- 9 Şubat 2010
- 17.834
- 39.761
O kadar geç zamana bırakırlar mı ki, kan kaybediyorlar.Ekim-Kasım gibi olur bence
Türkiye bazı insanlar kabul etmese de ekonomik olarak kötü durumda. Enflasyon çok yüksek. Bu gibi durumlarda durum daha da kötüleşmeden hükümetler erken seçim kararı alabiliyor. Bu seçim de gördük ki insanlar Cumhur İttifakına tepki gösterdi. Hayatta vermem dedikleri Chp li adaylara oy verdi. Ben erken seçim olacağını düşünüyorum çünkü hiç iyiye gitmiyoruzAy nası yanii?
Kırmızı çok yakışmış haritamıza
Yorumları okuyun, çok eğlendim
Kornalar var burada, çarşıya çok yakın olmamama rağmen duyuyorum. Çanakkalede hezimete uğradılar. Bülent turanın mekanı bile gitti ellerindenNe silah sesi var ne de koyduk mu naraları
Müneccim misin be kadınBen İstanbul ve Ankara nin değişmeyeceğini düşünüyorum. hatta bazı illerdde AKP belediye başkanlığı yerini iyi/chp ye devredecek gibi geliyor
Siyasi cahilim.Türkiye bazı insanlar kabul etmese de ekonomik olarak kötü durumda. Enflasyon çok yüksek. Bu gibi durumlarda durum daha da kötüleşmeden hükümetler erken seçim kararı alabiliyor. Bu seçim de gördük ki insanlar Cumhur İttifakına tepki gösterdi. Hayatta vermem dedikleri Chp li adaylara oy verdi. Ben erken seçim olacağını düşünüyorum çünkü hiç iyiye gitmiyoruz
Bugün bi badem fındık fiyatlarına baktım yine maşallahları var çekirdek gibi kuruyemiş yiyen ben öyle mal mal fiyatlara bakıyorum dün gece kitap aldım o fiyatlar ne öyle ee kitap okumucaz kuruyemiş yemicez kuaför desen fiyatlar uçuyor elimize ipi alıp kendimiz mi alıcaz bu ne beee saymakla bitmez oy atarsam şerefsizim
Ekonominin kötü olduğu ve hükümetin kan kaybettiği durumlarda mevcut hükümet erken seçime gidebiliyormuş. Siyaset yorumcuları bugünkü gibi bir tablo olursa Erdoğan'ın erken seçim kararı alabileceğini yazmışlar.Siyasi cahilim.
Erken seçimin hükümete faydası ne? Zaten iktidardalar. Neden yapsınlar?
Nedense ben son saniyesine kadar görevde kalacağını düşünüyorum. Tekrar seçilmeyeceği garanti gibi şu an. Ayrıca hepimiz biliyoruz ki aziz nesinin malum karakteri bu adamın kehaneti gibiEkonominin kötü olduğu ve hükümetin kan kaybettiği durumlarda mevcut hükümet erken seçime gidebiliyormuş. Siyaset yorumcuları bugünkü gibi bir tablo olursa Erdoğan'ın erken seçim kararı alabileceğini yazmışlar.
Görebilir miyiz o günleri. Şöyle yedi ceddinin yedi kıtadaki mal varlığına el konulsun, hepsi vatana ihanetten yargılansınYargılanacak. Öyle kolay değil gidiyorum deyip gitmek.
Tıpkısının aynısıNedense ben son saniyesine kadar görevde kalacağını düşünüyorum. Tekrar seçilmeyeceği garanti gibi şu an. Ayrıca hepimiz biliyoruz ki aziz nesinin malum karakteri bu adamın kehaneti gibi
Kentmeydaninda kutlama var Bozbey BAŞKANIMIZIN belki oraya gitmistirNiloyatospikk böyle bir gecede banlı olur mu insan kız, kime verdin oyunu, dönünce söyle, bak çok merak ettim
AhahahahMüneccim misin be kadın
Öngörü de tencetesiz kaldım anne gibi olun