• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Bir İstanbullu olarak İstanbul’un bütün sıkıntılarını masaya yatırmanın vakti geliyor yavaş yavaş. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz 🙏

Konu hangi ara arabaya kadar geldi,araba çok eskilerde lüks olarak görülürdü,şimdi ihtiyaç artık insanların bir arabası olmuş çok mu görülüyor bu ülkede merak ettim.
Niloya o çağdan çıkamamış abla. Köşeye sıkışınca ya cafe avm ya arabadan vuruyor

Bak buradaki bütün arkadaşlarımın bir lafı var dikkat edin ayırmıyorum. İsteyen istediği mesajı alıntılar yazar 😃
Bu dogru da, ilk alintilayan sizsiniz, zorla muhatap oluyormusum gibi cevap yazmissiniz bana. Ne desem ne yazsam heh buldum falan komik oluyor. Herkes birbirine yazabilecegi gibi, kimsenin birbirine yazma zorunlulugu da yok 😌 Alinti olunca nezaketen donuyorum genelde onu da belirteyim, kimseye laf yetistirme amaciyla burda değilim. Taniyanlar bilir.

Balkondan fln çekerler onu da
Bak ne güzel arabalar var, herkes malını ikiye üçe katladı denir öyle
Her şeyin çaresi var çok şükür 🙏
Mal mı ikiye katladı paranın mı değeri düştü. Benim 42.500 liraya aldığım araba üzerine +130bin km ile nasıl 350bin lira olur ya. 12 yaşında araba bu

Kışın da üşüyen avmye gidiyor işte bi cafeye gitmeye kalksalar en ucuz yerde çay olmuş 12 lira.
Ben onu esprili olarak yazdim ama cidden bi donem esimle oyleydik biz. Yeni evliyken oturduğumuz ev asiri gunes aliyordu, klima da yoktu pisiyorduk yazin. Haftasonu napsak napsak serin bi yerlere gidelim diyorduk 😀

Hiç muhtaç insan fln da yokmuş, yardım edecek insan bulamıyormuş.
Parasını verdim mi bütün metrolar dolmuşlar vapurlar benim 🫠🤣
Öyle mi söyledi cidden😂 bizim düzenli olarak yardım ettiğimiz birkaç aile var, bi tanesi kerpiç evde yaşıyor içeri girsen rutubetten nefes alamazsın, orada değil insan hiçbir canlı sağlıklı yaşayamaz. Bulamama sıkıntısı varsa itinayla vereyim ona özelden numaralarını.

Mal mı ikiye katladı paranın mı değeri düştü. Benim 42.500 liraya aldığım araba üzerine +130bin km ile nasıl 350bin lira olur ya. 12 yaşında araba bu
Dolar yükseldikçe malın değeri artıyor diyen bir üye vardı, o geldi aklıma🤣🤣
7 göbek kayseriliyim, böyle saçma ticaret argümanı duymadım🤣🤣

Ben onu esprili olarak yazdim ama cidden bi donem esimle oyleydik biz. Yeni evliyken oturduğumuz ev asiri gunes aliyordu, klima da yoktu pisiyorduk yazin. Haftasonu napsak napsak serin bi yerlere gidelim diyorduk 😀
yok gerçekten ciddi kısmı öyle, özellikle kışın daha dolu çünkü yazın parka bahçeye gidip serinleyebiliyor insanlar ama kışın hem dışarı çıkabilecek hem de para gerektirmeyen tek yer AVM.

Öyle mi söyledi cidden😂 bizim düzenli olarak yardım ettiğimiz birkaç aile var, bi tanesi kerpiç evde yaşıyor içeri girsen rutubetten nefes alamazsın, orada değil insan hiçbir canlı sağlıklı yaşayamaz. Bulamama sıkıntısı varsa itinayla vereyim ona özelden numaralarını.
🫠🫠🫠

İn
Bu dogru da, ilk alintilayan sizsiniz, zorla muhatap oluyormusum gibi cevap yazmissiniz bana. Ne desem ne yazsam heh buldum falan komik oluyor. Herkes birbirine yazabilecegi gibi, kimsenin birbirine yazma zorunlulugu da yok 😌 Alinti olunca nezaketen donuyorum genelde onu da belirteyim, kimseye laf yetistirme amaciyla burda değilim. Taniyanlar bilir.
Evet bu platformun bir üyesi olarak üstelik toplu taşımanın ve araçlarının ne halde olduğunu bildiğim için fotoğrafı görünce yazdım. Tuhaf bir şey olduğunu düşünmüyorum. Üstelik alıntılamadan yazsam bu defa da alıntılamadan yazıyorsun laf mı dokunduruyorsun diyorlar. Ne yapalım o vakit ☺️

Aslan💞

Inanmazsin ama ben ak partili degilim😂😐 reis baska bir parti kursa oraya oy veririm. Kaldi ki ben son 2 secimde oy kullanmadim ama kullansam reise verirdim. Burda bana troll dediler makarnaci herseyi diyolar.. demek ki kapasite bu kadar diyorum ben.

Olay su burda ve genel olarak.. kendileri herseyi soyluyor beddua ediyor, makarnacı koyun.. sen birsey dersen kaplan kesiliyolar.

Reisin secmeni olumune reis diye cikiyor.. sen hic olumune kk diye i duydun mu? Duymadin.. sahsen uluslararasi platformda ki kk yi dusunemiyorum. Incenin dedigi gibi aileye damat secmiyorsunuz lider seciyorsunuz. Hatalari vardir illa.. caliyorda olabilir..ama karsisina adam gibi muhalefet koyamayanlar dusunsun. Daha iyisi olsa onu savunuruz.

Erdogan Rahmetli Erbakanin projesidir. Hoca profesordu.. simdi bu adama cahil denir mi? Cunku sitedeki herkesi eminim cebinden cikarirdi bilgisiyle akliyla..

Olayi basitce bir makarnaya trolluge baglamalari cok sacma hep gulerim.. gonul isi bu..anlayamadiklari ve kaybettikleri noktalar bunlar
O kadar lafın arasına bunu normal gibi sıkıştırmanız ve bunu da savunmanız Pes 👏👏👏

Yine saçmaladınz , hiçte geç kalmadınız tebrikler.. kişi kendinden bilir işi.. bu konuda muhatap almıyorum sizi ... alıntılamayın az öteye lütfen...
Çok kırdın kalbimi, aşk olsun, oysa ben sana hep mantıklı cevaplar vermiştim 🥲

Son düzenleme:
Evet tantriko kendini imha etti 🤣 o kadar da uyardılar üslubun bozuk dikkatli konuş diye, dinlemedi
Dinlemeyncede aldı cezayı.
Niloya o çağdan çıkamamış abla. Köşeye sıkışınca ya cafe avm ya arabadan vuruyor
Bir eğlencemiz avm var saki gidipte bol keseden alışverişmi yapıyoruz hepimiz.
Bizim araç 4 yılda 12 kat filan arttı.

Evet bu platformun bir üyesi olarak üstelik toplu taşımanın ve araçlarının ne halde olduğunu bildiğim için fotoğrafı görünce yazdım. Tuhaf bir şey olduğunu düşünmüyorum. Üstelik alıntılamadan yazsam bu defa da alıntılamadan yazıyorsun laf mı dokunduruyorsun diyorlar. Ne yapalım o vakit ☺️
Yerel sorunlar da var elbette, bunlar da konuşulur ama sanki metrobus sorunlari yeni bir şeymiş gibi yazmaniz tarafgirlik oluyor. Burada durup paragraflarca yazi mi yazalim, kendimce esprili sekilde yanit verdim, cevabimi da aldim. İstediginiz sekilde devam edin ama burdan bakinca yaptiginiz carpitma/satasma gibi gorunuyor bilesiniz.

Back