Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir uygulama yok zaten, insan haklarına aykırı bir durum o.

bu şekilde de olur

Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir uygulama yok zaten, insan haklarına aykırı bir durum o.
Bunun ciddi ciddi böyle olduğunu düşünenler var. Vallahi şaka değil. Kulağımla duydum. Delirirsiniz.
Neymiş efendim kadın beni taciz etti deyince, zavallı erkolar hapse gönderiliyormuş. 6284 bu nedenle revize edilmeliymiş.

Ay hayvanlarla alakalı konuya da girmek isterim ama şimdi çıkayım, sadece şeyi yazayım hayvanları hala mal gibi gören insanlar var, onlar da işkenceye ve tecavüze maruz kalıyor.
Çünkü hukukta yeri bu maalesef, mala ceza vermekle, yüksek sesten komşu rahatsız etmekle aynı suç.

Katillerin insan öldürmeden önce mutlaka bu işe kedi köpek öldürmekle başladığının ispatlı fotoğrafları var. Şahsen çocuğumun köpeğin kafasını kürekle ezen bir şahısla aynı sokakta yaşamasını istemem potansiyel bir katili dışarı salmak çok büyük bir hataydı.

Ümit Özdağ 'ı ben de isterdim ama bence yapmazlardı bakan. 6 tane parti ittifaktayken az oy almış birinin bakan olmasına itiraz ederlerdi. Hatta HDP bile aday çıkarmadı CHP yi destekledi, Onlar bile itiraz ederdi. Bu arada Selahattin Demirtaş cumhurbaşkanı adayı olmak istemiş, HDP gerekçe göstermeden kabul etmemiş, ben cezaevinde olduğu için aday olamaz sanıyordum, kendi röportajında söylemiş.

Neden kabul etmemiş?
Zaten oy vermezdık nereye aday oluyo hayırdır

Üyeleri muneye ya da sizinle aynı düşüncede başka kişilere şikayet etmeyin! Yüzüne söyleyemiyorsanız yorum yapmazsınız ya da görmezden gelme seçeneğini kullanırsınız. Hani anneyim her şeyi göremiyorum takip etmek zorunda mıyım diyorsunuz ya siz değil bunu kimse yapmak zorunda değil. Şikayet ediyorum kafa yapısı diye üslubunuzu. Ceza aldırınca iyi biraz da siz alın!

2000 2005 arası dediğin arabalar 17 23 yaş arası bilmem farkında mısın? 40 yaşındaki arabaya mı binmeliyiz. Pandemiyi bütün dünya yaşadı buna rağmen almanya hala tırım tırım kalifiye insan arıyor. Diğer ülkeler de fazlasıyla toparlandı, bizim o şardan neyimiz eksik, biz neden toparlanamıyoruz. Bak burada ekonomiden anlayan insanlar ekonomi politikamız yanlış diyor, mehmet şimşek mevcut politikayı değiştirmek koşuluyla görevi kabul etti. Ülkede iş yoksa bunun sorumlusu ekonomi ve ticareti yanlış yönetenlerdir. Yanlışa düşen eski başarıları için affedilmez. Bu kocası tarafından aldatılan kadının affetmesi gibidir, yaparsan bedelini de ödersin.

Ya insanların arabaları seni neden dürttü bu kadar. Asgari ücretle çalışan insanların ayağını yerden kesecek bir arabası olabilmelidir. Daha üst maaş grubunda olanların da durumuna uygun arabaları olabilir pekala. Asgari ücretin açlık sınırının bile altında olması bir ülkenin ayıbıdır, insan haklarına bile aykırıdır.

Neden sadece Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığı bir kadına veriliyor? Ben kabinede birkaç kadın bakanın olmasını isterdim.
Kadınların empati düzeyleri erkeklerden daha fazla. Bu bilimsel çalışmalarla kanıtlanmıştır. Kadınların empati ile ilgili beyin bölgesi erkeklerden daha geniş çünkü.
Gerçi buna da şükretmek gerek belki de...

Aaa çok ilginç. Doğru olabilir.
Sosyal psikoloji kitabında yakın zamanda okuduğum birşey vardı. Aynen şöyle yazıyordu:
"Önemsiz bir kötülük insanların ahlaki hassasiyetini düşürebilir ve o kişinin daha kötü birşey yapmasını kolaylaştırır. Öldürme öldürmeye yol açar."
Tam da buna uyuyor..

Çünkü hukukta yeri bu maalesef, mala ceza vermekle, yüksek sesten komşu rahatsız etmekle aynı suç.
Hayvanlardan korkan ama zarar vermeyenleri tenzih ederim ama sokaktaki insanların maalesef önemli bir kısmı hala hayvanları mal olarak gördüğü için de bazı şeyler değişmiyor, kadına bile bakış açısı istediğimiz noktaya gelmedi ki hayvancıklara olan bakış nasıl değişsin
Biz halk olarak kendi gücümüzün farkında değiliz, bazı şeyleri birlik olup sesimizi duyurarak değiştirebileceğimizi ya bilmiyoruz veya bazı konuları önceliğimiz olarak görmüyoruz.

Hayvanlar derken mevzu sadece kedi köpekler değil, bazen hayvanlardan yazınca bunun bir kedi köpek severlik olduğu zannediliyor ama belli başlı plajlarımıza yumurta bırakmaya gelen caretta carettalarda katlediliyor, göç yolu ülkemiz sınırlarından geçen leylek de katlediliyor, bu bir cinayettir, bence demeyeceğim çünkü aslında dinen de öyle kabul edilir ama “can“ kelimesi nedense hep insana yönelik zannedilir, sadece bu da değil akrabasına kızdı diye veya 2 tane tavuk budunu mangal yapacak diye koca ormanları yakanlar da cinayet işliyor.

Ben isterim ki ülkem ekonomi, üretim, eğitim, sağlık, sadece insan değil canlı haklarıyla parmakla gösterilecek özenilecek ülke haline gelsin.

Bunun da yolu eğitimden geçiyor, kaliteli bir eğitim şart ve sadece okul eğitimi değil halkı da bilinçlendirmek için aile toplum eğitimleri lazım, çok mu hayalperest oldu bilmiyorum lakin ülkemiz çok güzel bir ülke, coğrafyası, iklimi, 3 tarafı denizlerle çevrili, yıllardır olduğu gibi gelişmekte olan ülkeler kategorisinden çıkıp gelişmiş ülke olmasını istiyorum, kendim için değil gelecek nesiller için, ben bir şekilde hayatımı idame ettiririm, şurada yaşayacağım ömür kaç sene ki 1-2 sene mi 10 sene mi ya da 70’te mi bitecek ömür ama benden sonra kızım var, sizler sizlerin evlatları, torunları var, hep aynı sorunlar etrafında dönüp durmasınlar istiyorum.

Her söz, her cümle o kadar güzel ki ekleyecek bir şey bulamadım inşallah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…