• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Ortaya konuşmakla olmuyor o işler. El altından üslup bozduğunuz için şikayet ettim ben zaten. Mış gibi yapmakla olmaz. Hikaye geçmiş zaman yapılmıyor anlamına değil yapıldı anlamına gelir. Ortaya konuşur gibi üyelere kafa bu diyemezsiniz. Kaçak dövüşen herkese yaptığım muamele budur. Mikrofon açık, arkadan konuşmaya devam..
Çekilin lütfen size laf anlatmayacağım
Daha önce yaptığınızı yaptırmayacağım
Güle güle 😂

Çekilin lütfen size laf anlatmayacağım
Daha önce yaptığınızı yaptırmayacağım
Güle güle 😂
Aşık atamazsınız biliyorum. Üyelere sataşmadan paylaşım yapmanıza kimse de karışmıyor. Sizi takip etmiyorum gözüme çarparsa yine yazarım. Göz ardı seçeneğini kullanmıyorum çünkü.

Aşık atamazsınız biliyorum. Üyelere sataşmadan paylaşım yapmanıza kimse de karışmıyor. Sizi takip etmiyorum gözüme çarparsa yine yazarım. Göz ardı seçeneğini kullanmıyorum çünkü.
Ona ne şüphe kesinlikle ilk cümle aynen 👍
fazla uzadı güle güle

Güzel çalmış diyorsun yani böyle saçma mesaj görmedim yahu 20 yıllık iktidarda olduğu sürece çevrem malını 10 a katladı kendisi aldığı maaşı yatırım yapamaz mı bu fotoğrafı yeni cektim az cok anlayan yakınlaştırıp baksın eski model araba var mı?Eki Görüntüle 3256033
Orası biraz daha kalbur üstü kesimin yaşadığı bir yer olabilir mi?

Ben toki bölgesinde yaşıyorum. Asgari ücretle çalışan, genç yaşta evlenmiş, şu anda 2-3 çocuklu ve zor geçinen aileler var. Babası, ailesi maddi yardım edenler var. Arabalar hep eski model. Belki arızadan (eskilikten ötürü) yolda bile kaliyordur sıkça.
Ev hanımları ekonomik sebeplerle son birkaç yılda ev dışında çalışmaya da başladı.

Orda toki bölgesi var mı, belki onların koşulları da cok iyi değildir, belki bahsettiğim gibidir.

Yukarıda belirtilen oy oranlarına baktım da CHP ittifak olmadan yüzde 38, 44.almış,yüzde 9,76 de HDP. İkisinin toplamı zaten yüzde 48 ediyor. HDP seçmeni CHP ye verdi . Şimdi ittifak yaparak yine aynı sonuç çıkmış. İyi parti, Saadet, Deva, Gelecek hiç etki etmemiş :confused: Nasrettin Hoca nın kedi ciğer meselesi gibi.
O ittifakin misyonu farklıdı, amaç oy oranını partilerin kemik kitlesiyle değil her düşünceden insan olmasıyla sağlamak istediler. Muhafazakarlar inanç özgürlüğünün, meral ise milliyetçi kesimin teminatıydı. Amaç çoğulcu demokrasiye ve güçler ayrılığına bütün kitlelerin desteğini alarak ulaşmaktı ama maalesef insanlar bunu çelişki olarak değerlendirdi. Aslında değildi çünkü mevcut hükümet dışında herkes bu ülkenin devamlılığının teminatının bu iki kıstasa bağlı olduğunun farkında. Olmadı maalesef, gelecek seçime kadar hayaller rafa kalktı. Çoğulcu demokrasi gelseydi de sonra yine bunu seçseler hiç umurum olmazdı. Şu an bakanlıklara düzgün birilerini koymalarına şükreder haldeyiz ama son sözü söyleyecek adam yine aynı ve işine gelmeyeni reddedecek.

kathy kathy Yanlış biliyormuşum sağ ol ama %80 mağdurun kadın olduğu bir durumda mantıklı olan bu gibi duruyor yine de
Her durumda kadın mağdur
Evleniyor doğuruyor çalışma evde otur deniyor.
Her yerde çok cüzi ücretlere ve hatta olabilirse ücretsiz kreşler olmalı. Anneler aktif çalışma hayatına girebilmeli
Yoksa dayaktan da öldürülme korkusundan da önce çocukları ortada bırakma korkusu geliyor. Herşeye boyun eğmek zorunda bırakılan kadınlar çoğalıyor ülkemde🥺

O ittifakin misyonu farklıdı, amaç oy oranını partilerin kemik kitlesiyle değil her düşünceden insan olmasıyla sağlamak istediler. Muhafazakarlar inanç özgürlüğünün, meral ise milliyetçi kesimin teminatıydı. Amaç çoğulcu demokrasiye ve güçler ayrılığına bütün kitlelerin desteğini alarak ulaşmaktı ama maalesef insanlar bunu çelişki olarak değerlendirdi. Aslında değildi çünkü mevcut hükümet dışında herkes bu ülkenin devamlılığının teminatının bu iki kıstasa bağlı olduğunun farkında. Olmadı maalesef, gelecek seçime kadar hayaller rafa kalktı. Çoğulcu demokrasi gelseydi de sonra yine bunu seçseler hiç umurum olmazdı. Şu an bakanlıklara düzgün birilerini koymalarına şükreder haldeyiz ama son sözü söyleyecek adam yine aynı ve işine gelmeyeni reddedecek.
Doğru her kesimden PKK'nın ele başı bile bay bay Kemal Kılıçdaroğlu na verin oyları dedi.Verdiler ama gerçek milliyetçiler kazandı elhamdülillah. Batıl her zaman kaybetmeye mahkumdur.
Çoğulcu demokrasi dediğiniz ne olaki
Kemal Kılıçdaroğlu gelseydi çoğulcu demokrasi mi olacaktı . Sandıklar kuruldu ve halk kararını verdi eze eze iki turdada Hem Recep hem Tayyip hem Erdoğan kazandı.

kathy kathy Yanlış biliyormuşum sağ ol ama %80 mağdurun kadın olduğu bir durumda mantıklı olan bu gibi duruyor yine de
Zemheri yanlış bilmiyorsun her yargıtay kararı emsal değil içerik önemli. Masumiyet Karinesine ters karar kolay kolay çıkmaz. Suçlunun kendini ispat edemediği konularda istisnalar olabiliyor lakin bu en çok cinsel saldırı suçunda. Çocukların beyanı ise delil sayılıyor.
Screenshot_20230605_004004.png

Orası biraz daha kalbur üstü kesimin yaşadığı bir yer olabilir mi?

Ben toki bölgesinde yaşıyorum. Asgari ücretle çalışan, genç yaşta evlenmiş, şu anda 2-3 çocuklu ve zor geçinen aileler var. Babası, ailesi maddi yardım edenler var. Arabalar hep eski model. Belki arızadan (eskilikten ötürü) yolda bile kaliyordur sıkça.
Ev hanımları ekonomik sebeplerle son birkaç yılda ev dışında çalışmaya da başladı.

Orda toki bölgesi var mı, belki onların koşulları da cok iyi değildir, belki bahsettiğim gibidir.
Fotoğrafını paylaştığım yer Bursa merkez her ekonomik gelirli ailenin olduğu bir merkez Tokiler dağda bayırda buralarda uzak hiç bilmiyorum oraları

Fotoğrafını paylaştığım yer Bursa merkez her ekonomik gelirli ailenin olduğu bir merkez Tokiler dağda bayırda buralarda uzak hiç bilmiyorum oraları

Bugun burdan gecerken ki pazar aksam trafigi vardi durdugumuz oldu hususi baktim cevremdeki arabalara.Bizim 2005 honda,onumuzde fiorino vardi,onun yaninda fiat dolmus taksi, yanimizda renault clio vardi.Fiorinonun bir onunde de zenginlik timsali olarak peugeot 2008..ekonomik duzeyi sehrin belki en fazla trafigi olan yerden cektigin anlik bir fotografla kanitlamaya calisman ,ortaya attigin sav oyle sacma ki hic elle tutulur tarafi yok.

Zemheri yanlış bilmiyorsun her yargıtay kararı emsal değil içerik önemli. Masumiyet Karinesine ters karar kolay kolay çıkmaz. Suçlunun kendini ispat edemediği konularda istisnalar olabiliyor lakin bu en çok cinsel saldırı suçunda. Çocukların beyanı ise delil sayılıyor. Eki Görüntüle 3257246
Kadına karşı şiddetin önlenmesini amaçlayan 6284 neden tartışılıyor?
Gözardı değilsin ben ne diyorum sen ne diyorsun
Sadece başlığı alıntılamak yerine ss alıp yapıştırdım. Zemheri mağdurun beyanı esastır yalnız o demiş ben de ilkenin adının kadının beyanı esastır olduğunu yazdım.
Bu sadece bir haber linki içerisinde de bir önceki bakab derya yanığın twitter mesajları. Okumak bulmak isteyen istediği yerden ulaşır. Nerelere vardırıyorsunuz konuları.

İttifak?
Hdp ile ittifak yapmadı chp..

Anka anketine göre yurtdışı oyu eklenene kadar Kılıçdaroğlu öndeydi. Yurt dışı oyu öne geçirdiği için parti kıyaslamanız yanlış. Ayrıca ittifak yok hdp ile. Hatta oyları düştüğü için isyandaydı hdp.
İttifak derken altılı ittifaktan bahsettim. HDP ile ittifak olmadı fakat seçmeni CHP ye verdi verdi oyunu. Güneydoğu Bölgesi CHP ye verdiğinden gördüğümüz üzere. HDP aday çıkarmış olsa önceki cumhurbaşkanlığı seçiminde olduğu gibi daha az olmaz mıydı CHP'nin oyu. Oyların 2.turda düşmesinden Ümit Özdağ 'ın etkisinin olduğunu düşünüyorum.
Muhafazakarlar Saadet partisi yerine Yeniden Refah Partisine, milliyetçi seçmen İyi parti yerine MHP ye, Ata ittifakına verdi. Gelecek partisi ve Deva partisi zaten AKP tabanından gelme çoğunluğu , gerçeği varken neden ona verelim diye düşünmüş olabilir seçmen 🤭O yüzden tutmadı ittifak.
Bakanların hepsini tam incelemedim ama çoğunluğunu sevdim. Ülkemiz için hayırlı olsun, başarılı olmalarını nasip etsin Rabbim.

Bir cümleyi çekip çıkarmamışım ki siz tırnak içinde önemle belirtmişsiniz o konuyu, ona vurgu yapan sizsiniz 🤷 Kadir Şeker konusunun tüm ayrıntılarına hakim değilim eğer gerçekten kastıtlı bir cinayetse cezasını çekmesinden yanayım.
Kadir şeker kasıtlı cinayet işlemedi, bir kadına yardım etmek için sessiz kalmadı, o anlık nefsi mudafayla olan oldu, ona çok üzülüyorum hayatı bitti çoçuğun 😐🥺

Kadir şeker kasıtlı cinayet işlemedi, bir kadına yardım etmek için sessiz kalmadı, o anlık nefsi mudafayla olan oldu, ona çok üzülüyorum hayatı bitti çoçuğun 😐🥺
Ayrıca kasten öldürme sucuyla yargılandı, kasten degil nefsi mudaafaydı bu da ayrı bir haksızlık

Doğru her kesimden PKK'nın ele başı bile bay bay Kemal Kılıçdaroğlu na verin oyları dedi.Verdiler ama gerçek milliyetçiler kazandı elhamdülillah. Batıl her zaman kaybetmeye mahkumdur.
Çoğulcu demokrasi dediğiniz ne olaki
Kemal Kılıçdaroğlu gelseydi çoğulcu demokrasi mi olacaktı . Sandıklar kuruldu ve halk kararını verdi eze eze iki turdada Hem Recep hem Tayyip hem Erdoğan kazandı.
Kim daha çok milliyetçi buna siz mi karar veriyorsunuz? Zamanında hdpnin akpyi desteklediği zamanı unutmadan hemde. Nasıl kolay unutturuluyor bunlar. Eze eze alınmadı hanımefendi 2.5 milyon fark ayrıca birkaç katı mülteci ile alındı. Mülteci ile 27 milyonsanız 25 milyona milliyetçi biziz diyemezsiniz. Dedirtmeyiz. Kazanması bunu da değiştirmiyor.

Back