- 8 Nisan 2017
- 56.746
- 296.445
Bende beklemiştim bir anket ama yok ..bence kimsenin umudu da yokAnket acilmamis,hareketlilik yok ve bence son 20 yilin en sönük yerel secimi.
Kesinlikle zerre beklentim yok benim de.Bende beklemiştim bir anket ama yok ..bence kimsenin umudu da yokulkecek umuttan uzaklasttik
Haydi tüm erzurumu ikametini istanbula almaya davet ediyoruzBugun ulkenin Milli Egitim Bakani Erzurumda Istanbul belediye baskan adayi icin oy istedi ya.Soylenecek tek kelime daha yok.Cidden acınası haldeyiz !!!
Son acilan seçim topigi burası:)Yerel secim topiği goremedim hanimlar????
Aa cok hareketsiz olunca şaşırdımSon acilan seçim topigi burası:)
Offff daraltma içimi şimdi, iki sevindiydik. Önümüzdeki 5 yıl Buradan çıkacak anket sonucu çok belli benceMeğer bu işin sırrı sayfalarca konuşmak tartışmak değilmiş. Sessiz sessiz takılınca değişti bir şeylerki ben en baştan beri buradaki anketin tam tersi çıkıyor demiştim
Bakın bir sonraki seçimde hatırlatcam bu yazdığımı asdasfhdfj
Allah aşkına hazirandan sonra olsun. Dün gece '2 hazirana erken seçim tarihi koyabilirlermiş' diye bir dedikodu duydum, aklımı kaçıracaktım. Oğlan lgs'ci, 9 haziranda ünv sınavı var yeğen ona aday, çocuklarımızı harcamasınlar.Erken seçime gidebiliriz
Ekim-Kasım gibi olur benceAllah aşkına hazirandan sonra olsun. Dün gece '2 hazirana erken seçim tarihi koyabilirlermiş' diye bir dedikodu duydum, aklımı kaçıracaktım. Oğlan lgs'ci, 9 haziranda ünv sınavı var yeğen ona aday, çocuklarımızı harcamasınlar.
Ay nası yanii?Erken seçime gidebiliriz