Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Dünyada gıda fiyatları son bir yılda %11,8 gerilerken, Türkiye'de %61 yükseldi.(zam haber)
Ayrıca kaskoya %140 zam gelmiş🙄

Söylemesi ayıp aracimi geçen ekimde yenilemek istedim sigortacı arkadaşım dedi ki kasko fiyatını duyarsan asla almazsın. Yahu kaç para tutacak dedim en ucuzu 307.000 TL senelik kasko fiyatı verdi, içinde komisyon yok bana özel fiyat ve yaklaşık 10 ay önce yani daha zamlar gelmemişti. Tekneyi kasko yaptırdım bir sene önceki kasko fiyatının tam 6 kati ücrete.simdi ooo kaskosu bu kadarsa araba kac paradır, oooo teknesi de varmış dersiniz. Demeyin lütfen tekne değil kayık, balıkçı sandalı

Neyse ben yatayım, iyi uykular Türkiye

Son düzenleme:
Sen çok çabaladın hakkını yiyemem çok öpüyorum seni 😘ama bir daha oy yok emin ol belediye seçimleri gelince hatırlat Arap memleketlerine Togg hediye etmek nedir sinirlerim nasıl zıpladı görünce bir bilsen
Tabii TOGG kırmızı çizgimiz... Yine de diğerleri gibi susmadın gelip yazdın ya bu konuda helal olsun Niloya bacım

Sen çok çabaladın hakkını yiyemem çok öpüyorum seni 😘ama bir daha oy yok emin ol belediye seçimleri gelince hatırlat Arap memleketlerine Togg hediye etmek nedir sinirlerim nasıl zıpladı görünce bir bilsen
Sen ülkedeki sattıkları arazileri görsen. 61 bin mt2 varlıkları 2003 yılından sonra 12 milyon mt2 oldu. (Tabiki mütekabiliyet yasası çıkardıkları için) Keşke sadece togg hediye edilseydi. Arazilerimiz parsellenmeseydi.

Kanal İstanbul'u da yapar öyle gider..

Tabii TOGG kırmızı çizgimiz... Yine de diğerleri gibi susmadın gelip yazdın ya bu konuda helal olsun Niloya bacım
Neden susayım canım benim seçimden önce de ne düşünüyorsam onu yazdım asla ama asla oy yok belediye seçimlerinde Bursa şehir merkezinde otopark parası Allahim berbat bir rakam taksi kullanıyorum artık böyle berbat bir ücret olamaz yani

Sen ülkedeki sattıkları arazileri görsen. 61 bin mt2 varlıkları 2003 yılından sonra 12 milyon mt2 oldu. (Tabiki mütekabiliyet yasası çıkardıkları için) Keşke sadece togg hediye edilseydi. Arazilerimiz parsellenmeseydi.

Aynen öyle yiye yiye bitiremediler toprak doyuracak gözlerini onların yer gök yabancı oldu eski Bursali olarak yeminle gençliğimdeki yılları özlüyorum ya köye gidicem yerlesicem bıktım insan kalabaligindan trafikten şehirden

Söylemesi ayıp aracimi geçen ekimde yenilemek istedim sigortacı arkadaşım dedi ki kasko fiyatını duyarsan asla almazsın. Yahu kaç para tutacak dedim en ucuzu 307.000 TL senelik kasko fiyatı verdi, içinde komisyon yok bana özel fiyat ve yaklaşık 10 ay önce yani daha zamlar gelmemişti. Tekneyi kasko yaptırdım bir sene önceki kasko fiyatının tam 6 kati ücrete.simdi ooo kaskosu bu kadarsa araba kac paradır, oooo teknesi de varmış dersiniz. Demeyin lütfen

Neyse ben yatayım, iyi uykular Türkiye
Motorlu tasit vergisini bile cifter cifter almaya karar verdiler. Kasko ucmus cok mu

Gecen bi yerde arabin biri parsel parsel reklam yapiyodu. Araplar kapatti bile oralari bence.

Aynen öyle yiye yiye bitiremediler toprak doyuracak gözlerini onların yer gök yabancı oldu eski Bursali olarak yeminle gençliğimdeki yılları özlüyorum ya köye gidicem yerlesicem bıktım insan kalabaligindan trafikten şehirden
Sen ikna edilememişsin ama bundan sonra bu düşüncen ile sen ikna edersin çevreni umarım🙏

X