- 15 Şubat 2013
- 24.324
- 91.314
Yok be muratlarina erdiler ugrasmiyolarxirOnlar en son gelip "koyduk muuu" dedikten sonra işler b.mbok bir yere vardı yüzleri varsa gelsinler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok be muratlarina erdiler ugrasmiyolarxirOnlar en son gelip "koyduk muuu" dedikten sonra işler b.mbok bir yere vardı yüzleri varsa gelsinler.
Bırak Allasen, ben pişman oldum ilk kararımdan döndüğüme.Pişman mı oldun yoksa
Evet evet evet enerciiiiPişman mı oldun yoksa
İnanmamEvet evet evet enerciiii
İnan ki pişmanım ahh ahh niye beni ikna edemediniz sorarım size hııİnanmam
bir damacana su 70 TL yani 1 litre içme suyu 3.68 TL...
İnanmamİnan ki pişmanım ahh ahh niye beni ikna edemediniz sorarım size hıı
Sütün 24 olduğunu gördüğüm gün kandırıldıkİnanmam
Sütün 24 olduğunu gördüğüm gün kandırıldık
Kandırılmış olmayı sadece süt zammı ile anlamak... Gıdanın hepsi, ulaşım, akaryakıt. Kdv nin 20 olması a dan z ye zam demek ya zaten.Sütün 24 olduğunu gördüğüm gün kandırıldık
Zaten şu emojiyi hep kullanmandan oldu bunu kullanana kadar beni ikna etmeliydinbelediye seçimlerinde ıı ıhh dicem ama başkan da yardırıyor çalışırken hakkını yememek lazım ama ı ıh vermem bitti
En basitinden süt dedim be kardeşim hepsini biliyorum takip ediyorumKandırılmış olmayı sadece süt zammı ile anlamak... Gıdanın hepsi, ulaşım, akaryakıt. Kdv nin 20 olması a dan z ye zam demek ya zaten.
Sizin ordan baksam derdim ki bu ülkede kdv yi değiştiren başka hükümet görmedim deyip kandırıldık derdim. Süt ne yahu
Gülmeli emojili "Niye beni ikna etmediniz?" lafı kendine sinirdense sorun yok diyemiyorum tüm ülkeyi etkilediği içinEn basitinden süt dedim be kardeşim hepsini biliyorum takip ediyorum
Bir muhalif olarak suçlu benim tabikiZaten şu emojiyi hep kullanmandan oldu bunu kullanana kadar beni ikna etmeliydinbelediye seçimlerinde ıı ıhh dicem ama başkan da yardırıyor çalışırken hakkını yememek lazım ama ı ıh vermem bitti
Sorun var kardeşim hem de çok büyük bir sorun var bakalım ne olacak zaman ne gösterecek göreceğizGülmeli emojili "Niye beni ikna etmediniz?" lafı kendine sinirdense sorun yok diyemiyorum tüm ülkeyi etkilediği için
Sütlerin parasini da biz verelim olmadiBir muhalif olarak suçlu benim tabiki
Ne sorunu var sence? 3 ay onceden bugune bu kadar buyuk ne degisti? Alim gucu sahti sahbaz mi oldu?Sorun var kardeşim hem de çok büyük bir sorun var bakalım ne olacak zaman ne gösterecek göreceğiz
Sen çok çabaladın hakkını yiyemem çok öpüyorum seni ama bir daha oy yok emin ol belediye seçimleri gelince hatırlat Arap memleketlerine Togg hediye etmek nedir sinirlerim nasıl zıpladı görünce bir bilsenBir muhalif olarak suçlu benim tabiki