- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.452
Taktım benHuni takıp gezmeye ramak kaldı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taktım benHuni takıp gezmeye ramak kaldı.
Görmüştüm, Sedat Peker de bir ara ürküttü bunu. Hepsi çoktandır tutuşmuş durumda. Şu iki ay uyku yok onlara.Geçen video vardı CHP gelirse ilk bizleri yargılayacaklar diye çok komik ti
Ne mutlu Türküm diyene kısmı özellikle.Yok valla delirmis yanimdan çok öfkeli yanım agır basıyor. Şu yeniden refah ve hüdapar denen oluşumların hadsiz istekleri dişlerimi sıktırıyor, yumruğumu sıktırıyor.
Sedat Peker de seçime 2 ay kala videolarla mevzuları patlatacağım diyordu.Şu an böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylendi çevresinden.Çağıran bir kesim var.Görmüştüm, Sedat Peker de bir ara ürküttü bunu. Hepsi çoktandır tutuşmuş durumda. Şu iki ay uyku yok onlara.
Evet onlar için de bizim içinde bu son seçim... umarım kazanıriz ve parlamenter sisteme geri dönülür ,aksi durum'da tek adam rejimi Erdoğan gitsede devam edicek ..Görmüştüm, Sedat Peker de bir ara ürküttü bunu. Hepsi çoktandır tutuşmuş durumda. Şu iki ay uyku yok onlara.
Bak biri de buGeçen video vardı CHP gelirse ilk bizleri yargılayacaklar diye çok komik ti
Mafyaya güven olsaydı... Kalsın onun ne kadar istersem o kadar, ne zaman istersem o zaman anlatırım havaları. Millet açsın gözünü de kendi görsün.Sedat Peker de seçime 2 ay kala videolarla mevzuları patlatacağım diyordu.Şu an böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylendi çevresinden.Çağıran bir kesim var.
Bak biri de bu
E tabi.İnsanlar medet umuyor ama.Bu talep bile #çöküşdönemi nin bir ispatı. Mafyanın önünde eğildikleri kadar bilimin,ilmin önünde eğilmediler.Mafyaya güven olsaydı... Kalsın onun ne kadar istersem o kadar, ne zaman istersem o zaman anlatırım havaları. Millet açsın gözünü de kendi görsün.
Ona verilen cevaplar arasında aklımda sigorta, yazıcı sesi, anam... gibi şeyler kaldı. Daha yapacak bir şeyi kalmadı onun.E tabi.İnsanlar medet umuyor ama.Bu talep bile #çöküşdönemi nin bir ispatı. Mafyanın önünde eğildikleri kadar bilimin,ilmin önünde eğilmediler.
Bu röportajı izlemelisiniz .
Bu bizim köprüden önceki son çıkışımız .
Bir video izledim geçen aylarda. Festival gibi bir ortamda bir genç kamerayı açmış, arkadaşlarına, dünya üzerinde en çok konuşulan dili sordu. Hemen her genç farklı farklı cevap verdi. Yüzleri gözleri boyalı, alkol almışlar çakırkeyf olmuşlar, akranlarıyla eğleniyorlar ve dünyadan haberleri yok. Öyle imrendim ki. Biz niye refahın viyanadaki oy oranını biliyoruz? Bilmek zorunda hissediyoruz? Cografya gerçekten kadermiş ama bu kaderi değiştireceğiz.Viyana'da vs. çok oyu varmış Refah'ın. Cem Küçücük öyle diyor. Hayır Avrupa'da yaşayıp benim buradaki hayatıma karar verme hakkını kabul edemiyorum.
Cumhur ittifakı Hudapar ile anlaşmaya varmış.Bizi bekleyen tehlikeyi düşünmek bile istemiyorum artık.Bu bizim köprüden önceki son çıkışımız .
Çocuklar, ergenler mutlu mutlu yaşasa. Siyasetçilerin adını bile bilmese. Gelecek hayali kursa, yaşlarının dertlerine odaklansa. Siyasetçiler sıradan birer memur gibi işlerini yapsa, seçtik seçeceğiz seçmiyoruz diye tepemizde olmasa. Kısacık hayatı zehir etmeseler de iki film izlesek, insan gibi çalışıp kazansak, insan gibi yaşasak, saygı görsek...Bir video izledim geçen aylarda. Festival gibi bir ortamda bir genç kamerayı açmış, arkadaşlarına, dünya üzerinde en çok konuşulan dili sordu. Hemen her genç farklı farklı cevap verdi. Yüzleri gözleri boyalı, alkol almışlar çakırkeyf olmuşlar, akranlarıyla eğleniyorlar ve dünyadan haberleri yok. Öyle imrendim ki. Biz niye refahın viyanadaki oy oranını biliyoruz? Bilmek zorunda hissediyoruz? Cografya gerçekten kadermiş ama bu kaderi değiştireceğiz.
Yeniden Refah da eklenince tam olacak. Yüzüncü yılın sınavını verecek Cumhuriyet. 29 Ekim'de ya kutlamalar yapılacak ya...Cumhur ittifakı Hudapar ile anlaşmaya varmış.Bizi bekleyen tehlikeyi düşünmek bile istemiyorum artık.
Yanlız burada küçümsenen siz siniz
Hizbullah'ı destekleyen bir siyasi partinin Devlet yönetiminde söz sahibi olması,gelinebilecek son nokta artık.Bu son şansımız,ya bir saltanat hakim olacak ya da Cumhuriyet.Yeniden Refah da eklenince tam olacak. Yüzüncü yılın sınavını verecek Cumhuriyet. 29 Ekim'de ya kutlamalar yapılacak ya...
Banada laf atmış kendi kaşındiBütün sırrı bozdun