- 21 Kasım 2017
- 27.564
- 120.491
Park gibisi var mı beeHalbuki insan istiyor ki alalım çekirdeğimizi, kitabımızı
Gidelim bir "parka"
Hem çitleyelim hem kitabımızı okuyalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Park gibisi var mı beeHalbuki insan istiyor ki alalım çekirdeğimizi, kitabımızı
Gidelim bir "parka"
Hem çitleyelim hem kitabımızı okuyalım
Bence o işten yırtarlar yargı fılan hıc sanmıyorumGörebilir miyiz o günleri. Şöyle yedi ceddinin yedi kıtadaki mal varlığına el konulsun, hepsi vatana ihanetten yargılansın
Ben sosyal medya da ve kk da duvarımda paylaştımAşk olsun kimse meşhur repliği yazmamış ben yazayım OOOOHHHHHH
Sonraki secim mehmet simsek i dinlemeyecek, emekliye memura zammı verecekler, asgari ücrete zam yapacaklar yine alacaklar seçimi bence...enflasyon da seçim sonrasının konusu olur artıkNedense ben son saniyesine kadar görevde kalacağını düşünüyorum. Tekrar seçilmeyeceği garanti gibi şu an. Ayrıca hepimiz biliyoruz ki aziz nesinin malum karakteri bu adamın kehaneti gibi
Imf borç verirse o iş yaş. Imf borç verdiği ülkeleri denetler, öyle kafana göre para basıp dağıtamazsın para basmak enflasyonu yükseltir çünkü. O ülkenin istatistik kurumu bütün verileri doğru açıklamak zorunda kalır. Dövizi baskılamak için de müdahale edemezsin gerçek değeri neyse ona çıkar. O yüzden IMF’den borç almamak için aylardır ülke ülke geziyorlar ama kimse vermezse mecbur imf’den borç alacaklar.Sonraki secim mehmet simsek i dinlemeyecek, emekliye memura zammı verecekler, asgari ücrete zam yapacaklar yine alacaklar seçimi bence...enflasyon da seçim sonrasının konusu olur artık
Bence para yok yani halka ayıracak para yok. Saraya ya da başka yerlere var ama...Sonraki secim mehmet simsek i dinlemeyecek, emekliye memura zammı verecekler, asgari ücrete zam yapacaklar yine alacaklar seçimi bence...enflasyon da seçim sonrasının konusu olur artık
Hacı annem eminenin çantalarına saatlerine altın varraklı taharet musluklarına var.Bence para yok yani halka ayıracak para yok. Saraya ya da başka yerlere var ama...
Niye hatırlatıyonuz gözümün önüne geliyor tam böyle zihnimi temizliyorum Allah Allah ya.Aşk olsun kimse meşhur repliği yazmamış ben yazayım OOOOHHHHHH
Elif abla 9292992929 mesaja ulaşan siyaset topici tarihinde ilk kez gelip bunu yazmanFark çok az % 2-2,5 cıvarı
Altin varak önemli ama, ne o öyle fakir fakirHacı annem eminenin çantalarına saatlerine altın varraklı taharet musluklarına var.
Ozellestirilecek bir şey kalmadı sözü dün gibi aklımda, yine zam yapıldı, enflasyon katlandı vsBence para yok yani halka ayıracak para yok. Saraya ya da başka yerlere var ama...
Itibardan mütevellit bunlar.Hacı annem eminenin çantalarına saatlerine altın varraklı taharet musluklarına var.
Ohohoho nasıl noel baba belirsinOh diyeni engelliyomuşum. Yeter artık gözümün önünde belirmesini istemiyorum.