- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.940
Kim dedi, ne dediSağcılar adamcı solcular particidir
Dedi bilen biri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim dedi, ne dediSağcılar adamcı solcular particidir
Dedi bilen biri
Biri dediKim dedi, ne dedi
Sağcılar adamcı solcular particidir
Dedi bilen biri
Yohh artııhhhMhp li
Allah muhafaza
ORtacı orta gene
Bilmiyorum, o konu yasalarda var zaten. Mevcut hükümet gerekeni yapsın. Söylem meselesi değil o. Suç ve ceza meselesi.İyi hos guzel,bunlari yaparsa ne ala,peki sinira gitmisken pkk, kandil,teroristlerle ilgili bir soylem var mi
Erken dönüş yaptım eşim işe gitti,hastane işlerimiz var biraz daha.Kendine iyi bak ablacım öpüyorum seniii
Erkeği yetiştirende kadın zaten,bir evde şiddet varsa çocukta buna meğilse ileride aynını eşine ve çocuğuna uyguuyor zaten.Aileye çok görev düşüyor artık,erkeğide sen erkeksin diye yetiştirmeyeceksin bir birey olarak yetişmesi lazım.Abla tiksiniyorum hepsinden. Kadına değer vermeyen bir iktidar var. Tecavüzcüsüyle evlendirme muhabbeti,kravattan,takım elbiseden iyi hal indirimi,cinayet, tecavüz. Bazen gerçekten kabus gibi hissediyorum. Ben 30 yaşında bir kadınım. Toplu taşımada tek kalınca eşime konum atmak zoruma gidiyor. Taksi plakası foto çekmek zoruma gidiyor.
Annem geçen gün dedi ki "kızım eskiden cebimizde şeker taşırdık çocuk görürsek verelim diye aman kızım cebinde biber gazı olsun."
Eğitimde kadın yok,iş hayatında hala kadın olduğu için mobbinge uğrayan çok,kadını et parçası olarak gören çok,yolda gördüğü kadına ağzının suyu aka aka ederi kaçtır lan sence muhabbeti yapan çok. Tamam hükümet gerekeni yapmıyor ona deliriyorum zaten ama ya biraz da toplumdan abla ya. Yetiştirme çok önemli çoook.
Kuzenlerim evden çıkamazken babam bana konser linki atardı git diye. Adım nelere çıktı bilsen. Şimdi hepsi babadan gördüğü ve o zaman doğru kabul ettiği psikolojik şiddeti eşinden hatta eşinin kardeşinden görüyor. Bir yandan üzülüyorum da.
Bu akılı anlamak zor cidden,el kadar çocuk zaten,bu durumda ciddi caydırıcı cezaların olması lazım.Yeni hatırladım. Burada bir üyenin eltisi ve kaynı kızlarını okula göndermiyordu, medreseye gönderiyordu. Şikayet edilmiş ama bir şey çıkmadı demişti üye.
Yoktum şimdi geldim bende merak ettim.Merak edenler özele gelsin
Teşekkür ederim sağol,ertelendi bir süre baka bir işlem istendi onu bekliyoruz şimdilik,eşimde işe gitti bugün.İşlerinizde kolaylıklar dilerim. Sağlık sorunları da geçsin gitsin bir an önce
GünaydınnnnnnnGünaydınlar hanımlar
Günaydın tatlışGünaydınnnnnnn
Günaydın tatlış
Ben valla hiç aklımda olmayan,daha önce benzerine oy atmadığım birine verecegim. Normalde görüş olarak bir yakınligim yok ama koca mecliste en güzel muhalefeti yapan onlar. Ben neye sinirlensem adamlar o konuda kürsüde konuşuyor. Diğerleri 'aman oyum gitmesin' diye herkese iyi olmaya çalışırken onlar meclis kürsüsünde altı yaşında evlen şerefsiz tarikat seyhi için ağzını yaya yaya "şerefsiz tarikat seyhi" dedi, ilk defa orada dikkatimi cektiHanımlar bişi soracam m.vekili oylamasında hangi partiye vermeyi düşünüyorsunuz özel değilse tabi.