Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Teşekkürler ak parti, teşekkürler RTE, teşekkürler %52💫

Eklentiler

• IMG_20230717_120753.jpg
    IMG_20230717_120753.jpg
    116,2 KB · Görüntüleme: 59
Vergi Tipi Vergi Miktarı (TL)

S.K. EK MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ Toplam Borç 18.511,00

ben 9.250 Ocak ayında bu ay başında da 9.250 TL ödedim.

Zamanında ödediğim vergiyi benden bir daha neden alıyorsun? Ben bir kusur mu işledim? Vergi gününü mü kaçırdım ? Ne yaptım da bana bu cezai işlemi uyguluyorsun?

söyleyeceklerim budur...

Zamanında ödediğim vergiyi benden bir daha neden alıyorsun? Ben bir kusur mu işledim? Vergi gününü mü kaçırdım ? Ne yaptım da bana bu cezai işlemi uyguluyorsun?

söyleyeceklerim budur...
Cezai işlem değil bu ek vergiyi bir defaya mahsus getirdiler (kalıcı bile yapabilirler ilerde) ve genel bütçeye gelir olarak kaydedildi. 🤷‍♀️

Kasa boştu, bunlar ile açık kapanıyor.

söyleyeceklerim budur...
10 yaşından küçük araçların vergisi de yüksek oluyor böyle hurdaya binin diyor devlet bize😒

Mesela bunu izlediler mi izlerken sesini açıyorlar mi ya da hangi kafayla bakış açısıyla izleyip normalde ediyorlar.
Ben artık onların olayları ne şekilde ve nasıl algiladigni anlamak istiyorum.

Cezai işlem değil bu ek vergiyi bir defaya mahsus getirdiler (kalıcı bile yapabilirler ilerde) ve genel bütçeye gelir olarak kaydedildi. 🤷‍♀️

Kasa boştu, bunlar ile açık kapanıyor.

Eğer ben bunu ödemişsem ve bir daha benden alınmaya kalkikiyorsa bu cezadır bana göre tabi.

10 yaşından küçük araçların vergisi de yüksek oluyor böyle hurdaya binin diyor devlet bize😒

Araç sıfır....

Kesinlikle ekonomik krizde destek verelim ama ben taşın altına koyuyorsam her kes koyacak. Kamuda her müdürün altında bir makam otosu. Mesai arkadaşından me farkı vardı biri kendi aracı veya toplu taşıma ile işe giderken müdür bey araba ve özel şofer ile gitsin? Biri müdür oldu diye nedir bu lüks?

Arabası olanlara Allah yardım etsin🙏 Çifter çifter alınan MTV, ki kalıcı olabilir buna en bariz örnek 1 yıllığına diye başlayıp 24 yıldır ödediğimiz deprem vergisi +Trafik Sigortası + Kasko + yıllık bakım + yakıtı derken araban mı var derdin var🤷‍♀️
Akaryakıttaki ÖTV‘nin de arttırılmasıyla iğneden ipliğe her şeye zam gelecek, ki her şeyi her gün biraz daha pahalıya alıyoruz, şebeke suyumuz aşırı kireçli içilemez artezyen suyu olduğundan yemek, çay, içme vs için damacana su alıyoruz, 19 lt damacana su artan akaryakıt maliyetleri vs giderler yüzünden 15 gün içinde 3 kere zam yedi😬 Haftalık 120 lira olan içme suyu giderimiz 200 liraya çıktı, su hayati bir ihtiyaçtır ama sanırım bu gidişle onu bile damlalıkla tüketeceğiz.

Eğer ben bunu ödemişsem ve bir daha benden alınmaya kalkikiyorsa bu cezadır bana göre tabi.

Araç sıfır....

Kesinlikle ekonomik krizde destek verelim ama ben taşın altına koyuyorsam her kes koyacak. Kamuda her müdürün altında bir makam otosu. Mesai arkadaşından me farkı vardı biri kendi aracı veya toplu taşıma ile işe giderken müdür bey araba ve özel şofer ile gitsin? Biri müdür oldu diye nedir bu lüks?
Benim arabam 6 yaşında eşiminki 4, dünyanın vergisini ödedik şimdiye kadar bu sene depremzede olduğumuz için muaf tutmuşlar sağolsunlar!

X