- 20 Mart 2008
- 140.453
- 210.160
- 60
En çok istediğim benimde,hiç denk grlmiyor nedense.Sokak röportajlarını dinliyorum ben bol bol . Hatta çarşıda sağıma soluma bakıyorum hep denk gelirse söyle sağlam konuşayım diye ama hiç denk gelmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En çok istediğim benimde,hiç denk grlmiyor nedense.Sokak röportajlarını dinliyorum ben bol bol . Hatta çarşıda sağıma soluma bakıyorum hep denk gelirse söyle sağlam konuşayım diye ama hiç denk gelmedi
Kuruyemiş mesela. Çocuklar tadını unutacak. Kajunun bademin kilosu 300 -400 TL. Yüzer gram çocuğa aklı çalışsın yararlı şey yesin diye alsak kasada kalbimiz atıyor. Nowaybabe sen söyle sizde ne kadar?Enginar incir domates gibi sebzelerden bahsedebiliyorsunuz alabiliyorsunuz ki bunları telaffuz edebiliyorsunuz. Bu ülkede insanlar bunları evine götüremiyor artık hatta çocuğuna süt bile alamaz hale geldi. Ben Almanya’da evine bunları alamayan görmedim.
Terörist seviciler mi 2011 de oyunuz kimeydi ? 2011 i bir hatirlamak ister misiniz neden soruyorumdur acabaaaTabii ki Cumhur İttifakı... Terörist sevicilerle işim olmaz
Yazdıklarımı, baktığınız gibi gördüğünüzden olmasın o? Icazet mi alıcam sizden? Yerinizi bilin. İstediğime güler, istediğime söver, istediğime oy atarım yada atmam. Bu milletçilerde misyonerlik ruhu sıfır. Ortada durduğumu söylüyorum, bir Allah'ın kulu da , millet ittifakıyla alakalı iyi bir şey söylemedi. Varsa yoksa laf sokma çabası.. sizden olmaz üzgünüm.Yazdıklarınızdan yaşınız yetmediğinden kullanmamışsınız gibi duruyor.
Ama oy kullanmadıysanız iyi kötü bu konulara da tarafsız kalın. Seçimde tarafsız kalan sonradan da konuşmasın bir zahmet
Yetmez ama evetçilerTerörist seviciler mi 2011 de oyunuz kimeydi ? 2011 i bir hatirlamak ister misiniz neden soruyorumdur acabaaa
Şu gurbetçileri bi kapatsak… hele birde biz gelip ne zor şartlarda o ülkeye yorrooo getiriyoruz demezler mi ???Bazı gurbetçilere göre
O kadar güzel ülkemiz vardır
Çokta iyi şartlara sahibizdir
Eee gel denildiğinde
Ama orada bir düzenleri vardır
Çocukları okuyordur
Çok sıkıştırırsan gelecektir ama biraz para birikimine ihtiyacı vardır
E Gel buraya çocuukların burada okusun burada çalış para biriktir
Batının nimetlerinden yararlanıp siz nankörsünüz muamelesi yapmak kolay
Batıda erdoğan ismini duyunca bi itibar görüyorlarmış sormayın gitsiñ
Bence erdoğan bu kadar yaptığı halde nasıl gene seçilebilir diye şaşırıyorlardır
%1yapsa ordaki yöneticiler ömürleri boyunca o halk tarafından lanetlenirler
Ordaki yönetim halk bilmiyor keramet erdoğanda değil onu seçenlerde
Aldi’de 200 gr fındık 2 € civarıydı, ben gideli uzun zaman oldu yanlışsam orada yaşayanlar düzeltsinler.Kuruyemiş mesela. Çocuklar tadını unutacak. Kajunun bademin kilosu 300 -400 TL. Yüzer gram çocuğa aklı çalışsın yararlı şey yesin diye alsak kasada kalbimiz atıyor. Nowaybabe sen söyle sizde ne kadar?
Hemen soyleyeyim,yeni aldim daha. 250 gram karisik kuruyemis 1,20 franka aldim.Kuruyemiş mesela. Çocuklar tadını unutacak. Kajunun bademin kilosu 300 -400 TL. Yüzer gram çocuğa aklı çalışsın yararlı şey yesin diye alsak kasada kalbimiz atıyor. Nowaybabe sen söyle sizde ne kadar?
Bi Almancı gibi gelirken bize de getirHemen soyleyeyim,yeni aldim daha. 250 gram karisik kuruyemis 1,20 franka aldim.
Bozuk paranla kuruyemiş alıyorsun bi en büyük kağıt para birimiyle alsak şükrediyoruzHemen soyleyeyim,yeni aldim daha. 250 gram karisik kuruyemis 1,20 franka aldim.
Bide dünyanın sayılı futbolcularından olan adamı bile ismini ağzımiza alamiyoruz neden kendileri el etek öperken sorun yoktu cünküHe ya diz dize oturmuşlar fotoları var
20li yaşlarda yurt dışında beraber çekilmiş fotoları var. Bu adamları kim besledi,kim başımıza bela etti diye sorgulayan yok. Türkiyenin başına bela olsunlar diye yetiştirilmişler zamanında. Hiç birinin maddi olarak güçlü ailesi yok hep fakir fukara çocukları. Resmen proje olarak üzerinize atıldılar
Benim insanım 20li yaşlarda hem çalışıyor hem okuyor. Bunlar diz dize foto çekinip sonra kandırıldık diye sıyrılabiliyorlar.
Beğenmedim atmakta haklısınız ben de beğenmiyorum bu fiyatları. Kaşar 120 TL leblebinin kilosu bile 90 TL. Sebebi de yanlış tarım politikaları. Ek olarak eskiden tarım yapılıyordu. Tarım teşvik ediliyordu. Tahıl ucuzdu. Hayvansal protein yine pahalı ama fasulye nohut ucuz derdik. Şimdi yerli mercimek yok markette. Hepsi Kanada’dan ithal. Bu yanlış üretim politikları yüzünden bu fiyatlar ama kendi adıma vicdanım rahat.Bu beğenmedim atanların hepside saygısız insanlar biz sizin görüşünüze nasıl sağlığı duyup beğenmedim atmıyorsak sizde yapabilirsiniz. Ama bu maalesef ki mümkün değil göründüğü gibi neyse ki böyle birşeye de ihtiyacımız yok
Şey ablacım, 24.sayfada kalmıştım bir bakayım dedim her yorumun altında beğenmedim var hepsi de size ait. Bu mu saygı duyup atmadığınız haliniz? Örnek aldıklarınız gibisiniz, alttan alttan işinizi görüp sözlerinizle melek rolünü oynuyorsunuz. CiciBu beğenmedim atanların hepside saygısız insanlar biz sizin görüşünüze nasıl sağlığı duyup beğenmedim atmıyorsak sizde yapabilirsiniz. Ama bu maalesef ki mümkün değil göründüğü gibi neyse ki böyle birşeye de ihtiyacımız yok
Niye beğenmedim atıyorsunuz o zaman.Bu beğenmedim atanların hepside saygısız insanlar biz sizin görüşünüze nasıl sağlığı duyup beğenmedim atmıyorsak sizde yapabilirsiniz. Ama bu maalesef ki mümkün değil göründüğü gibi neyse ki böyle birşeye de ihtiyacımız yok
Akp nin yok mu diyorsun sempatisi naptılarsa onlar yaptılar onlar yüzunden bu parti kafamiza çiktı yapma Allah aşkına hemşiremIsim olarak olmadıklarıni biliyorum ama aksener haric diğerlerinin sempatisinin olduğunu düşünüyorum.