- 1 Mart 2007
- 6.009
- 12.278
- 37
Onlar gittikten yıllar sonra çıkar o süpürdükleri piyasaya.. Bu sefer savundukları kandırıldık diyecekHalı altına süpürdüler sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlar gittikten yıllar sonra çıkar o süpürdükleri piyasaya.. Bu sefer savundukları kandırıldık diyecekHalı altına süpürdüler sadece
Senden benden daha fazla onlara lanet okumazlarsa bende bir şey bilmiyorumOnlar gittikten yıllar sonra çıkar o süpürdükleri piyasaya.. Bu sefer savundukları kandırıldık diyecek
İstanbulluların Ekrem’e okudukları gibimiSenden benden daha fazla onlara lanet okumazlarsa bende bir şey bilmiyorum
Orası tescilli. Zaten birinci gün kahraman ikinci gün hain ilan etmede millet olarak üstümüze yokSenden benden daha fazla onlara lanet okumazlarsa bende bir şey bilmiyorum
Yavrum evladım sen yazdıkça millet ittifakının yukarıda oyu artıyor 697 olmuşİstanbulluların Ekrem’e okudukları gibimi
Burda cinnet gecirmiyo musunuz siz?ZEhir zıkkım olsun
Felaketleri olsun
Depremde enkaz altında kalanların ahları onların üstüne olsun
Sen kimsin be bizi ülkemizden kovuyorsun? Bu ülkede bu sınırlarda laik yaşayacağız. Aksini isteyen için hazırda İran var.Bence siz yallah Avrupa’ya
He vallahi geçiriyorsun şekilde olduğu gibiBurda cinnet gecirmiyo musunuz siz?
Hayatta durmam bu topikteHe vallahi geçiriyorsun şekilde olduğu gibi
Akıl mı?Biz ona aklın yolu bir diyoruz ama sen neye sayarsan say
Allah Allah. Bak sen. Sen bizi İran’a gönderiyorsun arkadaşta uzaya gönderiyor o ne olacakSen kimsin be bizi ülkemizden kovuyorsun? Bu ülkede bu sınırlarda laik yaşayacağız. Aksini isteyen için hazırda İran var.
Arada bakayım diyorum okuyayım birkaç sayfa bakmışım olayayın içindeyimHayatta durmam bu topikte
Harun Tekin'in dediği gibi cumhuriyetin 100. yılında bu topraklara yakışmayan her şey gidecek. İster uzaya gidin ister İran'a. Demokratik, laik, Atatürkçü bir Türkiye olacağız 100. Yılımızda. Cumhuriyet Bayramini coşkuyla kutlayacağız. Sizler sinirden ağlarken bizler bayrağımızı sallayacağız.Allah Allah. Bak sen. Sen bizi İran’a gönderiyorsun arkadaşta uzaya gönderiyor o ne olacak
Sen kimsinki insanları terör diye yaftalıyorsunAllah Allah. Bak sen. Sen bizi İran’a gönderiyorsun arkadaşta uzaya gönderiyor o ne olacak
Kuzum maalesef ki görünen köy kılavuz istemiyor istesende istemesende durum bu. Kimin borusu ötüyor görüyorsun o yüzden geç boş laflarıHarun Tekin'in dediği gibi cumhuriyetin 100. yılında bu topraklara yakışmayan her şey gidecek. İster uzaya gidin ister İran'a. Demokratik, laik, Atatürkçü bir Türkiye olacağız 100. Yılımızda. Cunhuriyet bayramini coşkuyla kutlayacağız. Sizler sinirden ağlarken bizler bayrağımızı sallayacağız.
Gel kiz opucem , gece gece icim acildi, mutlu oldumHarun Tekin'in dediği gibi cumhuriyetin 100. yılında bu topraklara yakışmayan her şey gidecek. İster uzaya gidin ister İran'a. Demokratik, laik, Atatürkçü bir Türkiye olacağız 100. Yılımızda. Cumhuriyet Bayramini coşkuyla kutlayacağız. Sizler sinirden ağlarken bizler bayrağımızı sallayacağız.
Ne kuzusu be? Git çocuğuna kuzum de. Savunabildiğin tek bir argüman dahi yok. Çaldılarsa helal olsun diyecek kadar da sıyırmışsın kafayı. Konuşamıyorsun, yazamıyorsun, fikirsizsin.Kuzum maalesef ki görünen köy kılavuz istemiyor istesende istemesende durum bu. Kimin borusu ötüyor görüyorsun o yüzden geç boş lafları
Canımın içisin. Geçecek bugünler. içini daha da rahatlatacak bir şey daha var. YARGILANACAKLAR!Gel kiz opucem , gece gece icim acildi, mutlu oldum
Pamuk msj atmak istedim atamadim, gene de yazdiginiza cizdiginize dikkat edin nette, neler duyuyoruzCanımın içisin. Geçecek bugünler. içini daha da rahatlatacak bir şey daha var. YARGILANACAKLAR!