- 19 Mayıs 2020
- 46.598
- 208.889
- 548
Bi de bizi çok düşünüyorlar gibi cinayet üstünden duyar kasmaları yok mu aahhh. Kendine özgü ve tek yönlü ahlak ve değer yargılarının dışına çıkan kadınların kanını kendine helal gören kafaların cinayetlere üzülmesine şahsen ben ikna oldum.Çinayet ve eyitim mühim
O kadının beyanı değil mağdurun beyanı esastır şeklinde yalnızAynı dileklere gönülden katılıyorum.
Bazı arkadaşlara göre haklı diğerlerine göre haksız bulunabilirim ancak bana göre yanlış olan bir konuda “kadının beyanı esastır” maddesi.
Erkek çocuk annesi Allah’a şükür mutlu bir evliliği olan bir kadın olarak bunu hatalı buluyorum.
Bir de Kadir Şeker var ki nutkum tutuluyor
Adalet bakanından beklentim çok
Kesinleşmiş cezası olmadığından başvurma hakkı var.Ümit Özdağ 'ı ben de isterdim ama bence yapmazlardı bakan. 6 tane parti ittifaktayken az oy almış birinin bakan olmasına itiraz ederlerdi. Hatta HDP bile aday çıkarmadı CHP yi destekledi, Onlar bile itiraz ederdi. Bu arada Selahattin Demirtaş cumhurbaşkanı adayı olmak istemiş, HDP gerekçe göstermeden kabul etmemiş, ben cezaevinde olduğu için aday olamaz sanıyordum, kendi röportajında söylemiş.
Ekonominin gidişatı hakkında sözü geçen yıllarını vermiş çok değerli ekonomistler defalarca uyardı ama azar işittiler, onların söylemlerini çok okudum çok dinledim + zaten hepimiz ekonominin içerisindeyiz kadınlar olarak ev ekonomisi üzerine ihtisas yaptık resmen, çarşı pazar fiyatlarını, ucuz marketleri, market kampanyalarını kovalıyoruz, giyimden ev eşyasına her şeyi takip ediyoruz, cebimize giren parayla giderleri karşılamaya çalışıyoruz.2000 2005 arası dediğin arabalar 17 23 yaş arası bilmem farkında mısın? 40 yaşındaki arabaya mı binmeliyiz. Pandemiyi bütün dünya yaşadı buna rağmen almanya hala tırım tırım kalifiye insan arıyor. Diğer ülkeler de fazlasıyla toparlandı, bizim o şardan neyimiz eksik, biz neden toparlanamıyoruz. Bak burada ekonomiden anlayan insanlar ekonomi politikamız yanlış diyor, mehmet şimşek mevcut politikayı değiştirmek koşuluyla görevi kabul etti. Ülkede iş yoksa bunun sorumlusu ekonomi ve ticareti yanlış yönetenlerdir. Yanlışa düşen eski başarıları için affedilmez. Bu kocası tarafından aldatılan kadının affetmesi gibidir, yaparsan bedelini de ödersin.
Ya insanların arabaları seni neden dürttü bu kadar. Asgari ücretle çalışan insanların ayağını yerden kesecek bir arabası olabilmelidir. Daha üst maaş grubunda olanların da durumuna uygun arabaları olabilir pekala. Asgari ücretin açlık sınırının bile altında olması bir ülkenin ayıbıdır, insan haklarına bile aykırıdır.
Siz ve ben vermezdik ama destekleyen de bir hayli fazla.Eski veli grubundan bir arkadaş durumuna koymuştu Selahattin Demirtaş twetini paylaşarak üzüntüsünü belirtmişti. Çoğu da o yüzden verdi. HDP aday çıkarsaydı yine 2.tura kalırdı seçim, ama CHP nin bu kadar üzerine gidilmezdi belki.Neden kabul etmemiş?
Zaten oy vermezdık nereye aday oluyo hayırdır
Zaten 2014 cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olmuş Demirtaş, unutmuşum. . O zaman da AKP neredeyse aynı oyu almış.(yüzdelik dilin)Kesinleşmiş cezası olmadığından başvurma hakkı var.
O degil de bize secimde vaad edilen temmuzda en dusuk memur maaşı 22 bin yalan olmaz inşallah.
Yukarıda belirtilen oy oranlarına baktım da CHP ittifak olmadan yüzde 38, 44.almış,yüzde 9,76 de HDP. İkisinin toplamı zaten yüzde 48 ediyor. HDP seçmeni CHP ye verdi . Şimdi ittifak yaparak yine aynı sonuç çıkmış. İyi parti, Saadet, Deva, Gelecek hiç etki etmemişNasrettin Hoca nın kedi ciğer meselesi gibi.
Onu kafaya takacak kadar dertsiz değilim.Siz Erbogan yazdıniz diye öyle olmuyor sonuçta,değil mi,kısacası kıyameti koparmazdim"sen" değil,"siz".lütfen karşınızdaki kişiye hitap ederken,saygınızı koruyun.zira sizinle"sen" diye hitap edecek kadar samimi olduğumuzu sanmıyorum.
İlk hedef enflasyonu düşürmek ztn Tuik verilerinde dogalgaz sıfır gösterilerek bir miktar aşağı çekildi. Mevcut durumda Bakan beyin kamu maaşlarında bekleneni karsilamayacagi konuşuluyor ztn kendi politikası ücretli çalışanın etkilenmesi üzerine imis ben çok sembolik miktar artış bekliyorum
Artık asgari ücret zamları da eskiye oranla çok düşük kalır bu yükü kamu personeli ve asgari ücretli çalışan ödeyecek bir nevi parasal daralma uygulanacak
O kadının beyanı değil mağdurun beyanı esastır şeklinde yalnız
İttifak?Yukarıda belirtilen oy oranlarına baktım da CHP ittifak olmadan yüzde 38, 44.almış,yüzde 9,76 de HDP. İkisinin toplamı zaten yüzde 48 ediyor. HDP seçmeni CHP ye verdi . Şimdi ittifak yaparak yine aynı sonuç çıkmış. İyi parti, Saadet, Deva, Gelecek hiç etki etmemişNasrettin Hoca nın kedi ciğer meselesi gibi.
Resmen maaşlarımız eridi.Hayır sinirlenmeyeyim diyorum ama olmuyor.
Okudugum kadariyla dedigin gibi ya srmbolik bir artis olacak ya da vergi dilimleriyle 2 ileri 1 geri surunecegiz.En olumlu dusunceyle de onumuz secim verilen vaad tutulur ama sonrasi bir daha dogru duzgu zam yuzu goremeyiz.
Anka anketine göre yurtdışı oyu eklenene kadar Kılıçdaroğlu öndeydi. Yurt dışı oyu öne geçirdiği için parti kıyaslamanız yanlış. Ayrıca ittifak yok hdp ile. Hatta oyları düştüğü için isyandaydı hdp.Yukarıda belirtilen oy oranlarına baktım da CHP ittifak olmadan yüzde 38, 44.almış,yüzde 9,76 de HDP. İkisinin toplamı zaten yüzde 48 ediyor. HDP seçmeni CHP ye verdi . Şimdi ittifak yaparak yine aynı sonuç çıkmış. İyi parti, Saadet, Deva, Gelecek hiç etki etmemişNasrettin Hoca nın kedi ciğer meselesi gibi.
Ortaya konuşmakla olmuyor o işler. El altından üslup bozduğunuz için şikayet ettim ben zaten. Mış gibi yapmakla olmaz. Hikaye geçmiş zaman yapılmıyor anlamına değil yapıldı anlamına gelir. Ortaya konuşur gibi üyelere kafa bu diyemezsiniz. (Genelleme yapmıyorsunuz başkalarını alıntısız şöyle demiş diye kendinizce üslupsuz yeriyorsunuz derdiniz varsa alıntılayıp yapın ) Kaçak dövüşen herkese yaptığım muamele budur. Mikrofon açık, arkadan konuşmaya devam..Yargı dağıtılmaya başlanmış bakıyorum.
Evet anneyim iki güzel evlat sahibiyim. Ne konuşup ne konuşmayacağımı da buraya ne zaman gelip ne zaman gideceğimi de soracak değilim. Cezaya gelince o burada sen de ceza al da gör demenle de olmuyor. Üslubumu senin için de bozmayacağım. Şimdi mesajlarımın önünden çekilebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?