Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Yapip yapip surekli mustafa kemalin ardina siginmaniz cok komik duruyor burdan. Bknz. Eda ece aptal saptal espiri arkasindan ataturkun kurdugu… vs vs. baya milleti gaza getirmeye calisiyorsunuz bu tarz msjlarla.. tamam ben ikna oldum en cok sen seviyorsun atamizi(!) yapmaciksiniz..riyakarsiniz.. hadi git bu msjimida sikayet et ki yoklugumda guzel at kosturun burda😐😂 aklin bu kadarina calisir cunku😐💞
👍Ettim, anlamadığınız bir önceki yazıyı gelip başka türden hakaretlemişsiniz. Ceza yiyip yiyip yapmamak yerine hakaret seviyesini artırmak da ne bileyim🙄

Ama genel olarak degil 15 yasinda ki kiz cocuklarindan bahsedilen bir tweet paylasilmis ve verip veristiriyorsunuz adama. Olay oyle degil dedik video paylastik.. benim kalibremdeeaa degil dediniz..yani bir insanin genel fikirlerini begenmeyebilirsin ama dogru soyledigi seylerede dogru demek gerekmez mi? Zira objektif olmak bunu gerektirir.. ben zaten yanli yaziyorum diyorsan ok..

Buarada hala video hakkinda tek 1 yanlis soylemedin?
Benim kalibremdeeeeaaaa demedim
Bu adamın genel fikirlerini biliyorum.bu konuda da fikri belli. Videoyu izlemediğimi söyledim izlemediğim video İçin yorum yapmıyorum.
Evet yanlı yazıyorum. Şeriat sever olmayan yanlısından yazıyorum.

Ama genel olarak degil 15 yasinda ki kiz cocuklarindan bahsedilen bir tweet paylasilmis ve verip veristiriyorsunuz adama. Olay oyle degil dedik video paylastik.. benim kalibremdeeaa degil dediniz..yani bir insanin genel fikirlerini begenmeyebilirsin ama dogru soyledigi seylerede dogru demek gerekmez mi? Zira objektif olmak bunu gerektirir.. ben zaten yanli yaziyorum diyorsan ok..

Buarada hala video hakkinda tek 1 yanlis soylemedin?
Sen yazılanı anlamıyorsun video ne olursa olsun hiçbir siyasetçi 15 yaşındaki ÇOCUĞUN evlenmesini onaylayamaz.

Benim kalibremdeeeeaaaa demedim
Bu adamın genel fikirlerini biliyorum.bu konuda da fikri belli. Videoyu izlemediğimi söyledim izlemediğim video İçin yorum yapmıyorum.
Evet yanlı yazıyorum. Şeriat sever olmayan yanlısından yazıyorum.
Seriat ne alaka ya🙄😂 adam seriatla ilgili birsey dememis.. hangi soyledigini begenmedin?

Onaylamiyor zaten..isinize geleni anlamak istiyorsunuz.. adam daha ne gibi bir aciklama yapsin isterdiniz?
14-15 yaşında çocuk çocuktur
Rızası olamaz. Çocuklara uzanan eller kırılsın, Allah cezalarını versin. Yargı gerektiği şekilde müdahale edecektir.
Dedi mi

Onaylamiyor zaten..isinize geleni anlamak istiyorsunuz.. adam daha ne gibi bir aciklama yapsin isterdiniz?
Sizin attığınız video da kendi kızları için sorulan bir soruyu cevaplamış. Bizim bahsettiğimiz video farklı. Yukarıda paylaştım. Bu arada İsviçre den bahsetmiş örnek vermiş. Bildiğim kadarıyla evlilik yaşı orda da 18 hala.

14-15 yaşında çocuk çocuktur
Rızası olamaz. Çocuklara uzanan eller kırılsın, Allah cezalarını versin. Yargı gerektiği şekilde müdahale edecektir.
Dedi mi
Adamin soylediklerini demiyorsun soylemediklerini siraliyorsun.. gayet acik bir sekilde ifade etmis yasi kucuk olani istismar edenler.. tum istirmarcilar ceza yesin diyor.. bunun nesini begenmiyorsun? Ayrica yasa degisikligi gelsin diyor daha ne desin

Sizin attığınız video da kendi kızları için sorulan bir soruyu cevaplamış. Bizim bahsettiğimiz video farklı. Yukarıda paylaştım. Bu arada İsviçre den bahsetmiş örnek vermiş. Bildiğim kadarıyla evlilik yaşı orda da 18 hala.
Bi de Anadolu daki kadınlarımızdan örnek veriyor. Onların hangi biri kendi rızasıyla evlilik yapmış acaba? Üç beş koyun karşılığında evlendirilen, söz hakkı tanımayanlar kadınlar değil mi onlar? Sanki güle oynaya evlenmişler🙄 fatih bey hangi ütopyada yaşıyor acaba.

Bi de Anadolu daki kadınlarımızdan örnek veriyor. Onların hangi biri kendi rızasıyla evlilik yapmış acaba? Üç beş koyun karşılığında evlendirilen, söz hakkı tanımayanlar kadınlar değil mi onlar? Sanki güle oynaya evlenmişler🙄 fatih bey hangi ütopyada yaşıyor acaba.
Eski olan evliliklerden bahsediyor ve suan evli
Olanlari magdur etmenin alemi yok diyor.. eskinin cezasini bugun vermenin mantigi yok diyor.. ha ona ceza varsa 14 yasindakiyle o kizin rizasi olsa bile yaptirimi olsun diyor..

X