- 13 Mayıs 2015
- 4.592
- 13.344
Barış Atay, Taylan Yıldız namı diğer İnternetçi AbiÖzgür özeli bende çok beğenirim,var öyle bir kaç yane beğendiğim kişiler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Barış Atay, Taylan Yıldız namı diğer İnternetçi AbiÖzgür özeli bende çok beğenirim,var öyle bir kaç yane beğendiğim kişiler.
115 milyarlık bağış denetimli fona alınmadı: Tek yürek var, tek denetim yok
Deprem yaralarını sarmak için Sayıştay denetimine tabi yeni fon kuran iktidar, Tek Yürek kampanyasıyla toplanan 115 milyar lirayı fona almadı. 115 milyar liralık yardım denetimsiz kaldı.www.sozcu.com.tr
Favori anketçim ektedir
İstisnasız her gün anket yapıyor. İlk ankette demişti ki: "Kendi sayfalarında hep rte oranı düşük çıkıyor. Seçimden sonra buradaki sonucu çarpacağım yüzlerine." Her gün paylaştığı anketlerde hâlâ rte birinci olamadı. Azmi takdire şayan ama, o sonucu görene kadar açacak bu anketi.
Takip falan da etmiyorum ama son zamanlarda çok parçalıyor kendini ve hep karşımda. Kimdir nedir bilmem. Sinir bozucu bir hadsiz.
Bu ara yeliz ne alemdeBarış Atay, Taylan Yıldız namı diğer İnternetçi Abi
Hepimşz öyleyiz artık öfkeler taştı kabardı.Şuraya butonu istiyorum. İçime sığmıyor artık öfkem
Devam, hâlâ istediği sonucu görmedi azimli sıçan.
Umudunuzu yitirmeyin lütfen gideceklerİran yoluna girmemize az kaldı.
O katıldı bu katıldı lafları gözümü korkutuyor. 22 yıldır seçmenim, bunlara 1 oyum bile gitmedi ama hep iktidardalar. Artık şeriat çığlıkları atarak sahneye çıkıyorlar. Korkuyorum, gerçekten çok korkuyorumUmudunuzu yitirmeyin lütfen gidecekler
Her seçim bu şekilde açıklama yapıyor onlar zaten ilk değil. Çığlıkların sebebi de gidecek olmalarından, kalmaları için hiçbir sebep yok ama gitmeleri için sebep çok siz yeter ki olumsuz düşünmeyinO katıldı bu katıldı lafları gözümü korkutuyor. 22 yıldır seçmenim, bunlara 1 oyum bile gitmedi ama hep iktidardalar. Artık şeriat çığlıkları atarak sahneye çıkıyorlar. Korkuyorum, gerçekten çok korkuyorum
Bu seçimde kazanacağız buna emin olalım hepimiz,son çığlıkları çırpınaşları çünkü.İran yoluna girmemize az kaldı.
Kesinlikle muhalefete çok iş düşüyor seçim günü,belediye seç,mlerindeki gibi sandıkalrın başında nöbet tutacaklar asla bırakmayacaklar .Umudunuzu yitirmeyin lütfen gidecekler
Son çırpınışları bunalrın emin ol..O katıldı bu katıldı lafları gözümü korkutuyor. 22 yıldır seçmenim, bunlara 1 oyum bile gitmedi ama hep iktidardalar. Artık şeriat çığlıkları atarak sahneye çıkıyorlar. Korkuyorum, gerçekten çok korkuyorum
Maşallah Türk seçmenler her yerde
Çok doğru bir tespit, her yerden medet umar hale geldiler gidecekler