Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
En ucuz 5 günlük oteller bile 30 binden başlıyor nerdeyse.
5 günlük 30 bin bile hayal oldu. Balayına gittiğim " Balıkesir " ve 5 yıldızlı olmayan bir otel, 3 gün için 25 bin fiyat çekti. Şoklar içerisindeyim. 2021de alkolde dahil 3 gece 4 gün için 2500 ödemiştik. O dönem asgari ücret 2 bile yoktu belki. Ama 1 aylık maaşla gidebiliyorduk mis gibi. Şuan 1 aylık maaş ev geçindirmiyor. Burda gelmiş kadın bana maval okuyor. 40 bin TL bin dolar yada Euro karşılığı nedir ki hem uçak bileti hem tatil karşılasın ? Kimi yiyor bunlar kimi kandırıyorlar?

Hatta eylül ayının ortalarına baktım onda bile yer yoktu üstelik.
Geçtiğimiz 2 sene kızımla gidiyorduk torunla beraber 2 ücret ödüyorduk 13 civarı filandı bu sene en az 30 dendi buna uçak ve havaalanı transferi hariç tabi gene o bile rahat ödeniyordu.
Bahsettiğin kişiyi merak ettim bildiğimiz birimi yoksa.
Tatil ciddi hayal oldu artık.

Öğretmenmiş birkaç sayfa önce yazmış

Camii yaptıracağına çalışanlara daha iyi bir maaş verse olmuyor tabi Gaziantepli olduğum için yazıyorum bizim mahallede 3 tane camii vardı. Mahallede kadın erkek herkes gitse 3 taneyi dolduramaz, bir tane yetiyordu zaten. Camii yaptırmak karın doyurmuyor işçiler ne yapsın camii yi... Şireci üzülüyormuş bir de

Allah allah ilk defa görüyorum islami kart
Kartın islamisi nasıl olur ,abdest alıp namaza durması lazım benim mantığımla
Uygulaması da var oraya koymuşlar bazı özellikler, dini kullanarak insanları daha nasıl sömürürüz diye düşünmüş biri. Uygulamaya baktım otosadaka var

Uygulaması da var oraya koymuşlar bazı özellikler, dini kullanarak insanları daha nasıl sömürürüz diye düşünmüş biri. Uygulamaya baktım otosadaka var
Dümdüz gerizekalılık
Dolarla zekat vereyim,dolar yükseldikçe sevabım da artar mı diye soran olmuştu aynısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…