Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
karsindaki baska uye olsa bu yoruma ne derdim bilmiyorum da

alinti uaptiginiz uye kulturlu fikir sahibi akli selim bir insan fikirlerine guvendigim saygi duydugum cok sey biliyor yani haberin olsun :KK45:
Bana rte'ciymisim gibi, siz iyi bilirsiniz yazmis. Ona binayen yazdim, nerden biliyorsunuz diye. Her yazdigimi bide aciklamam mi gerekiyor? Cok saçma 😒

Yorumların altında ki beğen durumuna baktım da millet ittifakı diyenlerde 1 tane beğenmedim görmedim ama cumhur ittifakı diyenlerde beğenmeme tuşu maşallah coşmuş. İşte bizim farkımız bu biz herkese saygı duyuyor oyumuzu verip geçiyoruz ama milletciler kendisinden olmayan herkese karşı agresif ve oteleyici. Benim ve ailemde ki herkesin oyu Cumhur İttifakına ben kendimce tarttim ve doğrusu bu olduğuna kanaat getirdim Rabbim yanıltmasın Erdoğan a oy verdiğim için illa kazansın diyemem Ülkem için en hayırlısı kimse o gelsin inş.
Rab zaten yaniltmaz
Şeytandır yaniltan
Şeytana uymYa devam edeceksiniz anlaşılan

Kullanmadığınız oylar mevcut hükümete yarıyor arkadaşım. Brezilya işçi partisine değil. Ucu yine size bize dokunuyor. Demokratik hakkınızı kullanın,yarın öyle bir hakkınız da kalmayabilir.
Eee? Sistemin saçmalığını da mı bana patlatacaksınız arkadaşım? Oy kullansam bir yere yariyor, kullanmasam bir yere. Benim düşünce özgürlüğüm nerde ? Benim oy kullanmama hakkım nerde o zaman?

Eee? Sistemin saçmalığını da mı bana patlatacaksınız arkadaşım? Oy kullansam bir yere yariyor, kullanmasam bir yere. Benim düşünce özgürlüğüm nerde ? Benim oy kullanmama hakkım nerde o zaman?
Önce bir sakinleşin,bakın benim yorumumda size patlayan bir şey yok,düzgünce demokratik hakkınızdan bahsediyorum. Agresifleşmenin anlamı yok.
Düşünce özgürlüğü böyle bir şey değil. 15 yaşında değilsek düşünce özgürlüğünün ne demek olduğunu biliyoruz hepimiz.

Tanesi 4 Euro olan enginar, tanesi 2 Euro olan taze incir, ya da kilosu 9 Euro olan domates Almanya’da hayatın kanıksanmış gerçekliklerinden
Uçakla Almanya’ya indiniz ve gümrük kapısından geçiş yaptınız havaalanında hemen bir içecek otomatına gittiniz bir küçük suya 2 Euro vermek de Almanya’ya geldiğinizde yaşayacağınız ilk kültür şoklarından biri olacaktır. Her ne kadar içinize tam olarak su serpecek olmasa da şişeler depozitolu☺️
E gelin cennet ülkemize yazık neler çekiyorsunuz oralarda 🥺 9 birim domates ha burda 23 birim ama en onu napıcaz minik su da 4 birim hadi bakalım bize euro soylemeyin euro kazanıyorsunuz :KK66:

Yazdıklarınızdan yaşınız yetmediğinden kullanmamışsınız gibi duruyor.
Ama oy kullanmadıysanız iyi kötü bu konulara da tarafsız kalın. Seçimde tarafsız kalan sonradan da konuşmasın bir zahmet

Burada savunanlardan birinin de durumu böyle biliyor musunuz? Konusu bile var maddi sorunlarıyla ilgili. Celladına aşık olmuşsa bir millet demişler ya, o hesap.
Vurma yüzlerine vurma(!), sonra kendini yüksekten görüyor insanları eziyor oluyorsun. Aslında onları ezen gün be gün fakirleştirip, ölümü gösterip sıtmaya razı edenler, Maslow’un ihtiyaçlar hiyerarşisindeki fizyolojik ihtiyaçları içeren ilk basamağı çok görenlerdir. Çoğu zaten maalesef tek maaş giren evlerde kıt kanaat yaşayıp şükrederek geçindiklerine inanan insan profilleri. Çocukları yetersiz besleniyor, onlar gırtlağına kuru ekmek sokabildikleri için şükrediyorlar. Çocuğun her öğün protein alıyor mu, beslenmesinde meyve sebze var mı, her hafta balık yiyor mu diye sorsan, Allah ne verdiyse yetiyor geçiniyoruz biz de kuş sütü kuru üzümle büyümedik derler. Aslında amiyane tabirle, düzen belli düzülen belli; hâllerinden memnun duruyorlar. İçlerinde farkındalığı olan insanlar çok az, onlara yazık oluyor. İnsani yaşam standartlarını kendilerine çok görüyorlarsa, çocuklarının gelecekleri konusunda bile endişelenmiyorlarsa yapacak bir şey yok. Bizim de çabamız bir yere kadar.

İnsanların nasıl bir birikmişi varmış ya🙄

E gelin cennet ülkemize yazık neler çekiyorsunuz oralarda 🥺 9 birim domates ha burda 23 birim ama en onu napıcaz minik su da 4 birim hadi bakalım bize euro soylemeyin euro kazanıyorsunuz :KK66:
Birimi İsviçre frangının, Türk lirası ile eşitlenmesi sanıyor.

yeni nesil konuscak anlatacak insan ariyor ama malesef susturulmak ve bastirilmak insanin icinde birikime sebep oluyor
Sokak röportajlarını dinliyorum ben bol bol . Hatta çarşıda sağıma soluma bakıyorum hep denk gelirse söyle sağlam konuşayım diye ama hiç denk gelmedi 🤦‍♀️

Sokak röportajlarını dinliyorum ben bol bol . Hatta çarşıda sağıma soluma bakıyorum hep denk gelirse söyle sağlam konuşayım diye ama hiç denk gelmedi 🤦‍♀️
sokak roportajlarinda yeni nesil in uyanikliligi ve cevaplari ile gurur duyuyorum 🥰

Bazı gurbetçilere göre
O kadar güzel ülkemiz vardır
Çokta iyi şartlara sahibizdir
Eee gel denildiğinde
Ama orada bir düzenleri vardır
Çocukları okuyordur
Çok sıkıştırırsan gelecektir ama biraz para birikimine ihtiyacı vardır
E Gel buraya çocuukların burada okusun burada çalış para biriktir
Batının nimetlerinden yararlanıp siz nankörsünüz muamelesi yapmak kolay

Batıda erdoğan ismini duyunca bi itibar görüyorlarmış sormayın gitsiñ
Bence erdoğan bu kadar yaptığı halde nasıl gene seçilebilir diye şaşırıyorlardır
%1yapsa ordaki yöneticiler ömürleri boyunca o halk tarafından lanetlenirler
Ordaki yönetim halk bilmiyor keramet erdoğanda değil onu seçenlerde

Tanesi 4 Euro olan enginar, tanesi 2 Euro olan taze incir, ya da kilosu 9 Euro olan domates Almanya’da hayatın kanıksanmış gerçekliklerinden
Uçakla Almanya’ya indiniz ve gümrük kapısından geçiş yaptınız havaalanında hemen bir içecek otomatına gittiniz bir küçük suya 2 Euro vermek de Almanya’ya geldiğinizde yaşayacağınız ilk kültür şoklarından biri olacaktır. Her ne kadar içinize tam olarak su serpecek olmasa da şişeler depozitolu☺️
Enginar incir domates gibi sebzelerden bahsedebiliyorsunuz alabiliyorsunuz ki bunları telaffuz edebiliyorsunuz. Bu ülkede insanlar bunları evine götüremiyor artık hatta çocuğuna süt bile alamaz hale geldi. Ben Almanya’da evine bunları alamayan görmedim.

Bazı gurbetçilere göre
O kadar güzel ülkemiz vardır
Çokta iyi şartlara sahibizdir
Eee gel denildiğinde
Ama orada bir düzenleri vardır
Çocukları okuyordur
Çok sıkıştırırsan gelecektir ama biraz para birikimine ihtiyacı vardır
E Gel buraya çocuukların burada okusun burada çalış para biriktir
Batının nimetlerinden yararlanıp siz nankörsünüz muamelesi yapmak kolay

Batıda erdoğan ismini duyunca bi itibar görüyorlarmış sormayın gitsiñ
Bence erdoğan bu kadar yaptığı halde nasıl gene seçilebilir diye şaşırıyorlardır
%1yapsa ordaki yöneticiler ömürleri boyunca o halk tarafından lanetlenirler
Ordaki yönetim halk bilmiyor keramet erdoğanda değil onu seçenlerde
Rusya da bir Türk sokak röportajı yapıyordu. Tayyip Erdoğan ın fotoğrafını gösterdiler tanıyor musun diye .
Rus adam dedi ki “Kendine saraylar yaptı, halkını hiç düşünmüyor , halkı cok sefil “ dedi.
Düşünsene teeee Rusya da yaşayan , üstelik bizim ülkemizle bağı olmayan adam bile neleri fark etmiş.

Yorumların altında ki beğen durumuna baktım da millet ittifakı diyenlerde 1 tane beğenmedim görmedim ama cumhur ittifakı diyenlerde beğenmeme tuşu maşallah coşmuş. İşte bizim farkımız bu biz herkese saygı duyuyor oyumuzu verip geçiyoruz ama milletciler kendisinden olmayan herkese karşı agresif ve oteleyici. Benim ve ailemde ki herkesin oyu Cumhur İttifakına ben kendimce tarttim ve doğrusu bu olduğuna kanaat getirdim Rabbim yanıltmasın Erdoğan a oy verdiğim için illa kazansın diyemem Ülkem için en hayırlısı kimse o gelsin inş.
Bu tiplemeler de hiç şaşırtmıyor. Terörist, monşer, sürtük, dinsiz şeklinde hakaret edip ya da edilen hakareti görmezden gelip sonra saygı bekliyorlar. Sonra beğenmedim tuşu coşmuş(!), öteleyicisiniz(!), saygınız yok(!) diye hayıflanıyorsunuz. Saygı kazanılan bir şeydir. Herkes saygıyı hak etmez.

X