Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Ne komplosu😂 secimlere fazla kafa yorup bu haberleri kacirmissin bence🙄 gelip yorum yapip sonrada komplo teorini kendine sakla demeyende ne bilim😂

Sen kendin diyorsun asi konusunda hassas olacakmisiz.. olmuyorum mesela napacaksin😂 fikir ozgurlugu olan bir platformsa burasi seni neden ilgilendiriyor benim komplo teorilerim
Fikir özgürlüğünüz saygı çerçevesine girerse özgür kabul edilir. Siz olanlara laf söylüyorsunuz, ben konular hassas konuşmayın dedikçe sivriliyorsunuz. Üzgünüm siz her söylediğiniz de saygı göstermedikleriniz adına da ben yazacağım.

Bu bir önyargı değil ki! Verdiğiniz izlenim bizim suçumuz değil 🤷‍♀️
Nasıl vermişim o izlenimi bir tane akparti ya da mhp yi güzelleyen mesajımı bulamazsınız aksine oğan ve inceye olan yaklaşımımımdan bahsettim bazı mesajlarımda. Bunları konuşmak için geç ben ya da biz RTE dedikçe o da fazla seçeneğimiz olmadığı için hemen kararınızı verdiniz ki bunun benim için önemi yok. Daha önce birkaç mesajımda da dediğim gibi benim onaya ihtiyacım yok.

Fikir özgürlüğünüz saygı çerçevesine girerse özgür kabul edilir. Siz olanlara laf söylüyorsunuz, ben konular hassas konuşmayın dedikçe sivriliyorsunuz. Üzgünüm siz her söylediğiniz de saygı göstemedikleriniz adına da ben yazacağım.
Yazma ya illa yazmak zorunda degilsin. Olan biri bak pismanim diyor yan etkisiyle ugrasiyorum diyor.. benle cene yaristiracagina gecmis olsun diiyebilirsin arkadasa.. yazma daha bana

Nasıl vermişim o izlenimi bir tane akparti ya da mhp yi güzelleyen mesajımı bulamazsınız aksine oğan ve inceye olan yaklaşımımımdan bahsettim bazı mesajlarımda. Bunları konuşmak için geç ben ya da biz RTE dedikçe o da fazla seçeneğimiz olmadığı için hemen kararınızı verdiniz ki bunun benim için önemi yok. Daha önce birkaç mesajımda da dediğim gibi benim onaya ihtiyacım yok.
Güzellemeleriniz sadece Cb adınaydı, ben hiç görmedim İnce çekilmeseydi şöyle güzel olurdu dediğinizi. Ya da bunun üzerine tek kelam ettiğinizi.

Suan chp secmeni kendisi kk yi kotuluyor. Insan bu kadar kotuleyecegi birinin pesinden niye gider yani? Burda diyorum ki tamam reisi sevmiyorsunuz karsisina duzgun bir muhalefet koysaydiniz kazanma ihtimaliniz olurdu.. ama yok yine haksiz konusuyor oluyoruz.

İnce çekilmeseydi, RTE'nin karşısında olsaydı oy verecek miydin? Kaybedeceğini bile bile? RTE'yi bu kadar desteklerken?
Evet verecektim kaybedecek hesabı hiç yapmadım benim görüş alanıma çoktan girmişti. Bir önceki adaylığından itibaren adama yapılmayan kalmadı.
Yapılması gerekeni de yaptım dediğim gibi bugün olsa yine yapardım. Ancak KK gibi bir adaya oy vermeyi düşünmedim

Buna katılırım, sonuçta denize düştük. İki seçenekten biri ölüm biri yılandı belki. Hayatta kalmak esastır. Sıradan canlılarız hepimiz.
Yani ben de dedim ki kisacik surede cikan bir asiya daha test asamasini dahi tamamlanmamis bir asiyi neden olayim? Olme ihtimaliniz her 2 secenektede varsa neden yani.. la galibe illallah

Evet verecektim kaybedecek hesabı hiç yapmadım benim görüş alanıma çoktan girmişti. Bir önceki adaylığından itibaren adama yapılmayan kalmadı.
Yapılması gerekeni de yaptım dediğim gibi bugün olsa yine yapardım. Ancak KK gibi bir adaya oy vermeyi düşünmedim
Önceki adaylığında oy verdin mi?

Yani ben de dedim ki kisacik surede cikan bir asiya daha test asamasini dahi tamamlanmamis bir asiyi neden olayim? Olme ihtimaliniz her 2 secenektede varsa neden yani.. la galibe illallah
Anlıyorum. Olana da olmayana da lafım yok. Tuhaf bir süreçti. Baskının, zorlamanın her türlüsüne karşıyım. İnsan kendi hayatıyla ilgili kararları verebilmeli.

Yazma ya illa yazmak zorunda degilsin. Olan biri bak pismanim diyor yan etkisiyle ugrasiyorum diyor.. benle cene yaristiracagina gecmis olsun diiyebilirsin arkadasa.. yazma daha bana
Oldu diye rahatsızlanan/ölenler ile olmadı diye ölenler size ne katıyor?

Güzellemeleriniz sadece Cb adınaydı, ben hiç görmedim İnce çekilmeseydi şöyle güzel olurdu dediğinizi. Ya da bunun üzerine tek kelam ettiğinizi.
İlk seçimden önce burada paylaşım yapmayı kestim. 28 mayıstan sonra tekrar paylaşım yapmaya başladım
Evet cumhurbaşkanı şu an benim isteyerek oy verdiğim lider. Güvendiğim başka biri olamadı. Bu güveni bana sağlayamayanlar düşünsün

Suan chp secmeni kendisi kk yi kotuluyor. Insan bu kadar kotuleyecegi birinin pesinden niye gider yani? Burda diyorum ki tamam reisi sevmiyorsunuz karsisina duzgun bir muhalefet koysaydiniz kazanma ihtimaliniz olurdu.. ama yok yine haksiz konusuyor oluyoruz.
E ama aynısını akp seçmeni de Davutoğlu' na yapmıştı. "Bilge adam, koskoca akademisyen" vs diyenler akp'den ayrılınca adamın boyuyla bile dalga geçmeye başladılar. İkiyüzlülük her yerde var tontriko🐍

Anlıyorum. Olana da olmayana da lafım yok. Tuhaf bir süreçti. Baskının, zorlamanın her türlüsüne karşıyım. İnsan kendi hayatıyla ilgili kararları verebilmeli.
Aynen oyle burda oyle her basi agriyan kosup sikayet etmistir yaziyolar ama degil.. internette kac sayfada paylasilmis.. biontech hakim karsisina cikacakmis, sonucu ne olur bilemem ama insanlar uzgun bu asilari olduklari icin. Kimiside 3-5 oldum etkilemedi diyorsada yorumlarda, benim realden konustugum herkes pisman.

İlk seçimden önce burada paylaşım yapmayı kestim. 28 mayıstan sonra tekrar paylaşım yapmaya başladım
Evet cumhurbaşkanı şu an benim isteyerek oy verdiğim lider. Güvendiğim başka biri olamadı. Bu güveni bana sağlayamayanlar düşünsün
İnce 2018 de cb adayı iken de verdiniz mi ona oy peki?

İnce 2018 de cb adayı iken de verdiniz mi ona oy peki?
Hayır şehrimde değildim babamın sağlık problemleri dolayısıyla onun yanındaydım sonrasında da onu kaybettik zaten. Aynı soruyu diğer arkadaşta sormuş ikinizinküne birden cevap vermiş olayım

Hayır şehrimde değildim babamın sağlık problemleri dolayısıyla onun yanındaydım sonrasında da onu kaybettik zaten. Aynı soruyu diğer arkadaşta sormuş ikinizinküne birden cevap vermiş olayım
Başınız sağ olsun.

Aynen oyle burda oyle her basi agriyan kosup sikayet etmistir yaziyolar ama degil.. internette kac sayfada paylasilmis.. biontech hakim karsisina cikacakmis, sonucu ne olur bilemem ama insanlar uzgun bu asilari olduklari icin. Kimiside 3-5 oldum etkilemedi diyorsada yorumlarda, benim realden konustugum herkes pisman.
Orası öyle, başı ağrısa aşıdan bilmeye gerek yok ama şikayet edilir mi edilir. İncelenir, değerlendirilir. Bluetooth bağlantısı olduğunu iddia edenler bile oldu. Ben de nefes darlığı yaşıyorum mesela ama aşıdan diyemem değil mi? Merdiven çıkamıyorsam günlük tütün miktarıma bakar adamlar.

E ama aynısını akp seçmeni de Davutoğlu' na yapmıştı. "Bilge adam, koskoca akademisyen" vs diyenler akp'den ayrılınca adamın boyuyla bile dalga geçmeye başladılar. İkiyüzlülük her yerde var tontriko🐍
isin dogrusu ali babacan ve onun hakkinda ne dusunecegimi sasirdim bir ara.. hele hele babcanin cumhur ittifakiyla beraber calisiriz isterlerse demesi.. ak parti secmeni degil aslinda onlar reisciler.. reise guven oyle ust seviyede ki ona yanuk yapan bize yapar gibi algilaniyor… daha oncede dedim reisin secmeniyle bir gonul bagi var..kilicdaroglunun yok.. 2 gun dede dendi diye iyi bir politikaci olmus olmuyor. Ha demiyorum reis super politikaci ama secmeni seviyor adami.. yoksa elestirilecek yonleri tabiiki var.. mesela gocmenlerle ilgili politikasini ben cok elestiriyorum. Bir lideri sectin diye elestirme hakkin olmuyor
Mu?

Bakin burda chp secmeni sadece guzelleme yapiyordu kilicdarogluna.. ben reise verirdim oy verseydim ki 2 turdada vermedim. Ha caldi diyolar oyie birsey varsa zaten gunahi biynuna.. gozumle gormedim.. her denilenede inanmam.. ama dedenin o kadar cok gafi vardi ki yani bu kadar guxelleme yapip suan adama eziyet eden chp secmeni. Insan olarak uzulmeye basladim ona.

Daha oncede dedim karsisina daha iyi birini cikarsaydilar.. yani baya istenmeye istenmeye aday oldu. Birde koltuktan uzun sure kalkmayan altini pisletmistir gibi birsey soylemisti. Yani hadi o kazaniyorda kalkmiyir sen niye yapistin o zaman?

Orası öyle, başı ağrısa aşıdan bilmeye gerek yok ama şikayet edilir mi edilir. İncelenir, değerlendirilir. Bluetooth bağlantısı olduğunu iddia edenler bile oldu. Ben de nefes darlığı yaşıyorum mesela ama aşıdan diyemem değil mi? Merdiven çıkamıyorsam günlük tütün miktarıma bakar adamlar.
Asidan once birseyin yoksa ve asidan sonra baslamissa gayette dusunebilirsin. Kolum agrisa ben acaba ne halt ettimde agri olustu diye dusunen bir insanim.. o yuzden asi bana yan etki etmeyecek bile olsa olmadigim iyi oldu

X