- 22 Eylül 2022
- 5.641
- 15.945
5 günlük 30 bin bile hayal oldu. Balayına gittiğim " Balıkesir " ve 5 yıldızlı olmayan bir otel, 3 gün için 25 bin fiyat çekti. Şoklar içerisindeyim. 2021de alkolde dahil 3 gece 4 gün için 2500 ödemiştik. O dönem asgari ücret 2 bile yoktu belki. Ama 1 aylık maaşla gidebiliyorduk mis gibi. Şuan 1 aylık maaş ev geçindirmiyor. Burda gelmiş kadın bana maval okuyor. 40 bin TL bin dolar yada Euro karşılığı nedir ki hem uçak bileti hem tatil karşılasın ? Kimi yiyor bunlar kimi kandırıyorlar?En ucuz 5 günlük oteller bile 30 binden başlıyor nerdeyse.
Sağlık derdimizi anlatabilmek için Arapça öğrenmek zorunda da kalacak mıyız acabaÜlkenin sağlıkçıları atama bekleye dursun..
Bunun için 2019 dan beri halk eğitim ders veriyor onlara zaten.Sağlık derdimizi anlatabilmek için Arapça öğrenmek zorunda da kalacak mıyız acaba
Bir çoğu hala konuşamıyor kiBunun için 2019 dan beri halk eğitim ders veriyor onlara zaten.
Suriyeli vatandaşlara Türkçe dil eğitimleri başlıyor
Çok umrunda olduklarını da sanmıyorum biz yurt dışı için dil sınavına girip yeterli not almaya çabalaya duralım.Bir çoğu hala konuşamıyor ki
Orta gelir bırakmışlar mı ki? Ben çocuğumun okul formunda bile artık gelir düzeyine alt işaretliyorum eskiden ortaydık, şimdi orta kısım hep alt.
Hatta eylül ayının ortalarına baktım onda bile yer yoktu üstelik.5 günlük 30 bin bile hayal oldu. Balayına gittiğim " Balıkesir " ve 5 yıldızlı olmayan bir otel, 3 gün için 25 bin fiyat çekti. Şoklar içerisindeyim. 2021de alkolde dahil 3 gece 4 gün için 2500 ödemiştik. O dönem asgari ücret 2 bile yoktu belki. Ama 1 aylık maaşla gidebiliyorduk mis gibi. Şuan 1 aylık maaş ev geçindirmiyor. Burda gelmiş kadın bana maval okuyor. 40 bin TL bin dolar yada Euro karşılığı nedir ki hem uçak bileti hem tatil karşılasın ? Kimi yiyor bunlar kimi kandırıyorlar?
Öğretmenmiş birkaç sayfa önce yazmışHatta eylül ayının ortalarına baktım onda bile yer yoktu üstelik.
Geçtiğimiz 2 sene kızımla gidiyorduk torunla beraber 2 ücret ödüyorduk 13 civarı filandı bu sene en az 30 dendi buna uçak ve havaalanı transferi hariç tabi gene o bile rahat ödeniyordu.
Bahsettiğin kişiyi merak ettim bildiğimiz birimi yoksa.
Tatil ciddi hayal oldu artık.
Tmamdır çok sağolÖğretmenmiş birkaç sayfa önce yazmış
Şimdi gördüm okudum.Öğretmenmiş birkaç sayfa önce yazmış
Kredi kartımı bu şimdi,bide yazısıda var üstünde
Allah allah ilk defa görüyorum islami kart
Uygulaması da var oraya koymuşlar bazı özellikler, dini kullanarak insanları daha nasıl sömürürüz diye düşünmüş biri. Uygulamaya baktım otosadaka varAllah allah ilk defa görüyorum islami kart
Kartın islamisi nasıl olur ,abdest alıp namaza durması lazım benim mantığımla
Dümdüz gerizekalılıkUygulaması da var oraya koymuşlar bazı özellikler, dini kullanarak insanları daha nasıl sömürürüz diye düşünmüş biri. Uygulamaya baktım otosadaka var