- 19 Ekim 2016
- 3.047
- 7.266
Yakında virüs bulaşınca olursun eşcinsel de. Az kalmış Amerika’nın oyunları işte hepChp liyim...Minik beyinliyim... Eşcinsel olabilir miyim ve bunu bugüne kadar anlamamış olabilir miyim acaba
Bak bakalım şöyle hemcinslerine bir şeyler hissediyor musun? Bi zorla belki cinsel tercihin değişirChp liyim...Minik beyinliyim... Eşcinsel olabilir miyim ve bunu bugüne kadar anlamamış olabilir miyim acaba
Olup olmadığımı nasıl anlarım bacımOlabilirsin.. bi is arakadsim bahsediyordu baska arkadasindan.. 2 cocuktan sonra anlamis gay oldugunu
Ayy en son bende onur yürüyüşüne katılacağımValla isleri gucleri olay cikarmak devletin memuruna bolca mesai yaptirmak..
Gebelik testi gibi bişi olsa hemen öğrensen demiOlup olmadığımı nasıl anlarım bacımAydınlat beni...Minik beynimi yorma
O kadar detayini bilemem canisi.. olabiliyormus yani.. real hayatta duyduk..sen de duygularini bi kontrol et isteOlup olmadığımı nasıl anlarım bacımAydınlat beni...Minik beynimi yorma
Katil abla edebinle yaparsan kimse birsey demez zaten.. adam lgbt yuruyusu deyip trans kadini gotur oraya kurdistan diye bagirAyy en son bende onur yürüyüşüne katılacağım
Daha önce yürüyüşe katılmıştım. Olsam anlardım dimiBak bakalım şöyle hemcinslerine bir şeyler hissediyor musun? Bi zorla belki cinsel tercihin değişirNasıl oluyorsa oda artık asdfg
Gece gece düştü mü içine şüpheDaha önce yürüyüşe katılmıştım. Olsam anlardım dimi
Tek yuruyusle anlayacagin birsey degil.. bahsettigim arkadas hic katilmadi yuruyuse filan ama iste 2 cocuktan sonra olan olduDaha önce yürüyüşe katılmıştım. Olsam anlardım dimi
Ben de bu sıra kabızlık hissediyorum Amerika yine bi şeyler deniyor galibaYakında virüs bulaşınca olursun eşcinsel de. Az kalmış Amerika’nın oyunları işte hep
Zeki Müren'in insanlığı konusunda pek bilgim yok. Hangi açıdan söyledin bunu?Neden oyle diyorsun? Cogu Zeki muren gibi insan olabilseler keske
Hönkürdüm bunaBen de bu sıra kabızlık hissediyorum Amerika yine bi şeyler deniyor galiba
Hem de nasılGece gece düştü mü içine şüphe
Şöyle bir dokun kızlara, gözlerinin içine bak olur ya bi dene senDaha önce yürüyüşe katılmıştım. Olsam anlardım dimi
Nerenle okuyon bacim.. cogu chpli gay demedimHem de nasılBir Chp li olarak, ki çoğunluğu eşcinselmiş öyle dedi tontriko bacım, bence sizde şüphelenmelisiniz
Atom bombasi olabilirBen de bu sıra kabızlık hissediyorum Amerika yine bi şeyler deniyor galiba
Aşı yapılan yerde arada zonkluyor çipim aktifleşmeye mi çalışıyor acaba bacımTek yuruyusle anlayacagin birsey degil.. bahsettigim arkadas hic katilmadi yuruyuse filan ama iste 2 cocuktan sonra olan oldu
Olabilir, sana lgbt sivisi enjekte etmiste olabilirler, bu yuzden belki muallaktasinAşı yapılan yerde arada zonkluyor çipim aktifleşmeye mi çalışıyor acaba bacımSen bilgilisin bu konularda aydınlat beni yorma beynimi
Tamam işte bende olabilirim...Küçük beynimle ancak bu kadar alaka kurabildim aşkolsunNerenle okuyon bacim.. cogu chpli gay demedimlgbt lilerin cogu chp li dedim