler
Ordaki yönetim halk bilmiyor keramet erdoğanda değil onu seçenlerde
Şu gurbetçileri bi kapatsak… hele birde biz gelip ne zor şartlarda o ülkeye yorrooo getiriyoruz demezler mi ???

Ben ama o kadar çok muhatap oldum ki onlarla şunu diyorum bence onlar vatan hasretinden böyle konuşuyor. Çünkü gerçekten Almanya soğuk bir bölge hem insan hem iklim buraya geldiklerinde hoşlarına gidiyor bu yüzden konuşuyorlar yoksa burada olsalar senden benden daha fazla söverler.

Ak parti taraftarı değilsen ya fetöcüsün ya terörist ya vatan haini hiç olmazsa dinsizsin imansızsın. Sonra bunu diyene bakıyorum toplum bilincinden, kolektif olmaktan zerre anlamayan tamamen bencil duygularıyla hareket eden beklentilerini bu yönde geliştirmiş bi varlık.Benim karnım tok gerisi önemli değil benim arazıme su kadar yonca parası verdi tamam e hani senin vatanseverliğin milliyetciliğin?

Bir ilk yapıp Cumhur ittifakına vermek istiyorum 🙈nasılsa bu duruma geldi bizde tüy dikelim asgari ücretli çocuğuna 10 tl harçlık koyamayanlar memnunsa halinden üç dört kat ev kiralarına ağlıyorlarsa biraz da biz o kafada dolaşalım

Kuruyemiş mesela. Çocuklar tadını unutacak. Kajunun bademin kilosu 300 -400 TL. Yüzer gram çocuğa aklı çalışsın yararlı şey yesin diye alsak kasada kalbimiz atıyor. Nowaybabe Nowaybabe sen söyle sizde ne kadar?
Aldi’de 200 gr fındık 2 € civarıydı, ben gideli uzun zaman oldu yanlışsam orada yaşayanlar düzeltsinler.

He ya diz dize oturmuşlar fotoları var
20li yaşlarda yurt dışında beraber çekilmiş fotoları var. Bu adamları kim besledi,kim başımıza bela etti diye sorgulayan yok. Türkiyenin başına bela olsunlar diye yetiştirilmişler zamanında. Hiç birinin maddi olarak güçlü ailesi yok hep fakir fukara çocukları. Resmen proje olarak üzerinize atıldılar

Benim insanım 20li yaşlarda hem çalışıyor hem okuyor. Bunlar diz dize foto çekinip sonra kandırıldık diye sıyrılabiliyorlar.
Bide dünyanın sayılı futbolcularından olan adamı bile ismini ağzımiza alamiyoruz neden kendileri el etek öperken sorun yoktu cünkü

Bu beğenmedim atanların hepside saygısız insanlar biz sizin görüşünüze nasıl sağlığı duyup beğenmedim atmıyorsak sizde yapabilirsiniz. Ama bu maalesef ki mümkün değil göründüğü gibi 😀😀 neyse ki böyle birşeye de ihtiyacımız yok
Beğenmedim atmakta haklısınız ben de beğenmiyorum bu fiyatları. Kaşar 120 TL leblebinin kilosu bile 90 TL. Sebebi de yanlış tarım politikaları. Ek olarak eskiden tarım yapılıyordu. Tarım teşvik ediliyordu. Tahıl ucuzdu. Hayvansal protein yine pahalı ama fasulye nohut ucuz derdik. Şimdi yerli mercimek yok markette. Hepsi Kanada’dan ithal. Bu yanlış üretim politikları yüzünden bu fiyatlar ama kendi adıma vicdanım rahat.

Bu beğenmedim atanların hepside saygısız insanlar biz sizin görüşünüze nasıl sağlığı duyup beğenmedim atmıyorsak sizde yapabilirsiniz. Ama bu maalesef ki mümkün değil göründüğü gibi 😀😀 neyse ki böyle birşeye de ihtiyacımız yok
Şey ablacım, 24.sayfada kalmıştım bir bakayım dedim her yorumun altında beğenmedim var hepsi de size ait. Bu mu saygı duyup atmadığınız haliniz? Örnek aldıklarınız gibisiniz, alttan alttan işinizi görüp sözlerinizle melek rolünü oynuyorsunuz. Cici 🥰

Niye beğenmedim atıyorsunuz o zaman🤣.

X