- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
Ne olduysa seçimden sonra daha cok oldu nasılsa bi 5 yıl daha artık iktidardayiz deyip bastılar zammıNe sorunu var sence? 3 ay onceden bugune bu kadar buyuk ne degisti? Alim gucu sahti sahbaz mi oldu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne olduysa seçimden sonra daha cok oldu nasılsa bi 5 yıl daha artık iktidardayiz deyip bastılar zammıNe sorunu var sence? 3 ay onceden bugune bu kadar buyuk ne degisti? Alim gucu sahti sahbaz mi oldu?
Halbusu hic belli degildi bunu yapacaklariNe olduysa seçimden sonra daha cok oldu nasılsa bi 5 yıl daha artık iktidardayiz deyip bastılar zammı
Evet haklısınızHalbusu hic belli degildi bunu yapacaklari
Dünyada gıda fiyatları son bir yılda %11,8 gerilerken, Türkiye'de %61 yükseldi.(zam haber)
Ayrıca kaskoya %140 zam gelmiş
Tabii TOGG kırmızı çizgimiz... Yine de diğerleri gibi susmadın gelip yazdın ya bu konuda helal olsun Niloya bacımSen çok çabaladın hakkını yiyemem çok öpüyorum seni ama bir daha oy yok emin ol belediye seçimleri gelince hatırlat Arap memleketlerine Togg hediye etmek nedir sinirlerim nasıl zıpladı görünce bir bilsen
Sen ülkedeki sattıkları arazileri görsen. 61 bin mt2 varlıkları 2003 yılından sonra 12 milyon mt2 oldu. (Tabiki mütekabiliyet yasası çıkardıkları için) Keşke sadece togg hediye edilseydi. Arazilerimiz parsellenmeseydi.Sen çok çabaladın hakkını yiyemem çok öpüyorum seni ama bir daha oy yok emin ol belediye seçimleri gelince hatırlat Arap memleketlerine Togg hediye etmek nedir sinirlerim nasıl zıpladı görünce bir bilsen
Neden susayım canım benim seçimden önce de ne düşünüyorsam onu yazdım asla ama asla oy yok belediye seçimlerinde Bursa şehir merkezinde otopark parası Allahim berbat bir rakam taksi kullanıyorum artık böyle berbat bir ücret olamaz yaniTabii TOGG kırmızı çizgimiz... Yine de diğerleri gibi susmadın gelip yazdın ya bu konuda helal olsun Niloya bacım
Aynen öyle yiye yiye bitiremediler toprak doyuracak gözlerini onların yer gök yabancı oldu eski Bursali olarak yeminle gençliğimdeki yılları özlüyorum ya köye gidicem yerlesicem bıktım insan kalabaligindan trafikten şehirdenSen ülkedeki sattıkları arazileri görsen. 61 bin mt2 varlıkları 2003 yılından sonra 12 milyon mt2 oldu. (Tabiki mütekabiliyet yasası çıkardıkları için) Keşke sadece togg hediye edilseydi. Arazilerimiz parsellenmeseydi.
Kanal İstanbul'u da yapar öyle gider..
Motorlu tasit vergisini bile cifter cifter almaya karar verdiler. Kasko ucmus cok muSöylemesi ayıp aracimi geçen ekimde yenilemek istedim sigortacı arkadaşım dedi ki kasko fiyatını duyarsan asla almazsın. Yahu kaç para tutacak dedim en ucuzu 307.000 TL senelik kasko fiyatı verdi, içinde komisyon yok bana özel fiyat ve yaklaşık 10 ay önce yani daha zamlar gelmemişti. Tekneyi kasko yaptırdım bir sene önceki kasko fiyatının tam 6 kati ücrete.simdi ooo kaskosu bu kadarsa araba kac paradır, oooo teknesi de varmış dersiniz. Demeyin lütfen
Neyse ben yatayım, iyi uykular Türkiye
Gecen bi yerde arabin biri parsel parsel reklam yapiyodu. Araplar kapatti bile oralari bence.Sen ülkedeki sattıkları arazileri görsen. 61 bin mt2 varlıkları 2003 yılından sonra 12 milyon mt2 oldu. (Tabiki mütekabiliyet yasası çıkardıkları için) Keşke sadece togg hediye edilseydi. Arazilerimiz parsellenmeseydi.
Kanal İstanbul'u da yapar öyle gider..
Sen ikna edilememişsin ama bundan sonra bu düşüncen ile sen ikna edersin çevreni umarımAynen öyle yiye yiye bitiremediler toprak doyuracak gözlerini onların yer gök yabancı oldu eski Bursali olarak yeminle gençliğimdeki yılları özlüyorum ya köye gidicem yerlesicem bıktım insan kalabaligindan trafikten şehirden
Maalesef öyle. O reklam sonucu Ümit özdağ sadece arazi kullanım hakkı verin. Satmayın arazimizi diye isyan etmişti.Gecen bi yerde arabin biri parsel parsel reklam yapiyodu. Araplar kapatti bile oralari bence.
Beter olunSorun var kardeşim hem de çok büyük bir sorun var bakalım ne olacak zaman ne gösterecek göreceğiz
Bu sene biz depremzede olduğumuz için bizden MTV almadılar sağolsunlar! Size geçirdiler yani onu da bize kendileri lütfetmedi.Motorlu tasit vergisini bile cifter cifter almaya karar verdiler. Kasko ucmus cok mu
Asıl şimdi tartışmamız lazım, takım tutar gibi parti tutan insanlar yüzünden hayatımız Rus romanlarına döndüArtık tartışmak anlamsız seçim bitti iş işten geçti