Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyanet yine bildiğimiz diyanet....Yazıklar olsun
Bu vatandaş
Evet aynen öyle, kur'an meali okumayı pek önemsemezler, oysa bir dine inanıyorsan Yaratıcı'nın sana ne demek istediğini öğrenmek birinci görevin olmalı.Okumadıklarından emin olabilirsin. Arapça okumak sevap, Türkçesi sevap değil diye de öğretiliyor. Türkçe herhangi bir kitap okuduklarını sanmıyorum.
Yüklensem ne olur anlamıyorlar kiYa bu kadar yüklenmeseydin.
Bdvde gezeken bana da çıktı, 'görmedim'diyen dilimi eşek arısı soksun resim de çok kötü seyfi dursunoğlu tiplemesi gibi olmuş, iyice sinir bozuyor.
Dolu yağmış ama kar gibi
Hayvan çiftliğine benziyor biraz :)Yaşar kemali çok severim, arkadaşım hediye etmişti bu kitabı da, benim çok sevdiğim bir kitap oldu kendisi. Yaşar Kemal çok ince bir şekilde eleştiri yapmış hayvanlar üzerinden. İçindeki mesajlar çok anlamlı. Okumadıysanız tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 3219642 Eki Görüntüle 3219639
Girmemiş ki Dünyadan haberi yokDinden çıkmış haberi yok
Girdiğini sanmışGirmemiş ki Dünyadan haberi yok
Lisedeyken okumuştum, gerçekten durum tespiti bir roman, aslında herkes okumalıYaşar kemali çok severim, arkadaşım hediye etmişti bu kitabı da, benim çok sevdiğim bir kitap oldu kendisi. Yaşar Kemal çok ince bir şekilde eleştiri yapmış hayvanlar üzerinden. İçindeki mesajlar çok anlamlı. Okumadıysanız tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 3219642 Eki Görüntüle 3219639
Bence de, ama şimdi kisiye bağlı biraz da. Okuyan kişi sadece fil ve karıncaların savaşı olarak da bakabilir kitabaLisedeyken okumuştum, gerçekten durum tespiti bir roman, aslında herkes okumalı
Benim sayfama gelen reklam
Hep o kutu yüzündenBenim sayfama gelen reklam
Bi kaplasan kutuyu bak gör neler olacakHep o kutu yüzünden