Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu herkesin dilinde, korkma çiçeğim.Pamuk msj atmak istedim atamadim, gene de yazdiginiza cizdiginize dikkat edin nette, neler duyuyoruz
Teröris(t) ve yandaşla girdin, yallah'la devam ettin. Çok duydun değil mi yallah Arabistan'a, sözünü. Klişelerin hepsini tükettin. Başka bir şey çıkmaz senden biliyorsun değil mi?Allah Allah. Bak sen. Sen bizi İran’a gönderiyorsun arkadaşta uzaya gönderiyor o ne olacak
Varı yoğu o kadar. İki cümle kuramaz fikrini savunmak için.Teröris(t) ve yandaşla girdin, yallah'la devam ettin. Çok duydun değil mi yallah Arabistan'a, sözünü. Klişelerin hepsini tükettin. Başka bir şey çıkmaz senden biliyorsun değil mi?
Ya deli misiniz, çaldıkları helal olsun diyecek kadar kafayi kirmiş, şuuru kaybetmisle niye didişip vakit harcıyorsunuz?
Haydi hep beraber develerimize hendek atlatmaya gidelim.Ya deli misiniz, çaldıkları helal olsun diyecek kadar kafayi kirmiş, şuuru kaybetmisle niye didişip vakit harcıyorsunuz?
Daha kolay tabii kiHaydi hep beraber develerimize hendek atlatmaya gidelim.
Bir kişinin bile acaba diye aklında soru işareti oluşsa kar sayarımYa deli misiniz, çaldıkları helal olsun diyecek kadar kafayi kirmiş, şuuru kaybetmisle niye didişip vakit harcıyorsunuz?
Aklinda ? Uzay boşluğuna mesaj yollasan reaksiyon alma ihtimalin daha kuvvetli bxhxhhxBir kişinin bile acaba diye aklında soru işareti oluşsa kar sayarım.
Bi kişi olsa neyse diyeceğim ama böyle bir kitle varYa deli misiniz, çaldıkları helal olsun diyecek kadar kafayi kirmiş, şuuru kaybetmisle niye didişip vakit harcıyorsunuz?
Helali hoş olsun dedi. Oluşma ihtimali var mi sence? Bu kadarını burada ilk kez görüyorum.Bir kişinin bile acaba diye aklında soru işareti oluşsa kar sayarım
Babasının parasini helal ediyo sankiHelali hoş olsun dedi. Oluşma ihtimali var mi sence? Bu kadarını burada ilk kez görüyorum.
()Haydi hep beraber develerimize hendek atlatmaya gidelim.
Evet bu arkadaş uç noktada biraz Körü körüne inanmayı marifet sanıyorlar.Helali hoş olsun dedi. Oluşma ihtimali var mi sence? Bu kadarını burada ilk kez görüyorum.
Biz koyun mu atlatıcaz
Terörist?yandaş?aynı kafa?sabahın 03:00 ü ve kahkaha attırdın afferim sana böyle devam et..gerçekten çok enteresan bir düşünce tarzınız varTabi ki sonuna kadar Cumhur ittifakı. Teröris ve yandaşlarıyla aynı kafada olmak söz konusu bile değil