Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
En ucuz 5 günlük oteller bile 30 binden başlıyor nerdeyse.
5 günlük 30 bin bile hayal oldu. Balayına gittiğim " Balıkesir " ve 5 yıldızlı olmayan bir otel, 3 gün için 25 bin fiyat çekti. Şoklar içerisindeyim. 2021de alkolde dahil 3 gece 4 gün için 2500 ödemiştik. O dönem asgari ücret 2 bile yoktu belki. Ama 1 aylık maaşla gidebiliyorduk mis gibi. Şuan 1 aylık maaş ev geçindirmiyor. Burda gelmiş kadın bana maval okuyor. 40 bin TL bin dolar yada Euro karşılığı nedir ki hem uçak bileti hem tatil karşılasın ? Kimi yiyor bunlar kimi kandırıyorlar?

5 günlük 30 bin bile hayal oldu. Balayına gittiğim " Balıkesir " ve 5 yıldızlı olmayan bir otel, 3 gün için 25 bin fiyat çekti. Şoklar içerisindeyim. 2021de alkolde dahil 3 gece 4 gün için 2500 ödemiştik. O dönem asgari ücret 2 bile yoktu belki. Ama 1 aylık maaşla gidebiliyorduk mis gibi. Şuan 1 aylık maaş ev geçindirmiyor. Burda gelmiş kadın bana maval okuyor. 40 bin TL bin dolar yada Euro karşılığı nedir ki hem uçak bileti hem tatil karşılasın ? Kimi yiyor bunlar kimi kandırıyorlar?
Hatta eylül ayının ortalarına baktım onda bile yer yoktu üstelik.
Geçtiğimiz 2 sene kızımla gidiyorduk torunla beraber 2 ücret ödüyorduk 13 civarı filandı bu sene en az 30 dendi buna uçak ve havaalanı transferi hariç tabi gene o bile rahat ödeniyordu.
Bahsettiğin kişiyi merak ettim bildiğimiz birimi yoksa.
Tatil ciddi hayal oldu artık.

Hatta eylül ayının ortalarına baktım onda bile yer yoktu üstelik.
Geçtiğimiz 2 sene kızımla gidiyorduk torunla beraber 2 ücret ödüyorduk 13 civarı filandı bu sene en az 30 dendi buna uçak ve havaalanı transferi hariç tabi gene o bile rahat ödeniyordu.
Bahsettiğin kişiyi merak ettim bildiğimiz birimi yoksa.
Tatil ciddi hayal oldu artık.
Öğretmenmiş birkaç sayfa önce yazmış

Camii yaptıracağına çalışanlara daha iyi bir maaş verse olmuyor tabi :110: Gaziantepli olduğum için yazıyorum bizim mahallede 3 tane camii vardı. Mahallede kadın erkek herkes gitse 3 taneyi dolduramaz, bir tane yetiyordu zaten. Camii yaptırmak karın doyurmuyor işçiler ne yapsın camii yi... Şireci üzülüyormuş bir de :olamaz:

Allah allah ilk defa görüyorum islami kart
Kartın islamisi nasıl olur ,abdest alıp namaza durması lazım benim mantığımla 😂
Uygulaması da var oraya koymuşlar bazı özellikler, dini kullanarak insanları daha nasıl sömürürüz diye düşünmüş biri. Uygulamaya baktım otosadaka var :KK53:

Uygulaması da var oraya koymuşlar bazı özellikler, dini kullanarak insanları daha nasıl sömürürüz diye düşünmüş biri. Uygulamaya baktım otosadaka var :KK53:
Dümdüz gerizekalılık 😂😂
Dolarla zekat vereyim,dolar yükseldikçe sevabım da artar mı diye soran olmuştu 😂aynısı

X